Favoriete Outfit

maart 05, 2017

Waar ik afgelopen week mijn vaste blogplanning totaal was vergeten en vol door heb geknald met van alles en nog wat, ging ik deze week wel weer gewoon door met de normale planning. En dus staat er deze zondag weer braaf een blog uit de 30 days blog challenge klaar. En deze keer is het onderwerp op de lijst er eentje over mijn favoriete outfit. Wie mij al langer volgt zal inmiddels wel weten wat ik het meeste draag en misschien zelfs al wel hoe mijn garderobe eruit ziet. En voor het geval je het niet weet of er toch nog eens wat over wil lezen, lees dan lekker verder, want ik ga het nog eens uit de doeken doen.

Mijn favoriete outfit heeft 1 kleur: zwart

Het zal je vast niet verbazen inmiddels dat mijn favoriete kledingkleur zwart is. En voor het geval je dit nog niet wist, ik draag al sinds mijn 13de alleen nog maar zwart. Dus mocht je willen weten hoe mijn favoriete outfit eruit ziet: zodra het zwart is, scoort het al goed. En ondanks dat ik het soms afwissel met wat donkergrijs of soms heel ruig zelfs een beetje wit (dat is wel meeeeega spannend hoor), een outfit in het zwart heeft altijd mijn voorkeur. 
Verder heb ik al vaker gezegd dat ik een broekenmens ben. Gisteren nog wel in de Shop Saturday. Ondanks dat ik jurkjes en rokjes leuk vind, ben ik niet zo'n ster in het combineren ervan. Ik besluit dan vaak maar gewoon een broek aan te doen. Afgelopen week trok ik zelfs in de winkel nog een rokje aan. Het stond leuk en kon prima voor de zomer, maar toch besloot ik hem niet te kopen. Ik zou hem toch niet gaan dragen en zou toch kiezen voor een korte, driekwart of hele dunne lange broek voor het warme weer. En ook voor alle andere weertypes kies ik eigenlijk altijd voor een broek.

Ik ben een jeans en t-shirt meisje

Eigenlijk kun je me gewoon altijd wel uittekenen in een zwarte skinny jeans. Waar ik in het begin nog wel eens voor hele wijde 'skate' broeken ging, koos ik vanaf het einde van de middelbare school voor een strakke variant. En dat doe ik nu, zo'n 10 jaar later, nog altijd. In de foto hieronder, van afgelopen november, zie je er ook zo eentje. Dit is een zwarte skinny jeans van de Didi en ik denk wel dat dit mijn favoriet is.
Als top bovenop draag ik vaak een t-shirt, trui, top of top met vest. Ik heb geen echte longsleeves, want een vest met een top is net zo dik. En je kunt makkelijker met schommelende temperaturen omgaan wanneer je een vest draagt. Hard aan het werk en heb je het warm? Even uit doen en klaar. Ik draag ze soms dan ook met een t-shirt eronder. Voor in de winter is het dan ook mijn favoriete set om een top te dragen met daarover een cardigan. En dat draag ik inmiddels ook al heel wat jaren op die manier, al wisselde ik wel af tussen verschillende lengtes cardigans. Zo had ik voorheen een extra lang model en nu weer het gewone model van de Hema.

Wanneer het beter weer is is een zwarte top helemaal prima en ben ik dan ook altijd helemaal in mijn nopjes wanneer ik dat aan heb. Niks bijzonders is soms bijzonder genoeg als je het mij vraagt. Al heb ik soms wel eens een iets aparter t-shirt, van andere stof, een totaal ander model, maar als ik moet kiezen dan stem ik toch echt voor een gewoon standaard t-shirt.

Zoals ik eerder schreef: I love shoes!

Schoenen maak je me altijd wel erg blij mee, ondanks dat ik echt niet veel paar schoenen heb. Het lijstje wat je in de blog ziet staan over mijn schoenenreeks klopt eens volledig meer, 1 paar laarsjes is inmiddels echt versleten en dus weg. Er zijn geen nieuwe voor in de plaats gekomen, want ik miste ze niet en kon prima af met de schoenen die ik heb. Maar dat neemt niet weg dat ik altijd erg vrolijk word van mooie schoenen, maar vooral ook fijne schoenen.
Als ik moet stemmen voor mijn favoriete schoenen wordt dat ook wat meer lastig. Bij het koudere weer nu stem ik volmondig voor de laarsjes van hieronder. Ze doen me denken aan mijn middelbare schooltijd, waar ik dolgraag alleen maar kistjes droeg. Daarnaast zijn ze lekker stevig, stoer en dragen ze heerlijk. En ze passen overal bij.
Wanneer het wat warmer wordt ben ik wel echt een sneaker meisje. De sneakers links op de foto hierboven zijn mijn favoriete, ze dragen zo enorm comfortabel dat ik ze het liefst non-stop aan heb. Helaas komt de kou er wel doorheen wanneer het wat waait en dus heb ik ze nu niet aan.
En wanneer het echt warm is, dan denk ik dat de birkenstock slippers (hoe oncharmant sommigen ze ook vinden) wel echt mijn favoriete. Ze dragen zo enorm lekker! Ik kan er eeuwig op lopen en ik kan dan ook niet wachten tot het weer beter weer wordt en ik ze weer aan kan.

Tot dus ver dus alles over mijn niet zo bijzondere keuzes voor mijn favoriete outfit. Heb jij een favoriete outfit? En hoe ziet die eruit?


Deze blog is geschreven vanuit een artikelonderwerp 'Favoriete Outfit' vanuit de 30 days blog challenge van Hare Maristeit. Iedere zondag lees je een artikel bij mij op de blog die ik schrijf vanuit een van de 30 onderwerpen die er staan bij de challenge. Wil je meer artikelen lezen die ik schreef van deze challenge, kijk dan eens hier: 30 days.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik was nogal veel van de jeans met top en toen droeg ik opeens weer veel jurkjes.. Maar nu met de zwangerschap is een broek weer fijner omdat die zwangerschapsbroeken met band iets meer ondersteuning geven dus draag ik weer veel jeans met tops. Kwam er laatst ook achter dat ik eigenlijk alleen maar donkere kleuren in de kast heb haha.. Dus niet alleen zwart daarin verschillen we dan nog 😉

    BeantwoordenVerwijderen