Weekly #26

februari 20, 2017

Ook afgelopen week ging weer voorbij en eigenlijk voor mijn gevoel mega snel. De dagen vlogen voorbij en voor ik het wist was het weekend. Dani was beide nachten niet eens thuis en zo genoten we van wat tijd samen. Maar ook die vloog voorbij. Tijd om weer een terugblik te doen naar hoe onze afgelopen week eruit zag.

Maandag
De maandag stond in het teken van thuis rommelen. Dani wilde mee onder de douche, zoals altijd en ik rommelde verder nog wat in huis. Zoals vaker zijn we later op de dag nog richting mijn moeder gegaan en met haar zelfs nog even de deur uit geweest langs onder andere de Action en de Hema. Ik scoorde daar nog een tof spel (het Pubquiz spel, echt een aanrader voor een avondje vol met de slappe lach). Bij thuiskomst vond ik nog een pakketje in de bus. Dani heeft nog geen zin gehad om samen op de foto te gaan en dat moeten we komende week dus echt gaan doen. We gaan Twinnen voor het Engelse merk Baby Dee and Me.


Dinsdag
Vandaag waren Dani en ik heel de dag thuis. Hij wilde thuis spelen, helpen en rommelen. Martin kwam al op tijd thuis van het werk vanwege een afspraak en pas nadat hij weer terug was zijn we nog even de deur uit geweest om de auto naar de garage te brengen. Daarna zijn we nog een rondje gaan wandelen, zoals we eigenlijk alle avonden wel doen. Dani maakte mee zijn en ons bed op, wilde mee helpen de was op te ruimen en hielp mee met het avondeten.

Woensdag
De dinsdagavond had ik hem beloofd, gezien het goed weer werd en onze auto toch bij de garage stond, dat ik wel met hem naar de Efteling zou gaan. Met een ruim half uur wandelen zijn we daar wel en dat leek me dan ook prima te doen. Nog voor we vertrokken zag ik op Facebook een kennis vragen wie er ook gingen die dag en zo besloten we met zijn vieren te gaan. De twee heren hebben zich heerlijk vermaakt en Dani vraagt al wanneer hij nog een keer mag gaan met Xavi.
Overigens kon ik gelukkig wel die avond nog de auto ophalen. Toch wel heel fijn dat ding.

Donderdag
Tijd voor de boodschappen, na een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte muesli. Hoe je die maakt lees je hier: Home Made Muesli. Nadat ik mijn volgeladen kar met boodschappen had afgerekend en ze zowel bij mijn moeder als bij mij opgeruimd hadden, wilden we eigenlijk nog een ronde gaan wandelen. Alleen bleek Dani daar weinig zin in te hebben en ben ik uiteindelijk niet meer van huis geweest. Moet ook wel eens kunnen toch?

Vrijdag
Brrrr, het wordt weer steeds kouder! We besloten de gehele ochtend lekker binnen te blijven, om lekker warm eerst de douche in te duiken (Dani wilde zoals altijd weer mee, zodat hij al zijn badeendjes op mijn hoofd kan stapelen) en daarna gezellig samen op de bank te kruipen met een filmpje. Lekker kroelen samen met Dani, dat is ook wel eens lekker. In de middag moesten we weer weg voor een afspraak en hebben we Dani achter gelaten bij mijn schoonouders. Erna zijn we nog op pad geweest voor wat noodzakelijke spullen (kattenkorrels bijvoorbeeld) om daarna weer terug te keren naar mijn schoonouders. Dani bleef daar wel slapen vond hij en wij bleven de avond voor een spelletjesavond.

Zaterdag
Al op tijd haalde we Dani weer op deze ochtend. om meteen door te rijden naar mijn zus. Het idee was dat we er al op tijd zouden zijn zodat we nog wat leuks konden gaan doen met zijn allen. Uiteindelijk splitsten we op en gingen de heren met zijn drieën op weg naar de speeltuin. Ik en mijn zus zijn de stad in gegaan om te shoppen. Dani zijn sokken bleken weer eens te klein en dus ging ik op weg voor wat nieuwe setjes. Nadat Dani daar op bed lag hebben we dat spel nog gedaan wat ik eerder deze week kocht, de Pubquiz. Hilariteit alom en ik gok dat we dat nog wel vaker gaan spelen. Nadat we na middernacht thuis waren, had onderstaande madam mij zo gemist dat ze, voordat ze op mijn voeten kwam liggen, nog maar even met haar neus op mijn wang wilde gaan liggen. Niet erg prettig dus, maar het idee was wel schattig natuurlijk.

Zondag
Omdat Dani nog lekker was logeren bij mijn zus en haar vriend, besloten wij samen even de deur uit te gaan. We gingen voor de verandering eens naar het centrum van Roosendaal, waar ik tot mijn spijt zag dat het mooiste winkelcentrum daar een totale leegloop heeft ondergaan. Nadat ik er nog een broek scoorde (een van mijn 3 broeken is veel te ruim geworden en ik vond het tijd voor een passend model) voor maar een paar euro, reden we een eind terug en besloten wij bij Teteringen nog een stukje te gaan wandelen. Een kleine wandeling maar, die aangegeven stond in de Natuurmonumenten-app, maar die zeker wel leuk is om te wandelen. Weer een mooi stukje natuur gezien vanuit ons Brabant.

Dit was onze week. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties