Weekly #24

februari 06, 2017

De maandag is weer begonnen en dus blik ik weer terug op de afgelopen week. Martin was de hele week ziek, we gingen in het weekend de deur uit, ik ging in de week op badpakkenjacht, deed wat boodschappen... Ach, je leest het wel hieronder bij de dagen.

Maandag
Martin was ziek thuis. De dag na zijn verjaardag werd hij opeens flink zieker en ik heb hem op maandag dan ook naar de huisarts gestuurd. Hij bleek een zware griep te pakken te hebben bovenop de gordelroos, plus een vermoeden van longontsteking wegens te hoge bacteriewaardes. Ik ging daarna met Dani nog de deur uit, zodat Martin rustig thuis ziek kon zijn en belandde met Dani bij mijn ouders. Daar kletsten we wat, hielp ik mee in het huishouden en liet ik Dani even achter toen ik Martin naar de huisarts bracht. In de avond wandelde ik samen met Dani nog even op en neer naar de supermarkt voor Brinta. De twee heren vinden deze opgewarmde kots heerlijk als ontbijt en ik als slechte huisvrouw was die natuurlijk vergeten te kopen bij de boodschappen.


Dinsdag
Dani moest ik al vroeg wegbrengen naar de opvang, waarna ik op weg ging naar een familielid voor wat overleg en om wat spullen af te geven. Nadat ik daar weg ging, was het al tijd om thuis te gaan lunchen en Dani op te halen. Omdat Martin nog steeds voor pampus lag thuis, appte ik nog vlug mijn moeder of ze mee ging wat doen, zodat ik haar na het ophalen van Dani direct mee op kon pikken. We belandden dichtbij bij de Piet Klerkx waar ons mam in gedachte eigenlijk al de gehele woonkamer opnieuw zou vullen met een set die ze zag.
Met mijn Project365 blikte ik met deze foto terug op de blog die deze dag online kwam. De vegan blauwe bessentaart die ik maakte voor de verjaardag van Martin.

Woensdag
De woensdag was zo'n dag, dat je het liefst bij het wakker worden jezelf omdraait en gewoon weer in slaapt valt tot het de dag erop is. Ik rommelde thuis wat af, moest in de ochtend nog even met Martin naar de huisarts om zijn bacteriewaardes weer te laten checken, ging naar de apotheek voor een antibioticakuur voor hem. En in de avond vroeg mijn vader nog, inmiddels ook via hemelsbreedver aangestoken door Martin en dus ook last van de zware mannengriep, of ik hem weg kon brengen nadat hij de auto moest wegbrengen voor een keuring. Een niks bijzondere dag dus, vandaag.

Donderdag
Tijd voor de boodschappen. We scoorden een berg boodschappen, ruimde ze weer op, aten nog wat en kwamen tot de conclusie dat het boekje (je kon sparen voor een gratis boodschappenpakket) van ons mam bijna vol was. We maakten dus een lijstje zodat we hem konden vullen met zegels, gingen dat halen en konden toen mooi nog een doos halen. Snel mijn eigen boodschappen opruimen, om daarna op pad te gaan voor mijn badpakkenzoektocht. En ik vond er een hoor! En daarna belandde ik nog in een andere winkel, waar ik later nog over schreef: Denk Zwart. En omdat we dus nog twee dozen konden halen met gratis boodschappen, gingen we nóg een keer naar de supermarkt, maar dan voor die dozen. Tja... je moet iets hè.

Vrijdag
Na een lekker ontbijt (je leest hier hoe je deze maakt), tijd om wat thuis te rommelen. Ik moest nog op weg om cadeaus te halen voor de verjaardagen die kwamen. En dat zijn er in twee weekenden wel 4. Genoeg te halen dus! In de avond nog bezoek thuis van de schoonouders voor een gezellig potje kaarten en zo is de vrijdag vlug om.

Zaterdag
Martin voelde zich vandaag eindelijk wat beter na bijna twee weken ziek zijn en dus een mooie kans om een dagje erop uit te gaan en een frisse neus te halen. Nadat we nog wat bakvormen bij mijn zwager brachten, belandden we lokaal bij de Efteling waar het rustiger was dan verwacht en zijn we zelfs aardig wat uren aan het rondstappen geweest. De meeste attracties liet Martin voor wat ze waren en mocht ik aangaan met Dani. Maar ook het sprookjesbos is genieten natuurlijk!

Zondag
Zondagen zijn voor luie mensen toch? Wij waren er al op tijd uit, gingen het huis te lijf moet poetsspullen en spraken af om in de middag naar mijn ouders te gaan. We besloten daar te lunchen en om daarna nog een lekker stuk te gaan wandelen. Eenmaal thuis wilde Dani graag nog een boterham als avondeten... Met knakworstjes, dus toch nog het idee van warm eten. Ik had daar dan weer geen zin in, dus maakte voor de heren de knakworstjes en voor mezelf een tosti. Niet echt een traditionele, maar eentje met pindakaas en banaan. Gruwelijk lekker kan ik je zeggen!

Dit was onze week. Was jullie week wel wat spannender?

You Might Also Like

0 reacties