Wat ligt er in mijn koelkast?

februari 05, 2017

Het is weer zondag, tijd voor een blog over een onderwerp uit de 30 day blog challenge van Hare Maristeit. De ene week is de ander niet en deze week schrijf ik dus over iets totaal anders weer. En dat het onderwerp 'inhoud koelkast' was, tja... Iets waar ik anders wellicht nooit over zou schrijven, maar omdat ik natuurlijk de hele blog challenge wel wil voltooien mag je er lekker van genieten.

Nieuwsgierig naar meer blogs uit deze reeks? 
Lees het hier: 30 days

Dus wat ligt er zoal in mijn koelkast? Sowieso alles wat gekoeld moet worden. Wij hebben overigens een koel-vriescombinatie met kinderslot voor, jawel, de knopjes. Hè wat? Ja, dat lees je goed. Wanneer je de knopjes, ver boven op het apparaat, op kinderslot zet, dan zitten dus alleen die knopjes op kinderslot. De vriezer en de koelkast kunnen gewoon nog open gemaakt worden door Dani. Lekker nutteloos dus.


En wat ligt er vandaag in onze koelkast?
  • Drinken: melk, sojamelk, amandelmelk, sinaasappelsap, wijn, ijsthee
  • Toetje: een pak yoghurt, wat kleine activia toetjes, sojayoghurt.
  • Groentes: avocado's, bloemkool, broccoli, prei, wortels, winterpenen, paprika's, komkommer, kikkererwten, spruitjes.
  • Fruit: blauwe bessen, citroen, limoen. 
  • Brood en beleg: brood, worstenbroodjes, boter, plantaardige boter, eisalade, kipsalade, theeworst, kaas, humus, homemade jam, sandwichspread
  • Sauzen: appelmoes, majolijn, knoflooksaus
  • Overig: soja cuisine, eieren, cheesedippers, tofu, koffiemelk, blokjes kaas, restjes eten. 

Zoals je ziet ben ik ook niet echt los gegaan met foto's maken van onze oersaaie koelkast. Ik heb restjes eten netjes in schaaltjes zitten zodat het nog een keer gegeten kan worden, heb de meeste groentes in de groentela liggen en houdt alles koud waarop staat dat het in de koelkast moet. Ik eet niet altijd hetzelfde als de heren. Waar zij graag gaan voor vlees, brinta (een hoopje opgewarmde kots als je het mij vraagt) en veel zuivel, ga ik meer voor groentes en fruit. Overigens liggen er in onze koelkast nog restjes van de afgelopen verjaardag. De salades voor op brood, de blokjes kaas, bergen met koffiemelk.

Wat mij betreft geen boeiend onderwerp dus en dus ook geen heel spannend verhaal. Heb jij wel iets spannends in jouw koelkast liggen?


Deze blog is geschreven vanuit een artikelonderwerp 'Inhoud Koelkast' uit de 30 days blog challenge van Hare Maristeit. Iedere zondag lees je een artikel bij mij op de blog die ik schrijf vanuit een van de 30 onderwerpen die er staan bij de challenge. Wil je meer artikelen lezen die ik schreef van deze challenge, kijk dan eens hier: 30 days.

You Might Also Like

0 reacties