Twinning is winning

februari 23, 2017

Het afgelopen jaar zag ik het steeds vaker voorbij komen. Twinnen. Dezelfde kleding of kledingstukken dragen als je kids, of je kids zoals jij. Eerder maakte ik voor Vaderdag voor de heren al een gezamenlijk shirt, wat ze soms zelfs uit de gein dragen tot een complete twinning outfit. Dani vindt dat met vlagen echt mega leuk. Zo koos hij als laatste schoenen Dr Martens uit, want die leken op mijn schoenen. Maar zo wilde hij afgelopen zomer ook witte gympen, omdat ik die had. En wilde hij dolgraag een gezamenlijk met zijn vader, die ik dus voor Vaderdag toen maakte.

Later werd ik gevraagd om voor de zaak ook Twinning sweaters uit te brengen. Ik had al sweaters in de planning gezet en na wat enthousiasme kwam daar zeer kortstondig een volwassen versie van. De levering van de groothandel viel me tegen en ik wist overigens ook meteen weer waarom ik niet meer met pre-orders wilde werken. Waar ik leerde begrijpend te lezen op de basisschool, zijn ze dat bij vele mensen blijkbaar compleet vergeten.

Twinnen met Baby Dee and Me

Pasgeleden werd ik via @daniandmom benaderd om de adultlijn van Baby Dee and Me te vertegenwoordigen. Ik ontving een dames longsleeve met een print naar keuze en kreeg meteen een shirt erbij om te twinnen met Dani. Om concreet te zijn: Dani had daar dus de afgelopen weken nog geen zin in gehad, dus we staan nog niet samen ermee op de foto. Wel heb ik ze alvast vastgelegd, waarbij de foto's van Dani uiteraard beter gelukt zijn dan die van mezelf. Waarom? Ik stond achter de camera, in plaats van met een telefoon in mijn hand te zwaaien voor de spiegel. Binnenkort een nieuwe poging doen, hopelijk lukt dat wel samen.
Ik scoorde afgelopen week ook dit sweatjasje van de Vögele. De winkel van Vögele is in Nederland failliet en hier in de buurt heeft het filiaal flinke uitverkoop en zo kon ik voor een paar euro dit leuke bio-katoenen jasje kopen voor Dani. Ik stylde de longsleeve van Dani dus met het jasje voor de foto. Op het moment dat ik die vastlegde besloot Dani dat hij hem dan 'wel even aan zou doen', zodat ik er foto's van kon maken. Maar niet te lang hoor, want meneer wilde daarna wel een tosti eten. De afgelopen week is hij helemaal van de tosti's. De foto shoot resulteerde onder andere in onderstaande foto's.
Ook voor de volwassenen hebben ze bij Baby Dee and Me dus longsleeves, zodat jij ook kan genieten van hun prints net als de kids. Het zijn longsleeves van het merk Gildan die met de hand bedrukt worden met een laagje flex. De shirts vallen slank, hebben een hoge neklijn en hebben nagenoeg geen elastine in de stof. Persoonlijk hou ik meer van shirts met iets meer elastine, dat draagt net iets fijner.
Ik ontving een shirt uit de dames lijn en mocht die voor jullie showen. Ik beloof bij deze dus ook dat er nog meer foto's zullen (moeten) komen, met betere belichting en van betere kwaliteit. Even geduld dus. Hopelijk lukt het me dan om een foto te maken van dat Dani en ik echt twinnen. Tot die tijd zul je het met deze foto's moeten doen.
Hou jij ook van twinnen met je kids?
De matching kids- en dameslongsleeve van Baby Dee and Me uit deze post zijn gesponsord, mijn mening daarentegen niet. 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik doe het veel te weinig, oftewel bijna nooit haha. Vind ze super gaaf de shirts! En wat zie je er goed uit meis.. mooi lijntje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik doe het ook bijna nooit hoor, Dani vindt het wel leuk, maar ik zie hem liever in kleren die passen bij zijn leeftijd :) En die shirts, ja dat was zo leuk om te doen (en om te maken). En thnx!

      Verwijderen