Project 365: 37-54

februari 28, 2017

Inmiddels ben ik alweer aanbeland bij foto 58 en zag dat het weer tijd was voor een update na de derde keer 18 foto's. Zoals ik eerder vertelde ben ik begonnen aan een Project 365, een foto challenge waarbij ik iedere dag een foto maak. Het thema is ons leven. De sfeer van de foto's wilde ik deze keer bij elkaar laten passen, in tegenstelling van de keer dat ik de challenge deed in 2011-2012. Daarbij rondde ik netjes de challenge af, maar werd het wel een ratjetoe van foto's. Ondanks dat mijn voornemen was om alle foto's te maken met mijn camera, is het nu een mengsel geworden van foto's van mijn camera en foto's van mijn telefoon. Simpelweg omdat ik mijn telefoon altijd bij heb en hier dus makkelijker een foto mee schiet.

Vind hier meer foto's van deze reeks:
Project 365: 1-18
Project 365: 19-36

Deze weken bleek niet, zoals de vorige keer, Dani het meest gekozen onderwerp, maar heb ik veelvuldig gekozen voor foto's van het interieur. Ook Siep is minder in the picture geweest dan de vorige keer.

Foto 37 t/m 42
 • Foto 37: Tijdens het opruimen vond ik de verjaardagsspullen. Daarbij zat deze mooierd, die ik nog even op hing om van te genieten. Hij is overigens van de Ikea en vooral het dipdye effect vind ik er echt heel gaaf aan. 
 • Foto 38: Dit is een hoekje uit Dani's kamer. Tijdens het kerstshoppen vorig jaar kocht ik bij de Bijenkorf de Design Letters mok met bijpassende deksel. Een tijdje later kocht ik ook nog de witte letter D van de Xenos, die daar in de uitverkoop gingen (zo zonde!). Super leuk om neer te zetten zo, als subtiel tintje van personalisatie. De witte Cube Bot is eigenlijk speelgoed, maar Dani wilde hem graag neerzetten. Ik kocht hem in een klein winkeltje in Breda toen ik met Layla was high tea'en daar. 
 • Foto 39: Comfortfood! Soms mag het nog iets lekkerder dan anders en zo koos ik voor het ontbijt voor maïsrijstwafels van de Lidl, pindakaas en wat plakjes banaan. Jum!
 • Foto 40: Een hoekje in onze slaapkamer. De posters boven het bed zijn van het merk Bold & Dust, waar ik ze eerder won. Vooral de Love is mijn favoriet van beide en staat natuurlijk super lief in de slaapkamer. 
 • Foto 41: Dani's kamer. Mooi even een foto vanuit de hoek waar zijn kledingkast staat. De officiële babykamer gaat binnenkort op marktplaats om verkocht te worden en er komt een andere kledingkast. We hebben al een leuke op het oog, nu nog een pot verf scoren. 
 • Foto 42: Siep. Onze aanwaaipoes die hier inmiddels alweer bijna een jaar rond bivakkeert. Ze wil altijd in de buurt liggen als het kan, liefst op mijn voeten (op de bank, in bed), of naast me op tafel. Ze wacht ons op bij het raam als we weg zijn, komt graag kroelen. Heel gek hoe zo'n beestje hier is komen wonen en hier niet meer weg wil. Stiekem zijn we wel erg aan haar gehecht geraakt. 


Foto 43 t/m 48
 • Foto 43: Hier wilde Dani poseren, dus zo gezegd zo gedaan. 
 • Foto 44: Deze shirts ontving ik van Baby Dee and Me, om samen te twinnen. Ik legde ze later vast op de foto, wat dus ook nog voorbij gaat komen in de challenge. 
 • Foto 45: Een knus hoekje op Dani zijn bed. Oorspronkelijk lag er een dekentje achteraan het voeteneind, omdat zijn dekbedje toen eigenlijk wat kort was. Het was er een voor een ledikant, maar kan prima in een peuterbedje. Deze spande ik vast met een lakenspanner om hem wat hoger te houden. Het overgebleven lege deel onderaan het bed bedekte ik met het dekentje. Nu is dat niet meer nodig, maar ik uit gewoonte ligt hij er nog. 
 • Foto 46: Onze kroelkont bij ons in bed. Hij had zin in een leuke dag en startte die door te komen kroelen en knuffelen in bed. 
 • Foto 47: Home made muesli (je leest hier hoe je die maakt: Home made muesli), lekker met sojayoghurt. Een flink ontbijt waar je een goede start hebt voor de dag. 
 • Foto 48: Soms zijn de dagen zo koud, dat je het liefst slaapt met dikke sokken. Althans, ik wel.. 


Foto 49 t/m 54
 • Foto 49: Weer een foto van Siep, die deze nacht liever op mijn borstkas had geslapen. Ik was het daar niet zo mee eens. Gek toch? Haha. Gek beest, ga maar lekker op het voeteneind liggen, de rest is niet jouw terrein. 
 • Foto 50: Een fijne wandeling door de bossen tussen Oosterhout en Teteringen. Dani was logeren bij mijn zus en haar vriend, dus hadden Martin en ik de tijd om even samen weg te gaan. Na een korte middag shoppen zijn we hier gaan wandelen. Een mooi gebied om even een frisse neus te halen. 
 • Foto 51: Een hoekje op onze slaapkamer. Dit mandje is van mijn zus geweest, de geurkussens kreeg ik als vakantie cadeau van mijn moeder en de geborduurde letter D maakte mijn oma voor Dani. Ik lijstte hem in en zette hem in dit hoekje neer. 
 • Foto 52: Dani ging zijn shirtje van Baby Dee and Me showen, tezamen met zijn nieuwe sweatjasje. In eerste instantie hoefde het niet zo vond hij, maar toen ik hem vlak op de grond ging fotograferen, ging hij zich snel omkleden en wilde toch. 
 • Foto 53: Hetzelfde shirt als Dani aan heeft, kreeg ik ook in dames variant. Ik trok hem aan om te sporten en schoot er meteen een foto van. 
 • Foto 54: Dit hoekje heb je eerder al een keer gezien, maar legde ik vanuit een wat andere hoek nog een keer vast. De mok met de letter D, de witte letter D tegen de muur, de Cube Bot, maar ook een houten dino puzzel. En dat allemaal op zo'n leuk stalen boekenrekje. 

Wil je de eerste 18 foto's zien? Kijk dan hier: Project 365: 1-18.
Wil je de vorige 18 foto's zien? Kijk dan hier: Project 365: 19-36.
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

 Ben jij inmiddels al gestart met jouw variant van het project?

You Might Also Like

0 reacties