Project 365: 19-36

februari 09, 2017

Er zijn alweer een aantal dagen verstreken en inmiddels ben ik al ruim een maand zelfs bezig met de project 365 van het jaar 2017. Zoals ik eerder al zei lukte het me bij start 1 niet dat ik het volhield, maar nu ben ik alweer verder. In 2011-2012 heb ik ook al eens een volledige reeks gemaakt. Dit jaar wilde ik per 1 januari opnieuw starten en het anders aanpakken dan toen. Toen schoot ik gewoon letterlijk een foto die dag. De ene keer was het een foto waar ik werk aan had gehad, de andere keer was het maar wat. Er zat geen sfeer noch stijl in de gehele reeks. Dit jaar heb ik me voorgenomen meer mijn best te doen voor foto's, maar bovenal dat er een bepaalde sfeer in terug komt. Aan het einde van de reeks hoop ik op 365 foto's die bij elkaar passen en ons jaar laten zien, wat mij bezig hield, wat ons bezig hield. En daarvoor zet ik graag mijn spiegelreflex in. Maar ik moet bekennen dat ik ook nog veel mijn telefoon pak en dus ook niet alle foto's van de meest geweldige kwaliteit zijn. Maar zoals ook vorig jaar is het weer wennen en erin komen en vorderde ik gaande weg.

Vind hier de eerste foto's van deze reeks: Project 365: 1-18

Volgens mij kan ik eerlijk zeggen dat mijn 3 favoriete onderwerpen van de afgelopen 18 dagen Dani, Siep en eten zijn geweest. Maar voor ik nog een berg uit leg... Hieronder ga ik ze gewoon per foto nog even uitleggen. Enjoy!

Foto 19 t/m 24
 • Foto 19: Deze foto komt uit de blog Winter Wonderland. Ik kon het gewoon niet nalaten er ook een mooie foto van in te zetten in deze challenge. Waar de omgeving bij ons al weer wit-af was, was er een klein stukje in de polder nog volledig wit. Ik moest dat gewoon wel even vastleggen.
 • Foto 20: Martin was zijn tas met lunch vergeten mee te nemen naar zijn werk. Wij gingen dat wel eens even brengen. Eenmaal uit de auto besloot Dani dat hij hem wel eens even ging dragen. Het tafereel met een tas die er met een jongetje van door ging, die kreeg zijn plekje op dag 20. 
 • Foto 21: Voor wie het gemist heeft, dit is Martin. Mijn man, de vader van mijn kind. En hij was hier heerlijk aan het stoeien met Dani. 
 • Foto 22: Dani die naar bed moest, hij wilde nog wel even op de foto. 
 • Foto 23: Op deze foto ging hij poseren met zijn kersttrui. Maar dan wel met zijn rug naar me toe, want hij wilde vandaag niet met zijn gezicht op de foto. Ook goed toch?
 • Foto 24: Siep is een nogal gek beest, ze heeft het allerliefst vers water uit bad. Nadat ik dus had gedoucht, zat ze dus al klaar om de bak in te duiken om hem leeg te likken. Lekker hoor! Ahum... 

Foto 25 t/m 30
 • Foto 25: mijn lekker bakje met ontbijt. Ik ben dol op zwart-wit en had hier nog een marmerlook tafelkleed liggen van de zeeman (die inmiddels kapot is. Siep is erin blijven hangen) en heb ook schaaltjes in tig toffe printjes. En dus leg je zo soms een lekker makkelijk ontbijtje vast. Sojayoghurt met muesli (quaker havermout goji&blauwe bes, echt een aanrader!). 
 • Foto 26: ik ontving een toffe deken van Lauw Design! Die moest wel even geshowd worden. Ze breit ze zelf van merino wol. En hij is echt heerlijk warm!
 • Foto 27: Siep heeft haar favoriete plek op ons bed, het liefst op mijn voeten. 
 • Foto 28: Hier lag Siep dus nog lekker onderaan het voeteneind en is Dani ernaast gaan liggen. Die twee vinden elkaar eigenlijk wel erg leuk. 
 • Foto 29: De gru-we-lijk lekkere cashewnoten burger! Oh man, die was me toch goddelijk lekker. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het recept vind je hier: Cashewnoten burger.
 • Foto 30: Dani wilde gel in zijn haar, de blauwe en de gele. De blauwe is zijn Jip en Janneke tube en die gele is een grote pot gel van Martin. Conclusie: een vette coupe in de badkamer. 

Foto 31 t/m 36
 • Foto 31: Martin zijn verjaardag was geweest en ik had een heerlijke blauwe bessentaart gemaakt. Niet zo mierzoet zoals de meeste taarten, maar wel erg lekker. En het recept vind je hier: Blauwe bessentaart.
 • Foto 32: Soms heb je van die ochtenden dat je liever niet uit bed gaat... Daar stond dit kussen zo mooi voor deze dag in de challenge. 
 • Foto 33: Dani wilde lekker poseren met zijn marmerlook trui. Even lekker showen met een trui in mijn favoriete printje. 
 • Foto 34: En weer een dagje met lekker ontbijt. Ik had een mugcake gemaakt met als extra cacaonibs. Even onthouden, daar worden ze dus iets droger van! Maar wel erg lekker. Recept vind je hier: Mug Cake.
 • Foto 35: We hadden een dagje uit met het gezin in de Efteling. Dani en Martin staan hier samen te genieten bij de put van Vrouw Holle. Ik kan me nog herinneren dat ik als kind ook zo op de rand zat en genoot van het mooie verhaal en de tekeningen die voorbij kwamen in de put. Dit wilde ik graag vastleggen voor later. Dit blijven mooie herinneringen. 
 • Foto 36: Nog even de deur uit en wandelen samen. Dani aan de hand van Martin. 

Wil je de vorige 18 foto's zien? Kijk dan hier: Project 365: 1-18.
Wil je mijn vorige volledige reeks zien? Kijk dan hier: Project 365 Terugblik.
Wil je alles zien wat ik nog meer schreef over zo'n Project 365? Klik dan hier voor het overzicht van berichten: Project 365.

Ben jij inmiddels al gestart met jouw variant van het project?

You Might Also Like

0 reacties