100 vragen die niemand ooit aan je stelt

februari 18, 2017

Als ik ergens van hou, dan zijn het nutteloze lijstjes invullen. Geen idee waar die drang vandaan komt om dat te doen, maar alle eerdere pogingen om een blog te onderhouden resulteerden ook in af en toe zo'n nutteloos lijstje tussendoor. Mocht je tijd over hebben en willen zien wat ik antwoord op vragen die mensen mij normaal nooit stellen (en die je waarschijnlijk ook nooit zal gaan stellen), lees dan lekker mee. 

1. Slaap je met je raam open of dicht?
Dicht. Misschien op een kier als het warm is, maar ik gooi ze later wel open. Veel te koud hoor. 

2. Neem jij de shampoo/conditioner flesjes uit een hotel mee?
Ja, eigenlijk wel. Vaak belanden die in de kast en doe ik er niks mee hoor. 

3. Slaap jij met je dekbed ingestopt of niet?
Los, ik wil kunnen draaien in bed zonder me verstrengeld te voelen in zo'n ding. 

4. Heb je ooit een verkeersbord gestolen?
Nee. Wat moet ik er mee?

5. Gebruik jij post-it notes?
Nee, ik heb niet eens post-its. Soms denk ik wel eens dat ik ze wel handig zou vinden ergens voor, maar uiteindelijk als ik ze ergens zie liggen in de winkel besluit ik dat ze totaal nutteloos vind en neem ik ze niet mee. 

6. Knip jij kortingbonnen uit zonder ze ooit te gebruiken?
Kortingsbonnen niet altijd, vaak alleen wanneer ik denk ze ook echt te gebruiken. Ik heb wel zo'n potje vol met Douwe Egberts punten... Geen idee wat ik ermee moet straks, maar ze liggen er. 

7. Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Uh... doe maar een beer? De kans is kleiner dat er hier in Nederland een beer me aan wil vallen dan een zwerm bijen, plus lijkt een beer me trager. En het is er maar een. 

8. Heb je sproeten?
Ja, maar die zie je met name als het zomer is. Dan komen ze meer op ofzo. 

9. Lach je altijd op foto’s?
Nee, ik sta altijd heel ongemakkelijk op foto's en probeer er altijd zo min mogelijk op te staan. 
Even poseren met een jas resulteert dus in zo'n ongemakkelijk hoofd. 

10. Wat is je grootste ergernis bij mensen?
Ik heb een hekel aan geluiden zoals smakken. Maar ik vind hypochondrie bij mensen ook gruwelijk vervelend. Misschien ben ik daar gewoon te nuchter voor. 

11. Tel je de stappen die je maakt als je loopt?
Nee, maar ik heb wel een app op m'n telefoon die mee telt. Mits ik die op zak draag dan natuurlijk. 

12. Heb je ooit geplast in de bosjes?
Als kind, en dat mislukte finaal en dat probeer ik dan dus ook nooit meer. 

13. En gepoept?
Dit is echt te smerig mensen. Welk mens neemt niet de moeite om even naar een wc te gaan?

14. Dans je wel eens terwijl er geen muziek op staat?
Ja hoor! Dani vindt me dan gek, maar ach.

15. Bijt je op je pen?
Soms. Vooral op de middelbare school, waar ik veelvuldig met zo'n ding zat, zag je wel knaagplekken. Maar tegenwoordig blijven ze vrij ongehavend. 

16. Kun je zeilen?
Nee, ik heb het ook nog nooit geprobeerd eigenlijk. 

17. Hoe groot is jouw bed?
Wij hebben een gewoon tweepersoonsbed. Groot genoeg dus. 

18. Wat is je favoriete liedje deze week?
Niet echt een liedje, maar meer een band die ik afgelopen week veel luisterde. Ik las dat Manda had besloten (al even terug bleek) uit Nemesea te stappen en dus nam ik een trip down memory lane en begon daar weer oude nummers van te beluisteren. 
Nemesea is looking for a new Voice! Due to continuous musical development and Manda leaving, we have started the search for a new Lead singer (f/m) who has a unique personal sound and image with a stage presence to match! Sincerity and emotion in the musical performance is of great importance. Excellent command of the English language, especially pronunciation, is a must as we operate internationally. In 2017 and 2018 Nemesea intends to play live a lot, both in The Netherlands as abroad. Commitment is required! Are you interested or do you know someone who might be right for us, please send an e-mail to management@nemesea.com. Add your personal information to the e- mail: your age, hometown, musical C.V. and any other information you think relevant. Please also add a few recent and representative photos, links to where the we can listen to your demo or other recent recordings as well as links to your social media pages. Upon receipt of your e-mail and info we will get back to you as soon as possible. Please share/tag. Nemesea #newsinger #nemesea
Een bericht gedeeld door Nemesea (@nemeseaofficial) op

19. Mannen die roze dragen?
De vraag lijkt haast te suggereren dat dat raar is? Zullen we de hokjesgeest even laten gaan en dit gewoon normaal vinden, net als iedere andere willekeurige kleur?

20. Kijk je nog steeds tekenfilms?
Ik kijk gewoon mee met Dani naar de films en series die hij kijkt. 

21. Wat is je minst favoriete film?
Martin heeft als hobby films en series kijken en dus zie ik heel wat films voorbij komen. De een nog slechter dan de andere. Ik kan geen een film aanwijzen als allerslechtste, we hebben veelvuldig gezeten van 'Wow.. en dit duurt zo anderhalf uur lang?'.

22. Waar zou jij je schat begraven als je er een zou hebben?
In mijn hart. 

23.Wat drink je bij je avondeten?
Water. Geen gekke fratsen voor mij. 

24. In wat voor saus dip jij je kipnugget?
Ik eet geen kipnuggets. 

25. Wat is je favoriete eten.
Echt favoriet eten heb ik niet, er is te veel wat lekker is. Al moet ik zeggen dat ik de afgelopen week wel weer veel zin kreeg in zo'n cashewnoten burger die ik laatst maakte. Echt de moeite waard! Recept vind je hier: Vegan Cashewnoten Burger

26.Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?
Laatst keek ik Sweeny Todd en hij was nog net zo leuk als de eerdere keren dat ik hem keek. Maar zo zijn er meerdere films die leuk blijven. 

27. Wie is de laatste persoon die je een kus hebt gegeven?
Dani, die is nogal van het kroelen en kusjes geven op het moment. 

28. Ben je ook een scoutingmeisje geweest?
Nee, dat leek me helemaal niks. 

29. Zou je ooit strippen of naakt poseren?
Als ik de vraag om zou draaien zou hij nog vreemder zijn toch? Dat wil je niet eens van mij en ik wil dat ook niet. Laten we dit dan ook nooit meer vragen. 

30.Wanneer heb je voor het laatst een brief geschreven?
Afgelopen valentijn! Een brief aan Martin

31. Kan jij de olie van je auto vervangen?
Vast wel hoor. Ik heb wel geleerd waar hij zit en hoe dat moet. Maar eerlijk gezegd breng ik de auto gewoon genoeg weg voor een beurt, zodat ik dat eigenlijk nooit hoef te doen. 

32. Heb je ooit een boete voor te hard rijden gehad?
Wie niet? Kom op zeg, sommige plekken hebben ze zulke suffe snelheden. Ergens waar het altijd 80 is geweest opeens 60 maken. Die vanuit Duitsland is wel de mooiste, daar krijg je tenminste een actiefoto mee opgestuurd. En het bedrag? €5,- 

33. Ooit zonder benzine gezeten?
Ik niet. Maar een paar jaar geleden ging ik met een vriendin naar Breda, zij reed en nadat we de snelweg afkwamen en Breda inreden hield hij ermee op in de bocht... Leeg. Echt helemaal leeg. 

34. Favoriete broodje?
Maakt me eigenlijk niet uit, als het maar een bruin broodje is. Je vroeg niet om het beleg voor erop toch?

35. Het lekkerste ontbijt?
Het liefst eet ik iets van muesli in de ochtend. 

36. Hoe laat sta je op?
Dat wisselt. Er zijn dagen dat ik er om 7 uur al uit ben, maar ook zeer luie dagen dat ik pas om 9.30 uur naast mijn bed sta. 

37. Ben je lui?
Ja, volmondig ja. Thuis dan wel toch. Op mijn werk ben ik nooit echt lui geweest, dan verveelde ik me veel te snel. 

38. Hoe ging je verkleed tijdens carnaval als klein kind?
Als kind gingen wij niet carnavallen. Carnaval is iets katholieks en ik ben van oorsprong protestant. Ik ging dus altijd in mijn gewone kleren naar de optocht kijken. 
Dani ging ooit als Darth Vader. 

39. Wat is je chinees sterrenbeeld?
Dat moest ik even opzoeken, maar ik ben dus een draak. 

40. Hoeveel talen spreek je?
Vier talen. 

41. Heb je een tijdschrift abonnement?
Nee, maar ik lees wel de libelle. Mijn moeder is lid, daarna verhuist hij naar mijn zus, dan naar mij en ik geef hem ook weer door naar de volgende lezer in de familie. Optimaal gebruik dus van haar lidmaatschap. 

42. Wie zijn beter? Ajax of Feyenoord.
Laten we gewoon stoppen met fan zijn van mannen die in een lelijke korte broek achter een bal aan rennen. Er zijn zoveel leuke sporten en dan vraag je me naar voetbal?

43. Ben je koppig?
Ik? Welnee joh... Hah. 

44. Wie is beter, Tyra of Oprah?
Wie is Tyra? Doe dan maar Oprah, maar ik heb daar eigenlijk ook nooit iets van gezien. 

45. Kijk je naar soaps?
Eens per week bekijk ik een aflevering GTST. We gaan dan naar mijn schoonouders of zij komen bij ons en dan staat het aan. Mijn ding is het niet, laat ik het zo stellen. 

46. Heb je hoogtevrees?
Ik zie niet eens diepte, hoe moet ik dan hoogtevrees hebben? 

47. Zing je in de auto?
En hard ook. Ik vergeet maar al te vaak dat je me buiten de auto hoort. En geloof me, ik zing niet zo mooi. Wees dan ook maar blij dat ik in volle vaart voorbij scheur. 

48. Zing je in de douche?
Weinig. Niet omdat ik dat niet leuk vind, maar meer omdat ik meestal douche op de momenten dat Dani slaapt. Hij zou maar een nachtmerrie krijgen van me. 

49. Dans je in de auto?
Dat ook. Mensen vragen zich vast af wat ik aan het doen ben dan, maar kom op. Als er een foute cd in de speler gaat, dan ga je los. Punt. 

50. Ooit een pistool gebruikt? 
Een waterpistool wel ja. Een gewoon pistool niet, ik durf niet eens met zekerheid te zeggen dat ik die überhaupt ooit in het echt heb gezien. Ook geen behoefte aan hoor, voel dit niet als een uitdaging om er een voor mijn neus te slingeren. 

51. Wanneer heb je voor het laatst een portretfoto laten maken?
Nou... ik denk dat dat afgelopen september was door Nicole, toen ze onder andere Dani vastlegde. Dat zijn ook portretfoto's toch? Anders geen idee, dan zal het vast nog langer geleden zijn. 

52. Vind je musicals stom?
Nee juist super leuk! Ik heb er al een mooi aantal gezien in het echt, maar ook gefilmde musicals zijn tof. 

53. Vind je kerst stressvol?
Nee niet zo. Ieder jaar hoop ik weer op een avond gezellig voor iedereen een 3 tot 4 gangen menu te maken, maar uiteindelijk nadat iedereen zijn wensen heeft uitgesproken blijkt dat we toch bij mijn ouders eten. 

54. Ooit Pierogi gegeten?
Daar heb ik nou nog nooit van gehoord. Wil ik dat wel? Ik heb het maar niet gegoogled, wie weet wat eruit komt voor gekke dingen. 

55. Favoriete fruittaart?
Stoofpeertjes! En hoe je die maakt lees je hier: Vegan Stoofpeertjes Kruimeltaart

56. Wat wilde je vroeger worden?
Ik was helemaal overtuigd, ik ging dierenarts worden. Tot ik erachter kwam dat ik veel liever met mensen werk en creatief bezig ben. En dat je voor mijn gevoel eeuwig moest studeren voordat je dierenarts werd. En ondanks dat ik volgens school goed kon leren, geef ik er zo weinig om (klassikaal stampen that is) dat ik er vanaf heb gezien. Tot nu toe geen spijt van gehad hoor. Ik heb een wervelend werkverleden en hoop weer op een toffe nieuwe uitdaging. 

57. Geloof je in geesten?
Nee.

58. Ooit het Deja-vu gevoel gehad?
Ja en best vaak ook nog. Ik gok eigenlijk gewoon dat het dingen zijn waar je logischerwijs ooit over droomde ofzo, in je onderbewust zijn. 

59. Wat voor vitaminepillen neem je dagelijks?
Geen, ik eet gewoon gevarieerd. Al moet ik officieel wel vitamine D pillen slikken, maar gezien het goed gaat nu (als ik: ik ondervind geen klachten van te weinig vitamine D) wil ik dat niet. Die dingen kosten een fortuin in de hoeveelheid dat ik ze moet hebben (1000 tot 1200 IE per dag). 

60. Draag je slippers?
Nu direct niet, het is februari zeg. Maar zodra het beter weer wordt ga ik weer als team Birkenstock de deur uit. Heerlijk zitten die!

61. Draag je een badjas?
Exact nu ook niet. Ik heb er wel een hoor, maar draag hem eigenlijk maar weinig. Als ik ziek ben wil ik hem nog wel van de kapstok plukken, maar ik ben al in geen tijden meer ziek geweest. 

62. Wat draag je in bed?
Een pyjama met sokken. En nou niet gaan lachen, het is gewoon koud. En als ik koude voeten heb, krijg ik zo'n enorme kramp. Dus draag ik sokken. 

63. Eerste concert?
Dat durf ik niet meer te zeggen eigenlijk. Schandalig toch? Ik gok vast dat het een concert was dat ik als kind heb gezien. In de Efteling hadden ze vaak iets op het podium, maar op vakantie hadden ze ook optredens. 

64. Kruidvat, Etos of DA.
Kruidvat. Wij hebben geen DA in de buurt en van de Etos ben ik niet zo weg. 'Op je voordeligst', wat is dat nou voor slogan? Daarnaast heeft de Kruidvat meer in het assortiment en vind ik die winkel simpelweg prettiger winkelen. 

65. Nike of Adidas?
Adidas. Ik heb van beide ooit een paar schoenen gehad en de Nikes droegen werkelijk verschrikkelijk De Adidasjes zaten heerlijk en ik baalde ook dat ze versleten waren. Ik zou er zo nog een paar van scoren, was het niet dat ze gewoonweg bijzonder duur zijn. 

66. Cheetos of Doritos?
Geen van beide. Ik hou niet van chips. 

67. Pinda’s of zonnebloempitten.
Pinda's. Zonnebloempitten raak ik sneller beu en vind ik altijd zo'n gedoe om te pellen. 

68. Ooit van de groep Tres Bien gehoord?
Nee.

69. Ooit danslessen gehad?
Jazeker. Ik heb jaren aan stijldansen gedaan en belandde in Goud. Daarnaast had ik van verschillende stijlen dansen nog wat proeflessen en via school leerde ik nog een soort vorm van jazzdance in een paar weken. 

70. Wat voor beroep doet jouw man?
Op dit moment runt hij een computerzaak-filiaal inclusief technische dienst. 
Bij gebrek aan een foto van een werkende man, hier dus gewoon een foto van Martin

71. Kan jij je tong oprollen?
Nee, wel dubbelvouwen. En ja, dat heb ik zojuist uitgetest. En jij nu vast ook, nu je deze vraag leest. 

72. Ooit een spellingwedstrijd gewonnen?
Nee, ik heb er ook nooit aan mee gedaan. 

73. Heb je ooit gehuild omdat je zo gelukkig was?
Nee, niet dat ik weet. 

74. Heb je recordable cd’s in huis?
Uiteraard! Wie heeft dat niet? Dat was hip vroeger hoor, in tijden van Kazaa en Limewire. 

75. Kun je recordable cd’s branden?
Er zal vast nog een pc in huis zijn waar dat mee kan. Mijn laptop heeft geen discdrive. 

76. Brand je vaak wierook?
Nee nooit. 

77. Ooit verliefd geweest?
Verliefd, verloofd en zelfs getrouwd. 

78. Naar welk concert zou je graag willen?
Geen specifieke in het bijzonder. Ik heb zoveel toffe concerten ooit al gezien, in kleine kroegjes tot mega zalen en festivals. Het is allemaal leuk en ik kan er niet in kiezen. 

79. Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt?
Ik gok dat dat er een was van de WC Experience. 

80. Hete thee of ijs thee?
Hete thee. Ijsthee ben ik mega tegengedronken. 

81. Thee of koffie.
Ook thee. Ik vind niet alle koffie lekker en senseo koffie vind ik al helemaal niet te pruimen. Thee daarentegen smaakt altijd. 
Volle irritatie dat die theezakjes tegenwoordig wat vragen hoor. 

82. Mars of Snickers?
Geen van beide. 

83. Kan je goed zwemmen?
Ik kan zwemmen, ik zink niet en kom vooruit. Dat is voldoende toch?

84. Kan je onder water zonder je neus dicht te knijpen?
Dat leerde ik wel met mijn zwemdiploma's. 

85. Ben je een patiënt?
Nee, ik ben nergens onder behandeling als je dat bedoelt. Oké, ik kijk scheel, ben al mega vroeg in de overgang en hoor eigenlijk een dikke lading vitamine D pillen te slikken om gewrichtsklachten voorkomen (maar het gaat nu heel goed), maar ik dat valt er niet onder toch? Iedereen heeft wel wat. 

86. DJ of een Band op je bruiloft?
Wij hadden een tof DJ duo. Ervoor was ik op een bruiloft waar ze een bandje hadden en dat meisje zong wat vals en kon niet alles en zong vooral ook heel monotoon. Toen wist ik zeker dat ik een DJ wilde. De beste keus ooit, deze heren waren top!

87. Ooit een wedstrijd gewonnen?
De eerste wedstrijd die ik won was als klein meisje met een kleurplaat. Ik won de prijs bij de vogeltjesverening van de buurt. Apetrots was ik. 

88. Heb je ooit plastische chirurgie gehad?
Geen idee of het eronder valt of dat ze dit nog als gewone chirurgie zien, maar mijn ogen zijn dus 3 keer recht gezet. Ze stonden gedraaid in hun kas en steeds verplaatsen ze dan wat spiertjes om de boel recht te krijgen en te verbeteren. De hoop was er nog dat de boel eens samen wilde gaan werken en ik weer diepte zou zien. Dit is niet gebeurd en dus hebben mijn ogen simpelweg geen reden om recht te blijven staan, ze maken samen toch geen beeld. Mocht het nog eens nodig zijn om de boel weer wat fatsoenlijker te zetten, dan zal het vast onder plastisch vallen. Overigens is het geen lui oog, maar een erfelijke afwijking en is er met veel zorg al voor gezorgd dat beide ogen super zicht hebben. Bij de rest is in een oog het licht uit gegaan.
Ik maak dus ook nooit foto's van recht van voren, omdat het dan flink zichtbaar is. Op deze foto is het ook wel zichtbaar, dus je doet het hier maar mee. 

89. Wat vind je lekkerder? Groene of zwarte olijven?
Geen olijven. Bah. 

90. Kan je haken of breien?
Beide, maar niet geweldig goed. Ik heb er geen geduld voor, krijg er kramp van in mijn handen en geef het dan vaak maar gewoon op. 

91. De beste plek voor een open haard?
In een vakantiehuisje. Thuis zit er wel een aansluiting, maar voor mij hoeft het allemaal niet zo. Op vakantie vind ik het wel leuk en gezellig hoor. 

92. Wil je trouwen?
Ik ben zelfs al getrouwd. 

93. Als je getrouwd ben, hoelang dan?
Bijna 4 jaar nu alweer. De tijd vliegt eigenlijk best wel als ik er zo over na denk. Voor mijn gevoel zijn we echt pas getrouwd.

94. Wie was je middelbareschooltijd “crush”?
Ik had geen crush op de middelbare school. Jongens waren stom en anders waren het gewoon de tofste vrienden. Er zat niks tussenin. 

95. Wordt je boos als iets niet gaat op jou manier?
Yes! Met de volle bombarie erbij. Dani heeft het van niemand vreemds. 

96. Heb je kinderen?
Ja, eentje. Hij heet Dani. Had je vast niet verwacht hè, zo op een blog die Dani and Mom heet. Hieronder dus natuurlijk een foto van onze kleine draak, met kerstmuts.

97. Wil je kinderen?
Nee. En ga nou niet heel hard schreeuwen van 'je hebt er een'. Ik vind er eentje helemaal genoeg en aardig pittig. Hij was overigens ook niet gepland. Moeder natuur besloot mij bij te staan dat er toch een moest komen waar we nu vol overgave van genieten, maar besloot ook dat er niet nog meer komen. 

98. Wat is je favoriete kleur?
Zwart. Ja sorry, dat klinkt vast heel stom. Maar de mooiste kleuren zijn zwart en wit en mijn voorkeur gaat dan denk ik wel uit naar zwart. Ik vind dat al ruim 14 jaar zo. 

99. Hoe wil je begraven worden?
Onder de grond, anders heet het cremeren. 

100. Mis je nog iets?
Nee eigenlijk niet. Excuseer me voor mijn sarcasme wat er langzaam in sloop.


Deze tag vond ik bij Trendbubbles.

You Might Also Like

0 reacties