Weekly #23

januari 30, 2017

De week is weer om! Tijd voor een terugblik naar afgelopen week. Een met snotneuzen, ziek zijn en driftbuien. Maar ook met verjaardagen en veel rust in huis.

Maandag
Maandag was voor mij een rustige dag. We zijn kort van huis geweest en verder heeft Dani heerlijk thuis gespeeld en zelfs nog een dutje gedaan. Hij had het weekend koorts gehad en was een mega snothoofd. Zoals je op de foto ook ziet, wel weer vrolijk maar nog wel die lodderige blik in zijn ogen. Maar steeds een beetje beter.


Dinsdag
Een foto met een terugblik naar een 4,5 maand oude Dani. Dat was lang terug. Martin was vandaag jarig, dus dat mocht wel even genoemd worden! Dani ging deze ochtend weer naar de opvang en heeft er weer prima genoten. Het lijkt hem super te bevallen, die nieuwe ochtend. Meer uitdaging en hij lijkt zich prima te vermaken tussen de nieuwe kids.

Woensdag
Deze woensdag deed ik een poging om nieuwe zwemkleding te vinden. Het werd een fiasco en al snel ging ik terug naar de auto. De zwemkleding die ik vond overal was enkel voor mensen met weinig borst of pas een grotere voorgevel wanneer de kledingmaat ook flink is. Beetje jammer. Later online vond ik er wel en voor een veel schappelijker bedrag ook nog!
De foto hieronder was trouwens dé reden om eens even mijn frustratie rondom dat eten te laten weten. De eeuwige strijd met de warme maaltijd.

Donderdag
Boodschappendonderdag was het weer. Ik scoorde de laatste dingen voor de verjaardag. Spullen voor de taarten, knabbeltjes op tafel en nog wat drinken. En uiteraard de gewone weekboodschappen voor het eten. In de middag zijn we lekker thuis geweest en heeft Dani weer lekker gespeeld thuis, nog even een dutje gedaan (hoera!) en hadden we 's avonds bezoek.

Vrijdag
Martin kwam ziek naar huis van het werk. Donderdag was hij in de ochtend al naar de huisarts, maar ging daarna wel gewoon werken. Vandaag voelde hij zich zo beroerd dat hij thuis bleef. Hij blijkt een soort waterpokkenvirus opgevangen te hebben, waardoor zijn halve gezicht dik was, de zenuwuiteinden ontstoken zijn in zijn gezicht (aan de dikke kant) en hij zich erg grieperig voelde en dus de halve dag nog heeft geslapen. Ik bakte maar liefst 4 taarten, ontving in de middag nog bezoek met kids en ging in de avond nog vlug een boodschap doen (ik zag nog wat in het krantje van een andere supermarkt).

Zaterdag
Dani is in de middag opgehaald om een leuke middag te hebben met mijn zus en haar vriend. Hij vertelde er over dat hij naar een 'echte dierentuin' geweest was. Hij vond het zo leuk! Ondertussen kon ik alles klaar zetten voor de verjaardag en heeft Martin bij kunnen tanken, zodat hij in de avond nog wat waard zou zijn wanneer het feest zou zijn. Die hebben we dan ook gezellig gevierd met zijn allen.

Zondag
Aangezien Martin nog steeds flink ziek was, en eigenlijk zieker dan de vorige dagen, ruimde ik de boel op in huis en ben met Dani nog even lekker de deur uit geweest. Plan was eerst richting het bos, maar het begon te miezeren. Ik bedacht me wel een autosafari te kunnen doen bij de Beekse Bergen, maar na het zien van de prijzen had ik me toch maar bedacht (€42,- met zijn tweeën) en zijn we maar weer naar Dani's favoriete speelplek Pukkemuk geweest. Daar zocht nog ik nog wat rond naar avondeten tips en kreeg zin in een broodje met een cashewnotenburger. Ik vond een recept bij een vriendin van me op haar blog en verbouwde die iets. En dat was me toch lekker!

Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties