Shop Saturday #22

januari 14, 2017

Gisteren opende een nieuwe webshop met interieur en stationary items. Decoratie items, spullen om lekker in op te bergen, handige shoppers, maar ook mooie kaarten en posters. Alles in een tijdloze, monochrome stijl. En zoals je weet, is monochrome wel echt mijn ding. De voorraad die ze nu hebben is nog maar het begin!

Parallel D


Dit bedrijf stelt zich voor als volgt: 
"Nederland is een land met geweldige kleine merken. Wij zoeken naar deze geweldige merken en vullen hiermee onze webshop om zo tot een geweldig assortiment te komen met interieurartikelen. We streven naar een uniek aanbod met tijdloze kwaliteitsartikelen."

Uiteraard laat ik je weer een aantal van mijn favorieten zijn uit hun webshop. Een mooie variatie aan goed betaalbare items voor thuis.
Zoals deze te schattige muurstickers in de vorm van driehoekjes. Ze zijn van het merk Studio Little Sissy en worden dus in Nederland gemaakt. Decoreer er niet alleen je muren mee, maar ook kasten in huis of bijvoorbeeld zo'n leuk decoratie huisje. O en die mini paperbag daaronder? Die geven ze weg op hun instagram! Leuk voor bijvoorbeeld in een poppenhuisje.

Eerlijk is eerlijk, ik maakte deze foto voor Bold & Dust, het merk van de kaart. Eerder won ik er wat kaartjes en posters en maakte een mooie reeks foto's. Deze werden weer gebruikt door Bold & Dust en zo dus ook door hun retailers. Maar het kaartje staat dus echt geweldig in een lijstje in huis. Ik stylde hem af met een mini opstapje van de Action, vaasjes van de Gamma en een kaarsstandaard van de Xenos. Met heel weinig kun je toch een toffe hoek maken zoals je ziet, waarin het kaartje een echte blikvanger wordt.

Liefde in een zakje! Een kleinere paperbag, met nog steeds genoeg opberg ruimte, met een plusjes opdruk. Plusjes zijn helemaal van nu en staan in ieder interieur mooi. De vrolijke hartjes hier op de muur vallen zo in het zakje. Een creatieve manier van omgaan met muurstickers en zo'n leuke opberger.

Zoals je inmiddels al wel wist ben ik wel fan van kussens in huis. Iedere bank hier heeft er wel 5 op liggen en door de rest van het huis liggen er nog een aantal verspreid. Deze mooie kussenhoes heeft een verfspetterprint. Een beetje gek, maar vooral niet te druk en zeker mooi matchend bij ieder ander kussen wat je neerlegt.

Party! Deze kaartjes van Bold & Dust worden ook verkocht door Parallel D en zijn ideaal ter decoratie, om te versturen of zelfs om te geven bij feestjes. Dani wordt vanzelf wel weer 4 en een uitnodiging voor een kinderfeestje gaat er dan ook alweer aankomen (al hoop ik dat dat pas hoeft als hij 5 wordt hoor). Zo'n kaartje is daar helemaal geschikt voor. Of hang hem in je boom, lijst hem in of hang hem bijvoorbeeld aan een mooie woonketting.

Deze mooie poster heb je eerder al gezien in kaart variant. In poster variant zijn ze zeker zo gaaf. Een poster fleurt je ruimte op, of het nu je werk ruimte is, je woonkamer of slaapkamer. Enne, een beetje meer liefde mag wel weer, na al dat slechte nieuws wat 2016 ons allemaal heeft gebracht.

De plastic zakjes worden niet meer gegeven en dus stop je je tas maar standaard vol met fijne shoppers. Maar een mooie shopper is eigenlijk nog veel leuker. Shoppen in stijl met deze katoenen shopper. Ik weet niet helemaal zeker of shoppen wel goedkoper is dan therapie, maar ik zou het er maar niet op wagen en gewoon lekker gaan shoppen. Met een leuke shopper dus!

Paperbags gebruiken wij in huis ook, zoals in Dani zijn speelhoek om de auto's in te stoppen en allerlei los speelgoed wat niet in de Duplo bak thuis hoort of in de spelletjeskast. Maar ze zijn ook handig als wasmand, plek om al je mooie plaids in op te bergen of om bijvoorbeeld je schoenen in te stoppen die je dat seizoen niet nodig hebt. Je kent dat wel.. schoenen. Ze verkopen bij Parallel D ook matching muurstickers die je, zoals je ziet, dus ook ideaal kan gebruiken om zo'n handige Ikea-kast te pimpen.

En last but not least verkopen ze ook deze twee posters, waarvan ik eerder al eens een foto schoot vanuit onze slaapkamer. Ik ben zelf het meeste weg van de mooie Love poster, die natuurlijk geweldig staat in onze lichte slaapkamer. De andere poster valt daarentegen veel meer op en geeft een enorm contrast. Een lekkere stoere poster die zeker niet onopgemerkt blijft.

Wat is jouw favoriete product van Parallel D?

You Might Also Like

0 reacties