Shop Saturday #21

januari 07, 2017

Deze week een iets andere Shop Saturday dan je van me gewend bent. Uiteraard zet ik een toffe shop in het licht waarvan ik vind dat je deze moet kennen. Alleen krijg je deze week geen opsomming van mijn 10 favoriete items uit hun shop. Deze shop bevat een aantal super toffe items, waarvan ik er een aantal op de foto vast legde.

Bold and Dust


Bold and Dust maakt monochrome kaarten en posters. De vrolijke en speelse opdrukken en de sterke teksten maakt het een opvallend merk. Eentje waar je niet zomaar even aan voorbij kan gaan. Pas geleden won ik via Instagram een setje kaarten en posters. Deze ontving ik al vrij snel in een mooie verpakking. Net een cadeautje! De eigenaresse vertelde dat alle orders zo ook worden verzonden, alsof je een cadeau aan jezelf geeft! Net een feestje toch? De kaart hieronder heeft dan ook niet veel uitleg meer nodig en de setting is voldoende om hem gewoon zo te laten zien. Deze kaarten zijn tof om bijvoorbeeld te geven als verjaardagsuitnodiging. Dani wordt dit jaar alweer 4 en dan gaan die feestjes komen. En een uitnodiging hoort daar bij. Maar dan wel in stijl natuurlijk!

De kaart Love is denk ik wel mijn meest favoriete kaart uit de gehele collectie. Hij is er ook andersom en in posterformaat. Love is wel iets wat we in 2017 nodig hebben in de wereld. Plus, deze tekst in huis is natuurlijk geweldig. Want niets dan liefde voor mijn kleine gezinnetje. Ik lijstte hem dan ook in, om hem als A6 poster te laten zien en er zo optimaal van te genieten. In een hoekje dat volledig in stijl is komt deze kaart in lijst helemaal tot zijn recht.


Zoals ik zei was die mooie kaart met Love er ook als poster en is hij er ook andersom. Deze poster staat zo geweldig in onze slaapkamer (hieronder nog in kerstsfeer zoals je ziet), dat het echt een blijvertje is! De lichte kleur ervan oogt lekker fris en hij geeft de juiste sfeer voor iedere (slaap)kamer.
De zwarte poster met 'let's rock today' is daarentegen een stoer contrast. De verfspetters laten hem opvallen, het stoere lettertype wat je nu veel ziet maakt hem helemaal af. Een mooie motivatie om iedere ochtend mee te starten!


De Party kaart stond trouwens ook rete goed bij ons in de monochrome kerstboom. Kerst is dan ook gewoon echt een feestje en dat mag gevierd worden! En dus ook met kaarten. Maar dan wel in stijl met de boom. Oftewel: monochrome!

Zo zag onze kerstboom er dit jaar uit: Monochrome KerstboomWeet je dat er nog veel meer moois in de webshop staat? Wat is jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties