Friday Favorites #22

januari 27, 2017

Voor deze ene keer kan ik het gewoon niet nalaten hoor. Ken je dat? Je loopt in een winkel en ziet echt het meest wanstaltige item in de winkel hangen ever! Zo'n gedrocht, iets wat zelfs in de jaren 80 nog voor lelijk werd aangezien (al hoewel... wat we toen wel niet droegen?). Soms zo lelijk dat het zelfs nog leuk is. Maar eigenlijk.. nee, doe maar niet.

Purrr-fect! Toch? Althans, als je je telefoon om wil toveren tot aaibaar paars gevlekt ding met oortjes én een staart. Voor carnaval binnenkort zal hij vast echt geweldig zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat je toch alle dagen met zo'n ding gaat lopen? Naast dat hij wel mega fout is, lijkt hij me ook onpraktisch. Die oren, dat staartje... bij mij blijft hij vast overal aan hangen en dan laat ik mijn telefoon weer vallen natuurlijk. Zo ben ik.

Via Telefoonhoesjes

Vorige zomer vroeg ik het me al af of het mogelijk was, maar gelukkig heeft de Bon Prix dé oplossing. Deze zomer kan ik in stijl gaan van de tuinkussens van mijn moeder, exemplaren uit de jaren 80 natuurlijk. Niks mis mee hoor, voor tuinkussens dan. Maar om dan ook nog een bijpassend jurkje te kiezen? Het liefst ook nog een parasolletje in stijl en heel de dag in de tuin hangen in stijl.
Via BonPrix

Bergbeklimmer meets the Spice Girls. Dat moet de H&M vast gedacht hebben toen ze dit lieten ontwerpen. Erger nog, ze hebben er een design award voor. Toen ik jong was, waren de Spice Girls hip met hun te korte rokjes, te foute jurkjes en vooral heel veel plateauzolen. Uiteraard had ik ook een set laarsjes met die zolen. Op de basisschool dan. Half jaren 90 dus. Voor het geval de H&M het gemist zou hebben, dat is toch echt alweer 20 jaar geleden. En die bergbeklimmerlook? What's with that? Ach, ze zijn maar (maar!) €69,99. En voor het geval je je look hiermee compleet wil maken: er is meer! Kijk hier maar. Bekijk vooral even die prachtige korte broek met leren pijpen. Dan kun je tenminste met carnaval vertellen 'ik heb leren pijpen'. En als ze vragen hoe duur die zijn, zeg je gewoon 'Maar €299,-'.
Via H&M

'Hello? Is it me you're looking for?'. Ja zeker! Ik heb altijd al gewacht op een legging met Lionel Richie erop. Echt, mijn droom komt uit hoor. Heb je hier niet altijd al van gedroomd dan? Let vooral ook op de prachtige uitlijnen van de enorme hoofden. Sowieso, je schaamhaar wordt prachtig geaccentueerd hier. Te kleine string aan oversized crop top en gaan met die banaan... uh.. legging.
Via Etsy

Wanneer je je telefoon om wil toveren tot vunzig ijsje die compleet voor jou smelt, dan is dit het ultieme hoesje voor jou. Niet in bijten hoor, van het idee wordt hij helemaal wild en laat zijn ogen alvast draaien.
Via Telefoonhoesjes

Deze laarzen hebben we in het echt ook al eens gezien. Layla heeft ze gepast en we lagen compleet in een deuk natuurlijk. Deze geweldig mooie rijglaarzen tot boven je knieën met natuurlijk open neusjes. Voor als je eeuwig de tijd hebt om je laarzen aan te trekken en te strikken en daarbij gaat voor lekker koude tenen.
Via Sacha

Geel is wel echt mijn favoriete kleur (*kuch*NIET*kuch*). En toen ik zag dat er dé optie was om Dani te kleden als Simba van The Lion King, maar dan compleet uit verhouding, meer lijkend op een obesitas leeuw met veel te hoog zittende oren. I rest my case, dit ding is echt té lelijk.
Via C&A

Soms in het weekend verkleed ik me graag als ijsje. Niet te veel bovenop aantrekken overigens, anders valt je ijsje niet op. Hij kleed vast ook geweldig af en zou misschien wel gewoon geweldig staan met een My Little Pony shirt. Je kent die beestjes nog? Ik spaarde ze, vroeger dan. Van die mollige paardjes met lang haar in felle kleuren met zoetsappige plaatjes op hun dij.
Via Etsy

Wat zei ik over die legging hierboven? Dit topje er op en je bent helemaal klaar en in stijl! Voor het geval je denkt dat dit geweldig is voor je kleine nichtje, dit is voor volwassenen. Wanneer je je wil kleden in een croptop met regenboogjes, frietjes, donuts, eenhoorns, hamburgers, diamanten en dino's, dan is dit jouw top!
Via Etsy

Deze schoenen zijn een combinatie van korte laarsjes met een stuk eruit geknipt en het wandtapijt uit een middeleeuws kasteel. Of het tafelkleed van je oma wellicht. Als ik de site mag geloven zijn het Jeffrey Campbell laarsjes. Wanneer ik dat opzoek op Google, zie ik een boel laarsjes met dikke zolen, spikes en veters. En Barbiehoofden... Het schijnt design te zijn. Wanneer ik de website bezoek valt een boel nog wel mee. Deze spannen de kroon. Volgende week ga ik als kamertapijt. 
Via Sacha

Hou jij ook stiekem wel een beetje van 'proud to be fout' kleding? 

You Might Also Like

0 reacties