Celebrity Crush? Doe toch maar niet

januari 15, 2017

Iedere zondag schrijf ik weer over een onderwerp van de 30 day blog challenge van Hare Maristeit. Deze zondag stond er als onderwerp het volgende klaar: 'Celebrity Crush'. Wat zeg je nu Maris? Wat moet ik toch met zo'n onderwerp?

Eerder vertelde ik dat ik eigenlijk geen televisie kijk. Eerder uit deze challenge kwam er namelijk het onderwerp 'Op televisie!' voorbij, waarin ik deze confessie al maakte. Ik volg geen programma's, kijk zelden tot nooit tv en mis er ook niks aan als je het mij vraagt. Of ik dan een celebrity crush heb? Ik zie ze nooit, ik volg geen bekende mensen, kijk geen tv, volg ze online ook niet en dus zou ik ook niet weten wat ik hier nu op moet antwoorden. Die sporadische film of serie die ik zie, ik kan nou niet direct zeggen dat dat crushes zijn. Ik bedoel, leuk hoor, die mannen in die Bridget Jones films, maar doe toch maar niet.

"Zie je dan nooit een leuke vent op tv?"


Martin kijkt ook tv, maar in die series en youtube filmpjes kan ik nou ook niet echt de geweldigste 'crushes' terug vinden. Opeens snap ik weer waarom mensen mij voor een oude doos aan zien. Misschien moet ik binnenkort maar gaan borduren ofzo? Misschien is er wel plek voor me bij de soos?

Mis je echt het tv kijken niet?
Zoals ik eerder al vertelde, sloop het er gewoon in. Ik kreeg het druk, ging andere dingen doen en keek steeds minder tv. Heel zelden kijk ik tv, als er een leuke film is op Netflix. Maar dat geldt ook maar half. Toevallig heb ik wel een aflevering van The Voice voorbij zien komen, heel soms zie ik iets op tv van een suf programma omdat ik dan op de bank plof en spontaan iets sufs zie.
Je ziet trouwens meteen aan mijn twitter tijdlijn dat ik tv heb gekeken. Ik weet dan ook meteen weer waarom ik geen tv kijk. Ik mis er helemaal niks aan. Al moet ik zeggen, vorige week dacht ik even dat er iets leuks zou komen: Diagnose Gezocht. Dat is dan weer wel mijn ding. Maar het bleken herhalingen van 3 jaar geleden. Was dat even een dikke tegenvaller.

Maar je kijkt wel films toch?
Heel soms komt er een nieuwe film binnen bij Netflix. Vaak blijft het alleen bij 'ik weet dat ik ooit die en die film leuk vond, waar ging hij ook alweer over?' en dan ga je googlen. En voordat ik uit getypt ben, kom je altijd dit soort dingen tegen:
Echt... Google wat doe je?! Uiteraard zochten we de naam van de Final Destination reeks, maar was ik nog niet uitgetypt en wil Google me leiden naar films als The Human Centipede. En geloof me, door dat soort films weet je gewoon dat je niks mist aan het tv kijken. Slechte verhaallijn, slecht geacteerd en gewoon slecht verfilmd. Lekker niet doen dus.

Kijk jij wel tv en heb jij een celebrity crush? Let me know! Wie weet doe ik nog eens ideeën op.


Deze blog is geschreven vanuit een artikelonderwerp 'celebrity crush' vanuit de 30 days blog challenge van Hare Maristeit. Iedere zondag lees je een artikel bij mij op de blog die ik schrijf vanuit een van de 30 onderwerpen die er staan bij de challenge. Wil je meer artikelen lezen die ik schreef van deze challenge, kijk dan eens hier: 30 days.

You Might Also Like

0 reacties