Weekly #18

december 26, 2016

De week is weer om. Vandaag is het tweede kerstdag en blik ik terug op een week werken, samenwerkingen, leuke recepten en kerst. Nieuwsgierig hoe mijn week eruit zag? Lees dan lekker verder en kijk mee!

Maandag
Een tijdje terug liet ik jullie een webshoptip zien. Dit gaat om het nieuwe merk Bold and Dust. De dag dat hun shop online, ontving ik ook een goodiebag met allerlei producten van hun shop. Twee van hun posters hebben hun nieuwe onderkomen gekregen bij ons op de slaapkamer en hangen dus, zoals je hieronder ziet, boven ons bed. Ik ben zelf het meeste weg van de rechter poster en hoop stiekem dat ze binnenkort weer nieuwe artikelen hebben waar ik jullie dan ook graag weer over vertel. Voor dit merk ging ik afgelopen maandag aan de slag om een berg foto's te maken, maar ik moet ze nog wel bewerken. Helaas nog niet aan toe gekomen... Het was een drukke dag deze maandag, met wat gek nieuws.


Dinsdag
Afgelopen dinsdag liet ik een stukje zien van een kerstpakketcadeau, Cookiemix in a jar, wat ik maakte voor de kerstpakketswap die ik stuurde. Nieuwsgierig wat ik afgelopen week ontving? Dat lees je hier: Kerstpakketswap. Verder ben ik aan de slag gegaan met wat leuke artikelen die ik niet zakelijk aanbiedt, maar die je wel op aanvraag privé via de blog kan krijgen. Zo ging ik aan de slag met de borduurmachine die hier staat. Erg leuk om bijvoorbeeld handdoeken of badcapes te geven met naam erop geborduurd.

Woensdag
Gezonde tussendoortjes zijn wel mijn ding. En fruit ook. Nou bleek dat mijn bananen bijna op waren en dus ging ik aan de slag en maakte mijn eigen muesli repen van bananen en havermout. Je leest hier hoe je dat zelf maakt. Ook ontving ik woensdag mijn eigen kerstpakket, linkje staat hier ergens boven al. De slinger hangt, de kerstballen hebben inmiddels eucalyptus en heide erin zitten en Dani is al aan het spelen geweest met de ballonbal. Alleen was hij té enthousiast en drukte hem vrijwel direct in de kerstboom... Poef zei de ballon die erin zat. Binnenkort dus maar opnieuw doen, zodat ik het goed voor jullie vast kan leggen.

Donderdag
Eigenlijk zou ik het liefst net als Siep hier lui in bed blijven liggen, maar het was boodschappen tijd. Hysterische boodschappen met de kerstdrukte. Gelukkig had ik niet super veel nodig, gezien we waren uitgenodigd bij mijn ouders en mijn schoonouders om te komen eten.
In de middag zijn we nog gaan kijken bij de lokale Woonexpress. Niet dat ik nog wat nodig had, ik had gelukkig alle cadeaus al in huis en heb er gewoon lekker rondgelopen met Dani, terwijl mijn moeder nog wat dingen insloeg.

Vrijdag
In de avond hadden we een etentje vanuit het werk van Martin. Nadat Dani naar de opvang ging, ben ik Martin naar zijn werk gaan brengen, daarna op de koffie gegaan bij mijn moeder en wat te eten. In de middag nog een wandeling door het centrum, waar ik zag dat er flinke kortingen waren op alle kerstitems. Helaas was hét item wat ik dan wel had gewild er niet meer. Jammer de bammer!
Dani ging 's avonds uit logeren bij mijn schoonouders, terwijl wij uit eten gingen met het werk van Martin. Een italiaans restaurant met heerlijke gerechten en naderhand nog na kletsen bij een kroeg nabij.

Zaterdag
In de middag zijn we met het gezin gezellig naar de Efteling geweest waar ik spontaan toch nog wat cadeaus voor Dani haalde. Een dvd van de sprookjesboom en drakenpootpantoffels. Ik kon het gewoon niet nalaten, ze waren zo leuk! En hij kan er nog even mee vooruit.
's Avonds kon ik aan de slag om alle cadeaus nog in te pakken... Gas op die lolly dus! Maar alles natuurlijk op tijd ingepakt gekregen. Deze leuke kaart komt uit de collectie van Liefs van Bri. Hierover vertel ik je binnenkort meer!

Zondag
Deze zondag gingen we eten met de familie van mijn kant. Eerste kerstdag werd zo gevuld en het was een complete dagvulling geworden. Alle cadeaus namen we mee, er werd een vier gangen menu geserveerd (inclusief lopend buffet) en we aten nog wat lekkers bij de koffie. Een gezellige dag met zijn allen! In de avond kwamen mijn zus en haar vriend langs voor nog een gezellige avond spelletjes doen. Hoe ik het liefst mijn eerste kerstdag vier? Nou, dit is een prima vulling!

Dit was mijn week! Hoe zag jullie week eruit?
En bovenal, geniet van deze mooie tweede kerstdag.

You Might Also Like

0 reacties