Weekly #16

december 12, 2016

De week is weer om en wat hebben we genoten! Waar we eerst wat bijkwamen van het weekend, namen we aan het eind van de week de tijd voor wat leuke uitstapjes. Nieuwsgierig hoe onze week eruit zag? Ik neem je mee!

Maandag
Een hele dag bijkomen van het drukke weekend rondom Sinterklaas. Liefst zou ik, net als Siep, heel de dag in bed zijn gebleven, maar eigenlijk hebben we ons gewoon wat door het huis verplaatst. Buiten komen? Wat is dat? Dani genoot van de rust en van al zijn speelgoed wat hij had gekregen. Maar ook van een portie een op een aandacht, knuffelen en samen hangen. Een relaxte maandag, even terug naar het dagelijkse ritme en de regels natuurlijk.


Dinsdag
Een ochtend thuis zijn, waarbij ik 's ochtends dacht nog wel even te kunnen sporten. Maar mijn oefeningen werden opeens een stukje zwaarder, toen Dani besloot dat ik hem wel mee kon tillen in alles wat ik deed. Of op mijn buik of schoot ging zitten. Erg handig natuurlijk.
Aan het einde van de middag besloten we nog even de deur uit te gaan en begaven we ons richting wat winkels om daar even te snuffelen en weer met niks thuis te komen.

Woensdag
Weet je nog dat ik zei dat ik opnieuw de Project 365 ging doen? Nou.. ik kan je zeggen dat die mislukte, want ik vergat foto's te maken, de camera was er veel slechter aan toe dan ik dacht en mijn foto's zagen er nog slechter uit dan die van 10 jaar terug met 4mp camera's. I rest my case... Als Sinterklaascadeau werd dit dus mijn nieuwe camera, die me straks mag gaan vergezellen in een nieuwe poging Project 365, maar ook gewoon bij een boel uitjes en 'moment captures'. Stay tuned!

Donderdag
Ja! Je raadt het vast al goed, het was weer donderdag en dus weer tijd voor de boodschappen. In de middag tijd voor wandelen, werken en huishouden. Ook de afronding gemaakt voor de kerstsfeer in huis. Zelfs het sierkussen op bed mag dus mee doen. Gezellig! Ik kan er echt van genieten om wat kleine aanpassingen te doen zodat het er kerstig uit ziet, zonder dat het huis uitpuilt van de kerst dingen. Wel smeedde ik ook een plannetje voor de slaapkamermuur hier achteraan het bed. Binnenkort nog eens wat dingen voor halen en dan aan de slag ermee.

Vrijdag
Op vrijdag was het tijd voor Dani om weer naar de opvang/peuterspeelzaal te gaan. In de ochtend stond er nog een kort ochtendprogramma en bij thuiskomst ging ik aan de slag om wat foto's te schieten voor de nieuwe shop Bold and Dust, waar ik onder andere dit kaartje van kreeg. Niks nieuws meer natuurlijk, zo'n kaartje in de boom. Maar zoals gezegd vond ik het zo leuk, dat ik het zelf ook maar even deed en het vastlegde met de nieuwe camera. Wat een verbetering! Ik kan er geen genoeg van krijgen om die te gebruiken, dus hou je straks maar vast als ik los ga met foto's maken. Alvast een kleine sneakpeek van onze kerstboom.

Zaterdag
In de ochtend zijn we naar het land der wonderen geweest. De Efteling ligt zo goed als in onze achtertuin, dus een kort uitstapje kwam mooi uit vandaag. Het was drukker dan we dachten, dus zijn we niet lang gebleven. Wel hebben we uitgebreid gekeken bij de opgeknapte Diorama. In de avond zijn we nog uit eten geweest met vrienden en de kids. Een super gezellig avondje uit. Waar de tafels om ons heen gevuld raakten na ons, waren ze ook alweer leeg voor we weg waren. Een echt gezellig avondje uit. De kinderen vermaakten zich prima in het speelrek waar we bijna in zaten. Voor herhaling vatbaar, zo'n avond!

Zondag
Een volle dag op deze zondag. We wisten van de kerstmarkt in Best en zijn daarop uit gegaan. Helaas was het minder dan we de vorige keer hadden gezien en er dan ook zo doorheen. En dus besloten we om nog naar een andere markt te gaan. Ik vond op google dat er in Roermond een mooie zou zijn, middenin het centrum. En mooi was hij! De markt zelf was niet bijster groot, maar wel gezellig en met leuke kraampjes. Een echte kerstsfeer door de houten kraampjes, de lucht van al het eten en de mooie versieringen. Ook aan de kids was gedacht met een draaimolen én een treintje. We parkeerden bij de Designer Outlet, wandelden daar ook nog langs tig winkels en vonden ook daar een leuke draaimolen. Zeer gezellig versierd, veel te zien. Echt een aanrader!

Dit was onze week weer. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

0 reacties