Webshoptip: Bold and Dust!

december 09, 2016

Vandaag een webshop tip van mij. Zo'n drie weken geleden werd ik door een vriendin getipt over een toffe webshop, met posters en kaarten. Deze gaf als eerste een sneakpeek met een kaart waarin mijn kleurmotto instaat. Je weet wel, mijn favoriete kleur zo ongeveer voor toch alweer zo'n 15 jaar. "Black is my new happy color". Nou, als dat niet scoort, dan weet ik het ook niet meer. Lees lekker mee over dit toffe merk en lees de grootste verrassing onderin!


Let me introduce you

Bold and Dust

Bold and Dust is een nieuw bedrijf in toffe monochrome stationary producten. De liefde voor monochrome spullen en de liefde voor design zetten ze om tot een toffe nieuwe webshop. Eentje die het, mijn inziens, nog eens ver gaat schoppen. Bold and Dust kenmerkt zich door zwart-witte prints, korte en krachtige quotes in zowel Engels als Nederlands en moderne prints met een speelse twist. Hippe stippen, stripes of verfspatten, je vindt ze bij Bold and Dust.


Stoere posters in A4 en A6 formaat (ook te gebruiken als ansichtkaart) sieren niet alleen je woonkamer, maar ook de kidskamer staat er prachtig mee. Hou je van posters die niet direct van je muur af knallen, maar toch echte eyecatchers zijn, dan zijn posters met een witte achtergrond wellicht het meeste jouw ding en zijn bovenstaande wellicht helemaal jouw smaak. Ons huis kenmerkt zich door veel wit en deze posters en kaarten zouden hierin dan ook echt goed tot hun recht komen, zonder de rust in huis te verstoren. Een tikkeltje gek voor op de kamer van Dani, maar de poster met Love zou helemaal tot zijn recht komen op onze slaapkamer.

Inspiratie nodig voor posters op een stoere kids kamer? 
Kijk dan eens hier: Monochrome Kidsroom


Wanneer je echt een binnenkomer wil hebben met kaarten of posters, dan zijn de posters met zwarte achtergrond de juiste keuze. Een stoer statement, de liefste kaart voor je geliefde of een poster om je work space dé juiste werkvibe te geven. Persoonlijk is die met de tekst 'It's raining love, just for you' helemaal mijn ding. Een prachtige kaart om nog eens even je speciale wens voor iemand op uit te schrijven en ze ermee te verrassen. Natuurlijk is deze ook super mooi in een kekke lijst aan de muur. 

Of hang de A6 posters gewoon lekker in de boom, zoals ze op deze foto laten zien. Een beetje gek, maar zeg nou zelf, met kerst kan het niet gek genoeg! Je boom is helemaal af met deze kaarten. Schrijf er je kerstwensen voor iedereen op, voor de extra persoonlijke touch! Nou ik dat zo schrijf, weet ik ook meteen wat ik dit jaar nog ga toevoegen aan onze boom: kaartjes met kerstwensen. 

Ook een monochrome kerstboom? 
Zo zag hij er bij ons vorig jaar uit: Christmas Time 2015


Wist je dat dit merk vandaag om 11 uur de digitale deuren opent? Zorg dat je erbij bent! Voor de eerste 5 klanten is er een toffe verrassing beschikbaar. Ja je leest het goed, voor alleen de eerste 5 klanten maar! Dat is natuurlijk zo op, dus zorg dat je als de wiedeweerga naar de website van Bold and Dust gaat om te zorgen dat jij een van die eerste 5 klanten bent. 


Nu je dan toch hebt gekeken op de website van Bold and Dust (niet? Snel doen!), dan kun je me vast vertellen wat jouw favoriete kaart of poster is en waarom? 

Wij zijn in ieder geval al fan hier in huis en binnenkort laat ik je zien hoe wij dit merk in ons huis hebben toegevoegd. Nieuwsgierig? Hou de blog in de gaten en je ziet het vanzelf. 

You Might Also Like

0 reacties