Shop Saturday #18

december 17, 2016

In mijn zoektocht naar de leukste shop kom ik altijd een berg bijzondere shops tegen. Wist je dat Nederland een berg super toffe shops heeft van moeders die dingen thuis maken? Dat zou ondersteund moeten worden toch? Ik vind van wel. Het is hard werken aan de achterkant van die shop, mensen zien dat wellicht vaak niet. En ook ik vond voor deze week weer zo'n shop. Afgelopen juli zag ik de eerste beweging van ze voorbij komen op instagram, maar inmiddels groeien ze hard door! Tijd om jullie eens kennis te laten maken met:


The Little Cuties


Zoals ze omschrijven maken en kopen ze de leukste dingen in voor alle 'cuties'. En zeg nou zelf, je eigen kindje is voor jou altijd de leukste cutie, toch? Ik zie een super diverse webshop met toffe monochrome items en bijpassende kleuren en artikelen. Zelf maakte ik weer een compilatie met mijn favorieten in monochrome kleuren, want dat is natuurlijk toch waar mijn hart ligt. 
  1. Sleeveless vest black
  2. T-shirt black lightening
  3. Monochrome kerstmuts
  4. T-shirt white black cross
  5. Pants marble
  6. Beanie black pompom
  7. Oversized sweater black damaged
  8. Hooded jacket hey watch this
Het vest zonder mouwen (nr 1) heeft deze print aan de achterkant. Deze vestjes vind ik altijd mega stoer als soort bodywarmer over een shirtje heen! Maar staan natuurlijk ook voor de meiden mega cute. Voor de zomer als jasje zonder mouwen zou ik deze bij Dani nog wel aan krijgen, in de winter daar en tegen dan weer niet (wel stoer hoor! Maar hij weigert dat finaal natuurlijk). Het vest rechts onder (nr 8) is ook zo'n geweldig item met de print aan de rugzijde. Een vest is super handig, in de zomer gebruik ik ze als jasjes, in de winter over een t-shirt. Ideaal met een dagje spelen, waarbij laagjes voor mij wel een pre zijn. 

Wie zegt dat basics saai zijn, heeft deze paar basics nog niet gezien! De zwarte sweater (nr 7) heeft een distress look en ik daardoor extra stoer om te zien. En wat dacht je van het witte t-shirt (nr 4) met het grote kruis erop? Deze vallen normaal ook makkelijk onder de basics, maar is toch lekker opvallend. Leuk te combineren met het vest bijvoorbeeld. En voor buiten in de winter zijn mutsen altijd fijn en zo'n gave met dubbele pompom (nr 6) kom je niet zo vaak tegen. Extra cute! Dat maakt ieder kind een echte cutie!

Wil je voor een tikkeltje meer bijzonder gaan, zonder helemaal uitbunding pippie langkous te doen? Dan is zo'n t-shirt met bliksemschichten (nr 2) echt heel stoer. Combineer hem met zo'n mooie marble broek (nr 5) en je hebt gegarandeerd een geslaagde set. Echt, de marmer print is zooo mijn favoriet van het afgelopen jaar. Of het nou voor in huis is of voor op kleding. Ik ben fan! 

En last but not least staat daar die geweldige monochrome kerstmuts. Had ik al gezegd dat hij geweldig is? Want hij is echt mega gaaf! Als er iets is waar ik warm voor loop dan is het wel iets wat met kerst te maken heeft en monochrome is. En laat deze kerstmuts nou beide hebben. Een echte musthave voor deze kerst!

Kende jij The Little Cuties al? 

You Might Also Like

1 reacties