Project 365: Hoe gaat het met?

december 08, 2016

Afgelopen oktober kon je op de blog lezen dat ik was begonnen aan een nieuwe Project 365. Ik zal even je geheugen opfrissen. Project 365 is een challenge voor jezelf, waarbij je alle dagen foto's vastlegt. Meestal gebruik je een thema, maar het thema 'je eigen leven' is vaak een prima thema. Eind 2011, begin 2012 heb ik er al eens een gedaan en succesvol afgerond. Deze kon je destijds op mijn vorige blog nog volgen.

Omdat het onmogelijk lijkt heel easy een photowrap te maken van zo'n 365 foto's voor nu, even een kleine geheugen opfrisser met maar liefst (kuch) 36 foto's van dat jaar vol foto's. Zo zie je mijn voorliefde voor snorrenmokken, mijn vakantie in de Ardennen, onze iets meer dramatisch verlopen vakantie in Oostenrijk, mijn voorliefde voor macro foto's met mijn Fuji Finepix (ik durf het niet meer met zekerheid te zeggen, maar ik gok voor nu even op de S1000FD), bloemen, Wicky de cavia, zonnebrillen, uilen, body mods en panterprintjes.

Het thema was gewoon mijn leven, eentje waarin ik werkte als gehandicaptenbegeleider, mijn leven opbouwde met mijn man (toen nog niet getrouwd) en genoot van de kleine dingen zoals altijd. En van heel veel kringloopvondsten. Iets wat ik nog steeds gaaf vind hoor, maar tegenwoordig kom ik er zeer weinig.

En hoe ging het dit jaar? Ik haalde mijn canon klikker te voorschijn, de lens bleek mega op en het beeld was nog minder dan met een oude telefoon met vlagen en dat werkte niet bepaald mee. Ik vergat het ook nog al eens hoor. Ik heb welgeteld zover geschoten tot ik een eerste tussentijds artikel kon plaatsen met de eerste twintig foto's.


En daarna werd het stil. Ik denk dat als ik het met foto's zou doen van mijn telefoon, dat mijn Weekly's na een jaar een mooi beeld geven en daarmee ook wel het project zou kunnen worden behaald. Maar met mijn camera zat dat er niet in. Wel is Sinterklaas heel lief geweest dit jaar en heeft mij een nieuwe camera gebracht. Voor mij is het de bedoeling dat ik de boel straks opnieuw ga beginnen. Dus als je het wil volgen, hou dan zeker mijn instagram in de gaten of volg de blog voor updates.
O enne, hierboven heb ik me alvast uitgeleefd op de kerstboom. Van de week nog eens lekker aan de slag gaan met daglicht!

Deed jij ook al eens een Project 365? Of ga je hem ook doen?

You Might Also Like

0 reacties