Kerstpakketswap

december 21, 2016

Sinds ruim een jaar ben ik lid van een groep op Facebook voor vrouwelijke ondernemers. Een gezellig en hecht clubje, gestart door Eefje van Ideefje. Ken je haar niet? Even gaan kijken dan. Een vrouw die weet waar ze het over heeft en echt het beste uit je kan halen voor jou en je bedrijf. Zij kwam op het geweldige idee om een kerstpakketswap te doen met de dames onderling. Als zelfstandige heb je natuurlijk geen kerstpakket van een baas. Naast alle voordelen is dat natuurlijk wel een nadeel. Want zeg nou zelf, een kerstpakket... zo'n kant en klare doos van de Makro met daarin standaard eetgerij wat niemand lust. Kaasstengels, enorme zakken met spekjes, een blik/pak/zak soep. Verzin het maar. Of je krijgt een speciaal thema pakket, zoals ik ooit kreeg over olijven. Laat ik nou net geen olijven lusten. Ook kreeg ik wel eens leuke pakketten toen ik nog voor een baas werkte. Een super lief koffertje, ontworpen door een cliënt. Dit koffertje wordt nog veel gebruikt en gaat sowieso alle vakanties mee.

Maar sinds een paar jaar heb ik dus geen kerstpakket meer. Eefje gaf de oproep in de groep of er animo voor was (en of er mensen wilden helpen) en zo werd al snel officieel dat we met een deel van de groep een kerstpakketswap gingen doen. En zo ging ook ik aan de slag voor mijn swapmaatje, die ik zo ongeveer willekeurig toegewezen heb gekregen. Aan de hand van haar lootje maakte ik wat en kocht ik wat cadeaus om zo een mooi pakket te krijgen binnen het kleine budget. Zo gaf ik afgelopen week al een beeld van een van de items die ik mee gaf in het kerstpakket: cookiemix in a jar .

It's Christmas Time


Dit jaar kreeg ik een kerstpakket. Een heus kerstpakket, ingericht naar mijn smaak nota bene! Er is echt leuk aan mij en aan Dani gedacht en ik ben er dan ook reuze blij mee. Om er even doorheen te lopen. Ik kreeg een kaart met ballonnen met de tekst 'Do more of what makes you happy'. En ja, dat ga ik dan dus ook echt doen! Wie weet lees je er binnenkort meer over.
Verder zat er een set ice ball makers in. Hierin doe je iets van fruit of kruiden en daarbij water. Een bijzonder ijsklont(je). Echt mijn ding om daarmee te freubelen en te rommelen. 

Ik ontving een ballonbal van Kaatje Pluk met daarbij nog wat losse ballonnen. Deze ga ik binnenkort nog even uitlichten natuurlijk. Dit is echt een leuk cadeau voor Dani. Binnenkort dus meer daar over.
Er zaten nog twee glazen kerstballen in het pakket. Deze waren gevuld met gouden slierten waar het kerstpakket ook mee gevuld was. Ze zijn dus makkelijk hervulbaar en ik denk eraan om er wat takjes van onze eucalyptusboom erin te doen.

Er zat ook nog een lief pakketje bij met kleine servetten in zwart wit. Een echt kerstpakket item als je het mij vraagt, maar zeker met feestdagen en verjaardagen kun je nooit teveel servetten hebben. En uiteraard ook volledig in stijl met de rest van het pakket, ons huis en mijn werk.

Verder kreeg ik nog een slinger met sneeuwvlokken. Deze ga ik van de week nog ophangen, zodat het huis extra leuk versierd is. Sneeuwvlokken zijn wel mijn ding (voor als je dat gemist hebt, hier zie je nog een foto van mijn sneeuwvlok tattoo: body modification).
En ik kreeg een doosje met zwarte kaarsjes met de tekst 'for you'. Deze gaan mooi aan op gezellige avonden samen. Lichtjes uit, kaarsjes aan, wijn erbij en een filmpje aan en dan lekker op de bank. Iets wat ik veel te weinig doe en dus echt nog eens op moet gaan pakken.

Hoe zag jouw kerstpakket eruit?

You Might Also Like

0 reacties