Kerst komt eraan

december 20, 2016

De kerst komt eraan. Dit weekend is het al zover. Zaterdagavond is het kerstavond en daarna volgen twee volle dagen met kerstactiviteiten. De hele week staat dan zo ongeveer in het teken van kerst. De laatste cadeaus nog vlug even scoren, alles inpakken (ik ben weer eens te laat begonnen....), het huis kerstklaar maken, want naast de boel versieren is een extra schoonmaakbeurt niet verkeerd. Wat er nog meer in de planning staat? Een etentje van het werk van de man des huizes, eten bij ouders en schoonouders, een dagje uit met mijn beste vriendin, een dagje Efteling met vrienden... Alles voor het werk afronden, zodat dat ook even op ruststand kan (voor zover dat mogelijk is. Mensen verwachten nu al dat je letterlijk 24/7 bereikbaar bent, geen vrije tijd, geen leven, geen weekend hebt). Waarschijnlijk herken je de complete drukte wel.

Maar kerst is natuurlijk ook gewoon iets heel leuks. Zo geniet ik ervan om het huis wat aan te kleden met kerstitems, worden alle winkelstraten versierd, er staan meer recepten dan anders in de tijdschriften en krantjes (ik ben niet zo makkelijk wat betreft eten, dus meer kans dat er wat bij staat wat ik wel lust), lijken mensen gemiddeld wat gemoedelijker en is er meestal iets meer vrije tijd om van vrienden en familie te genieten. Iets wat ik toch wel erg belangrijk vind en waar meer tijd voor is, aangezien mensen wat vaker vrij zijn (al is het maar een dagje). De kerstetentjes zijn bij ons nooit verplicht, maar zijn wel dé manier om gezellig samen te komen.

Dit jaar werd ik veelvuldig verrast met de leukste items voor bijvoorbeeld de kerst. Zoals je eerder zag, ontving ik een berg toffe kaartjes van Little Jackie and Me en van Bold and Dust (je ziet er hier een aantal: Kerst in huis) voor rondom de kerst. Onderstaande kerstmuts van lag in de bus, hij is van The Little Cuties en we gebruikten hem zoals je ziet voor foto's voor onze online kerstgroet. Ik weet nog niet zeker welke ik straks uiteindelijk echt ga gebruiken met tekst (welke heeft jouw voorkeur?). Maar omdat ik zo vrolijk werd van deze foto's, kon ik ze je natuurlijk niet onthouden.

Oke, ik geef toe, eigenlijk schreef ik gewoon een heel stuk voor rondom de kerst om de foto's te showen waar ik zo vrolijk van word. Hopelijk word jij er ook vrolijk van! Welke is jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties