Friday Favorites #17

december 23, 2016

De kerstdagen zijn dit weekend al, alle cadeaus zijn binnen en ook voor het eten is is alles in huis. En dan bedenk je je opeens, althans ik wel: 'Wat doe ik aan?'. En wat doe ik ook alweer bij de rest aan? Ik ben het type dat wel voor items gaat wat ik buiten de feestdagen ook zal dragen en dat dat ook kiest voor de rest. Of items die je iedere feestelijke gelegenheid uit de kast trekt. En bovenal handig zijn laagjes hierbij. Waar het buiten flink koud is, kan het binnen warm zijn, zeker als je met de hele familie binnen zit. Laagjes zijn dus wel extra handig daarbij.


Ladies outfit


Gespot bij onze bijna buurtje: een fijne kerstoutfit met laagjes start natuurlijk met een mooi vest. Dit mooie vest laat je extra stralen door de geweven glitters. Een lang vest geeft altijd een mooi silhouette, is comfortabel en lekker warm. Combineren kan met bijna alles door de mooie basic kleur zwart (je weet wel, mijn favoriet). Let's start that party!
Via ZoYou

Voor de feestdagen koos ik zelf voor een mooie top van kant. Kant is een all time favorite als het om feestkleding gaat. Het staat ten alle tijden vrouwelijk en feestelijk. Ik hou er wel van en heb dan ook al zeker 15 jaar wel iets in de kast hangen met wat kant erin verwerkt. Combineren op een broek of rok, het kan allemaal.
Via ElleMillaShop

Deze mooie jeans heb ik in de kast hangen. Het model is mooi slank, hij heeft een mat glanzende coating en draagt fijn. En hij is net dat beetje mooier dan een gewone jeans (die ik ook altijd graag draag). Wanneer je niet bent van de leren broeken of rokken, dan is deze broek het perfecte alternatief. En ik moet toegeven, de productfoto doet de broek geen eer aan. In het echt is hij veel mooier.
Via Didi

Een outfit maak je natuurlijk af met een set schoenen. En voor de feestdagen mogen dat wel echt mooie schoenen zijn, die net iets aparter zijn dan een gewoon paar. Neem nou een van mijn favoriete merken Maruti, waar ik ook al een prachtig paar van bezit (bekijk ze hier). Ze hebben nog meer mooie schoenen in toffe modellen. Het model Blizz oogt meer als een vlotte gymp, maar door de mooie aaibare stoffen die ze gebruiken en de prachtige prints zijn het echte eyecatchers die iedere (feest)outfit afmaken.
Via Maruti

Kids outfit


Ook voor kids, in dit geval de mijne, is een mooie outfit nooit weg. En een kerstoutfit start vaak met een mooi vest. Onlangs ontving ik een vest van Repose AMS en wat is hij mooi! Het gebreide vest oogt luxe, warm en zeer comfortabel en past letterlijk bij iedere kledingstijl. Of je nu voor stoer, chique of casual gaat, dit vest kan daarbij.
Via Repose AMS

Onder zo'n vest is een mooi t-shirt een echte aanrader. Om het niet teveel zwart op zwart te maken (wat ik nogal makkelijk doe...) is een gestreept t-shirt een musthave. Streepjes zijn dé fashionprint van afgelopen seizoen en ook dit seizoen komt hij weer feestelijk terug. Hij staat namelijk altijd! Dit mooie exemplaar valt mooi slank en wat langer, ideaal voor de smallere kids zoals Dani. 
Via Zreefer

Een kerstoutfit is echt af met een mooie broek. Helaas is het voor smalle kids erg lastig om aan mooi vallende broeken te komen. Een jeans blijft altijd stoer en kan best met de feestdagen. Kinderen blijven nou eenmaal kinderen en dus is een jeans wel handig met het spelen, hoe leuk al die mooie tricot en jogging broekjes ook zijn die je tegenwoordig veel ziet, echt handig vind ik ze niet met spelen. En een mooie grijze skinny jeans staat altijd mooi met de juiste styling. 
Via H&M

Een stel stoere boots maken de kerstoutfit natuurlijk volledig af. En als je denkt dat een setje kistjes te stoer is voor jongens, think again! Dani koos ze zelf uit de laatste keer dat hij schoenen moest gaan halen. Even oppoetsen voor je de feestdagen in gaat, zodat ze er weer mooi en netjes uit zien en de kids kerstoutfit is rond.
Via Kidslovesneakers

En wat de man des huizes aan trekt? Tja... die kiest meestal zelf wat uit de kast uit. Al komt dat ook vaak neer op een jeans, mooie blouse of longsleeve en eventueel nog een vest erbij. Meestal in stijl van ons natuurlijk.

En wat trek jij aan met de feestdagen?

You Might Also Like

0 reacties