Friday Favorites #15

december 09, 2016

Het is weer tijd voor een Friday Favorites! Deze week vergaarde ik een allegaartje aan mijn favorieten van de afgelopen week op Etsy. Soms blijf je iets langer plakken op zo'n site dan je denkt en heb je opeens een enorme favorieten lijst gemaakt met items die té leuk zijn om niet te laten zien. Ik maakte, hoe moeilijk ook, een kleine selectie en koos ervoor om onderstaande items aan je te laten zien. Gewoon, omdat ze té leuk zijn om niet te zien.

Deze mooie top wordt met de hand gemaakt nadat je hem besteld. Een mooie monochrome, speelse print op een oversized shirt met extra siernaden. Een tijdloze eyecatcher als je het mij vraagt. Baggy items staan altijd mooi als je ze combineert met wat strakkere items, zoals de maakster hier ook laat zien. Een mooie strakke zwarte skinny zorgt ervoor dat dit mooie shirt nog meer tot zijn recht komt.

Gestreepte top 

Manden van zeegras komen helemaal terug. Gelukkig maar, want ze zijn natuurlijk prachtig om te zien. Deze manden ogen prachtig door het materiaal en krijgen net iets extra's door de kleur die erop geverfd is aan de onderkant. Deze shop verkoopt ze ook gewoon zonder kleur onderin natuurlijk, al is eentje met wit nog mooier als je het mij vraagt. 
Zeegras mand

Dit mooie t-shirt heeft een vrolijke, speelse print van een bijzonder konijntje. En dat konijntje is dan ook direct de reden waarom ik het shirt gelijk onder mijn favorieten liet vallen. Hij is gemaakt van ecokatoen en wordt met de hand gezeefdrukt. Bijzonder toch?  
Bunny T-shirt

Oke, oke, ik draag eigenlijk nooit echt rokjes. En mijn jurkje komt normaal ook enkel de kast uit voor een feestdag als mijn verjaardag, sinterklaas en wie weet nog met kerst. Maar verder ben ik niet iemand die vlug een rokje of jurkje uit de kast zou trekken. Toch viel ik meteen op dit mooie rokje. Eentje met mijn favoriete kleuren, een grove opvallende print en een mooie snit. Lekker stoer en toch vrouwelijk.
Zwart-witte rok

Afgelopen week schafte ik een nieuwe camera aan, als soort van Sinterklaas/Kerst cadeau. Mijn vorige fototoestel was inmiddels dusdanig overleden dat ik er nog beter voor kon kiezen om foto's te maken met een telefoon uit het jaar nul dan daarmee. Blokken, vlekken, korrelig... Niks meer van te maken zou je zeggen. Tijd voor een nieuw exemplaar. Ik moest daar nog een beschermtasje bij vinden om hem in mee te nemen en vond in mijn zoektocht spontaan deze mooie draagriem. Nou zit die natuurlijk wel bij de camera, maar naar zo'n mooi exemplaar kijken mag natuurlijk altijd.
Draagriem

Sinds enige tijd blijft de opruimwoede maar razen bij ons in huis. Of het nu gaat om dingen die ik niet meer gebruik die weg gaan, of dingen die ik wel gebruik ordenen en handig opbergen... Opgeruimd wordt er. Een etui komt daarbij vaak van pas. Overal potloodjes, pennen etc. En een stijlvolle etui past daar voor mijn gevoel wel bij. En dat ik fan ben van de marmerlook.. tja. Dat was niemand ontgaan toch?
Etui

Het leuke van Etsy is dat je nog wel eens suggesties krijgt voor dingen die ook bij je smaak passen. Zo kwam deze handgemaakte knuffel voorbij. Het betreft een stoere jongens knuffel met een gestreept shirt, jeans en gympen en daarbij nog een gekke beren muts. Wie zegt dat knuffels en poppen alleen voor meisjes zijn, heeft het mis. Deze is ook erg tof voor jongens. Enne... deze mag natuurlijk gewoon wel rond blijven slingeren in huis, want hij misstaat niet!
Jongens knuffel

Zoals ik zei was ik dus op zoek gegaan naar een tas om de camera in mee te nemen. Mijn oog viel op dit exemplaar. Eentje van een mooi laag budget en die er nog eens echt mooi uit ziet. Niks geen opvallende camera tas, maar een mooie tas waarin je ook meteen je portemonnee kan schuiven en zo de deur uit kan stappen als stylisch item.
Camera tas
Dit waren mijn Friday Favorites! Welke is jouw favoriet? Of heb je tips voor me?

You Might Also Like

0 reacties