Fijne feestdagen!

december 25, 2016

Even een klein stukje voor de komende feestdagen! Want ook namens ons kleine gezin wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Dat jullie dromen uit mogen komen. Dat jullie gezond mogen zijn, of zo gezond als mogelijk natuurlijk. Sommige dingen zijn nu eenmaal zoals ze zijn. Maar dat je ook gelukkig mag zijn met wat je hebt en mag/kunt genieten van de kleine dingen.


Wij gaan in ieder geval een aantal dagen lekker genieten met familie en vrienden. De cadeaus staan klaar onder de boom (het zijn er iets meer geworden dan ik dacht), de outfits liggen klaar en het eten is in huis. Wel kan het gebeuren dat er de komende week niet alle dagen om zeven uur 's ochtends al een blog online staat. Wellicht komt hij wat later. Bij voorbaat alvast mijn excuses, maar het kan zijn dat het er dus wat bij in schiet. Je kan me volgen per mail (even zoeken hier rechts in de lijst, op je mobiel staat dat ergens onderaan), op facebook waar de links voorbij komen en op twitter. Op instagram ben ik niet zo vlug soms met melden dat er een nieuwe blog online staat. Al kun je ook gewoon later op de dag nog eens terug komen om te kijken. Of je leest natuurlijk een van de andere honderden stukken die ik eerder al schreef. Ook leuk toch?

Ook leuk om te lezen: Kerst in huis

Voor het nieuwe jaar heb ik nog een boel in petto wat betreft nieuwe berichten/artikelen/blogs, dus stay tuned voor meer van mij en alles waar ik graag over schrijf. Heb je nog dingen waarvan het je leuk lijkt dat ik erover schrijf, tips of zou je graag nog eens iets van me willen weten? Laat het me weten via een berichtje via de mail, via een reactie op een van de artikelen, via een privé berichtje op facebook of via een DM via instagram.

Veel liefs, Alissa (en de rest natuurlijk)

You Might Also Like

0 reacties