Weekly #14

november 28, 2016

De week is weer om! En dus neem ik je weer mee en geef ik je een kijkje in onze week. Een voor mijn gevoel rustigere week waarin we tijd namen voor nieuwe projecten en het gezin.

Maandag
Terwijl Dani op maandagochtend met zijn opa de tuin in is gedoken, heb ik gewerkt in huis. Ook nodig natuurlijk! In de middag de deur nog even uit, in de avond samen koken en eenmaal dat Dani op bed lag ben ik begonnen aan een nieuwe klus. Zijn speelhoek is kapot, er zit een mega scheur in. Een tijd terug vond ik bij een lokale kringloop een mooi houten tafeltje met stoeltjes, maar niet mijn kleur. Dus ik ben gestart met deze te verven. De speelgoedkist kregen we van de buurvrouw en ook deze krijgt een lik verf met kleur naar Dani's wens (hij moest volledig wit). Hier kunnen straks zijn treindelen in. Dani heeft echt enorm veel houten treindelen en deze kunnen mooi opgeborgen worden in de kist.


Dinsdag
De dinsdag bestond uit rustig opstaan en daarna samen op pad gaan. Zo vond ik nog iets super leuks voor in huis bij de Kwantum voor maar een euro! Ook zijn we, natuurlijk, een kerstafdeling gaan bekijken. Zo leuk en gezellig! En hebben we een kleine boodschap gedaan voor het avondeten. Ik miste pita broodjes en Dani lustte nog wel een donut zei hij. In de avond heb ik voor de complete verandering tv gekeken. De documentaire van Emma Wil Leven was erop en deze vond ik zo bijzonder, fascinerend en heftig om te zien! Een zeer respectvolle documentaire waarin je meegenomen wordt in haar leven, in haar hoofd, om te zien hoe ze vecht en verliest van de ziekte anorexia.

Woensdag
Ook deze ochtend hebben we samen opgeruimd in huis en alvast van alles voor het eten klaar gezet en gesneden. Samen koken vindt Dani erg leuk en snijden lukt het best goed (met een kindermes natuurlijk). In de middag kozen we voor een flinke wandeling, gezien Martin nog wat nodig had en we dit prima te voet konden halen. En geknuffeld hebben we ook, al is Dani meer van de gekke bekken trekken. En ik wilde mijn krullen vast leggen, want mijn haar krulde zo geweldig die dag, dat moest ik even vast leggen natuurlijk.

Donderdag
Na een zwaar vermoeiende ochtend met boodschappen een rustige middag gehouden. Met thee en kletsen. Zo heel soms moet dat ook wel eens kunnen, naast al het werken en huishouden. Dat kwam weer na de thee.

Vrijdag
Deze chagrijnige dodo, onze aanwaaipoes Siep, heeft inmiddels uitgevonden dat mijn voeten 's nachts ideaal zijn om op te gaan liggen. Na een dansje er bovenop wel te verstaan. De mooie 'Ja wat?' blik spreekt boekdelen. Na werken en voor Dani peuterspeelzaal zijn we nog een frisse neus gaan halen in de middag. En in de avond mocht hij gaan logeren bij mijn schoonouders en hebben wij nog een verfrissende (met de nadruk op FRIS) wandeling gemaakt rond middernacht. Ik trakteerde mezelf deze Black Friday op een nieuwe sportbroek (je weet wel, waar ik eerder nog over twijfelde, maar hij eigenlijk wel nodig is) die goedkoper was dan eerst. Ik kan niet wachten om te sporten zonder dat mijn broek afzakt haha.

Zaterdag
En dan blijkt het voer voor Siep op. Oeps, dat wordt een zoektocht naar kattenvoer en daarmee maar gelijk een leuk uitje met Dani. Concluderend gingen we dus naar een tuincentrum, die hadden niks, kwamen we onderweg een dierenwinkel tegen met prima voer voor Siep en belandden we weer eens bij Pukkemuk. Tja...

Zondag
Mijn zus vierde haar verjaardag. Hiep hiep hoera! Na een rustige opstart gingen wij hun kant op om het te vieren, keek Dani nog met zijn vader en oom naar de projectie op het Nijntje Museum (hij is er weer! Zo leuk) en deden we nog een boodschap. Ik maakte deze dag geen foto's, maar kan je wel verblijden (zoals ik dat ook deed op instagram) met en foto van Dani en Fay (van Nicole), die Nicole eerder schoot voor Zreefer.

Dit was onze week! Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties