Weekly #13

november 21, 2016

De week is weer om en ik neem je weer mee naar onze bezigheden van afgelopen week. Een week waarin we veel inkopen hebben gedaan voor de feestdagen en ik gelukkig kan zeggen dat ik alle cadeaus in huis heb. Wat een rust brengt dat! Helaas werd Dani nog wel ziek deze week...

Maandag
Een rommelige dag waarbij we, jawel, cadeaus hebben gehaald. Eigenlijk wilde we wandelen, maar het weer liet dit niet toe en zochten we een overdekte omgeving waar we toch wat beweging konden krijgen. Een tuincentrum volstond prima. Dani is alleen in zo'n vermoeiende fase beland waarbij hij dingen wil afdwingen door als een idioot te gaan gillen en krijsen. En dat deed hij daar dus ook, op de kerstafdeling waar ze een mini treintje hadden rijden. Dat heb ik de rest van de dag geweten...


Dinsdag
In de ochtend gerommeld aan het huishouden. Wasjes wegwerken, stoffen, je kent het wel. Zelfs uit mezelf bedacht dat de bloemen nog wel wat water konden gebruiken (schouderklopje voor mezelf). Dani hielp me mee, maar ging ook lekker aan de slag met het bouwen van een treinbaan. In de middag deden we wederom een poging tot wat sinterklaas- en kerstcadeaus. Wat geven we toch eigenlijk altijd een berg cadeaus hè? Ook kon ik vandaag weer een kilo van het gewicht afstrepen, als ik de weegschaal mag geloven. Hoera!

Woensdag
Weer gingen we erop uit voor de laatste aankopen. Ik had een lijstje met de allerlaatste dingen die ik nodig had. Wat een gezoek is dat zeg! Ik werd er stiekem best wat chagrijnig van. Maar ik was dan toch wel officieel rond (met cadeaus kopen). Wat een opluchting! Binnenkort alles inpakken en weer wegzetten voor het juiste feest en de juiste locatie. Altijd hartstikke gezellig, maar dat voorwerk kost bergen energie. En dat was aan Dani wel te zien hier.

Donderdag
Na de gewone boodschappen moest Dani nog wat maken voor in zijn schoen bij oma. Ik greep een lege wc rol die er nog stond, knipte er punten in en liet hem deze helemaal kleuren. Voila, een feestelijk kroontje voor het paard van de Sint. Althans, dat hebben we er maar van gemaakt. In de middag was het gelukkig droog en konden we de deur uit voor een frisse neus.

Vrijdag
Een dag vol werken, opruimen en in de avond tijd om even iets voor mezelf te doen. Ik had zelfs tijd om een berg blogs klaar te zetten, zodat ik jullie weer kan voorzien van een berg nieuwe items. En in de avond had ik tijd voor mezelf. Ook wel eens fijn.

Zaterdag
Na een luie ochtend opstarten zijn we op weg gegaan naar wat tuincentra met leuke kerstafdelingen. Ik ben fan van kerst en ook Dani kan enorm genieten van alle kerstafdelingen. Martin kon eindelijk genieten van een zak oliebollen waar hij al maanden verlekkerd naar keek. Met het avondeten bij mijn ouders gegeten, waarbij mij zus trakteerde. Dani at alleen niks... Die heeft daar de keuken onder gespuugd helaas en bleef ook de rest van de nacht ziek.
Bij thuiskomst vonden we nog wat geks, een Siep die op ons bed lag, terwijl ze daar niet echt mag komen. Tja.. met dit weer is het buiten ook zo saai, dat ik ook een warm plekje op zou zoeken. Ik snap haar wel.

Zondag
Een rustige opstart in de morgen. Dani knapte langzaam wat op, maar is nog altijd niet in orde. In de middag hadden we de Sinterklaasshow bij Pukkemuk geboekt en even twijfelden we om te gaan. Dani wilde dol graag, dus we zijn gaan kijken, maar niet erg lang gebleven. Hij was bekaf en heeft erna nog een tijd in de auto geslapen. Thuis hebben we hem ook weer op tijd te bed gedaan. Snel opknappen ventje!

Dit was onze rommelige week weer. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wij hadden een heel drukke week: persdagen en voorbereiding voor de komt van de baby hihi.

    BeantwoordenVerwijderen