Shop Saturday #15

november 26, 2016

Shop Saturday! Dé dag dat je bij Dani and Mom nieuwe shops leert kennen. Iedere week laat ik je kennis maken met een shop waarvan ik vind dat je deze moet kennen. En deze week is dat een klein merkje uit de nabije omgeving. Maar vergis je niet, want de eigenaresse is pas 20 jaar en is nog fashion studente.


Nieuwsgierig naar de andere shops? Klik dan eens hier: Shop Saturday

Eigenaresse Laura van Bakel omschrijft haar merkje als volgt:
"No Colours biedt kleding voor de moderne mini-malist. Basics is een van onze belangrijkste woorden en wij geloven in het feit '' less is more '. Aankleden moet makkelijk en leuk zijn en de kleding moet passen bij de persoonlijkheid van je kleine peuter. Jongen of meisje, de kracht van de kleding is eindeloos mix and match'en en de mogelijkheid om de items te gebruiken tussen broers en zussen onderling."

No Colours


Nog niet zo lang geleden begon Laura van Bakel kleding thuis te maken onder de naam 'byLauraVanBakel', maar na groot enthousiasme online besloot ze het groter en internationaler aan te gaan pakken. En daar geven we haar groot gelijk in! Alle items worden door haar handgemaakt, dat maakt het natuurlijk wel een extra bijzonder merk. En dit zijn mijn favorieten:


  1. Vest Lines
  2. T-shirt Black
  3. Harem Black
  4. Sweater Dots
  5. Harem Stripe
  6. Vest Black
  7. T-shirt Stripe
  8. Harem Grey
Zoals je ziet heb ik meteen maar setjes in beeld gelegd. Omdat ik voor de pagina zwart, zwart met zwart wat simpel zou vinden om te laten zien, match ik de boel wat door elkaar. Maar zwart, zwart en zwart is natuurlijk altijd een prima outfit!

Wanneer je voor basics gaat, is zo'n vest met streepjes een prachtig item om mee te combineren. Hij is niet te druk en staat natuurlijk geweldig met een effen t-shirt eronder. Capuchon-vesten zijn sowieso mega cute bij peuters, De basics zijn de ideale match bij dit vest! Comfortabel en altijd mooi.

Ga je liever voor print op print, dan is de set van de sweater met stippen en de gestreepte harem wellicht jouw ding. Gestreepte broeken zijn stoer, maar ook leuk voor de meiden. En heb je nu toch een meisje, kies je bijvoorbeeld zo'n sweater een maat groter en draag je ze eerst als tuniek. Zo kunnen je items langer mee en kun je nog eens lekker variëren. Super stoer!

Een grijze harem staat natuurlijk altijd stoer, ook voor de mama's die wat minder op hebben met zwarte items. Ik matchte hem met een gestreept t-shirt, want streepjes zijn tijdloos en kunnen altijd. Combineer de set in de winter met een basic vest, of gebruik het vestje in de zomer als jasje. Nooit mis, zo'n set in je kast!

Wat zijn jouw favoriete items van No Colours?

You Might Also Like

0 reacties