Shop Saturday #14

november 19, 2016

Iedere zaterdag stel ik een bedrijf of merk aan je voor waarvan ik vind dat je deze moet kennen. Deze week een merk waar ik al jaren vol van ben, erg mooi. Mooi door de subtiliteit, mooi door de kwaliteit en mooi door de constantheid. Al jaren hebben ze een collectie die bij elkaar past en altijd mooi en tijdloos is. Ik stel je voor aan House of Jamie. En zoals iedere week doe ik dat met een lijstje van mijn favoriete items van dit merk.  1. Vlaggenlijn
  2. Long Zip Sweater
  3. Dekentje
  4. Baggy Pants
  5. Classic Cardigan
  6. Kussensloop
  7. Dekbedovertrek
  8. Suspender Pants
  9. Classic V Sweater
Zoals je ziet staat House of Jamie voor monochrome tinten,  de prachtige bretonse streep, mooie basics en vooral tijdloosheid. Naast dingen die voor ons nu praktisch zijn, zijn er ook prachtige items voor de baby's, zoals mooie maxi cosi hoezen, aankleedhoezen en wieg/ledikantaankleding. Voor nu kijk ik naar items die bij ons passen. 

Dat ik hou van een feestje met de nodige versiering is je vast niet ontgaan. De vlaggenlijn is prachtig en niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor de aankleding van de baby- of kinderkamer of bijvoorbeeld de box. De strikjes geven een extra vrolijke noot aan deze mooie vlaggenlijn. Al ben ik er van overtuigd dat hij je woonkamer ook gewoon mooi en stijlvol op zal fleuren. En als je dan toch in je woonkamer bezig bent, die toffe ledikantdekentjes zijn niet alleen handig in het ledikant, maar staan ook mooi op de bank, over een stoel of zijn zelfs handig in de buggy. Dani kruipt op de bank graag onder een deken en deze zijn natuurlijk helemaal mooi!

Voor het bed is er ook aan de grotere kids gedacht. Mooie kussenhoezen en dekbedovertrekken tot een 1-persoons formaat toe. Door hun tijdloosheid kunnen ze in iedere kamer en zijn ze voor zowel jongens als meisjes geschikt. De bretonse strepen items trokken mij hierin het meest, maar ook de andere items zijn zeker mooi om te benoemen.

Qua fashion hebben ze een berg keus in het mooiste stoffen. Een boel verschillende modellen zijn aanwezig en ik zou er bijna een meisje voor willen zeg maar. Mooie basic sweaters in de collectie, maar ook een wat meer bijzondere met grote hals en ritjes langs de zijkant. Je matcht ze met de leukste broeken, zoals de baggy broek met contrast fake zakken of zo'n suspender pants, die echt mega cute zijn. En zo'n vest kan natuurlijk nooit missen in de ideale kids garderobe. Maak van ieder t-shirt een winter item wanneer je er een vest over draagt, of gebruik hem in de zomer als jasje. Een vest kan werkelijk altijd. En het mooie van deze zijn de enorme knopen, waardoor hij toch weer net een tikkeltje anders wordt. I love it!

Wat zijn jouw favoriete items van House of Jamie? 

You Might Also Like

0 reacties