Shop Saturday #12

november 05, 2016

Deze week in de Shop Saturday een lief klein shopje met super toffe interieur items. Voor jezelf en je kids, voor je woonkamer of de kidskamer. Waar je het ook in je huis laat, je huist fleurt er stylish van op! Ik spotte ze op instagram via via en raakte opslag verliefd. Een shop die je echt moet leren kennen dus! Ik stel je deze week voor aan:


MintimoonMarleen, de houdster van deze shop, omschrijft de shop als volgt:
"Mintimoon is een webshop die gericht is op het bijzonder maken van baby & kinderkamers. We proberen ons te onderscheiden door producten aan te bieden die uniek en betaalbaar zijn. Onze meubels en accessoires worden met veel liefde ontworpen/ uitgekozen en moeten van de mooiste materialen gemaakt zijn. Alleen maar het beste voor onze kids!"

Zoals gewend spot je ook deze week weer mijn lijstje favorieten uit deze webshop. Als eerste zag ik deze tafel voor kids. Op groot formaat vind ik ze al geweldig, maar dat ze er ook op kids formaat zijn is helemaal tof. Dani's speeltafel is inmiddels aan het scheuren gegaan helaas en raakt aan vervanging toe. Deze toffe tafel is een super mooie vervanger!
Kids Tafel

Bij een toffe kids tafel hoort natuurlijk een stoel. Deze stoelen, op volwassen formaat, trekken keer op keer mijn aandacht wanneer ik een woonwinkel binnen stap. Super tof design en ze zitten ook nog eens gruwelijk lekker! Op kids grootte staan ze helemaal super natuurlijk en al helemaal bij de bovengenoemde tafel.
Kids Stoel

Dat ik fan ben van toffe lampen is je vast niet ontgaan. We hebben verschillende leuke lampjes in huis, maar een licht letter hebben we nog niet. De letter D staat bij ons natuurlijk voor Dani, al zou ik ook wel gecharmeerd zijn van de letter A natuurlijk. Deze lampen worden met de hand gemaakt.
Licht Letter

Letterbakken fascineren me altijd. Soms heb ik er gekke verzamelingen in, soms her en der een tof item. Met grotere vakken zijn ze ook tof voor de kinderkamer bijvoorbeeld en in een bijzondere vorm veranderen ze in echte eyecatchers, zoals deze letterbak in bergjesmodel. En natuurlijk super voor de monochrome liefhebbers zoals ik!
Wand Kast

Ik zag ze staan en was op slag verliefd. Puur kitsch wellicht, maar wat zijn ze tof! Ze zijn er in groot en klein formaat en zelfs met glitterende hoorns of helemaal in kleur. Ik hou ervan! Echt, helemaal mijn ding. Om het niet te gek te maken laat ik je natuurlijk een effen witte zien, maar stiekem gaat mijn hart uit naar zo'n kitscherig geval in roze met zilveren hoorn. Vergeef me mijn geweldige gevoel voor dit soort items natuurlijk, maar ik hou er echt van. Stiekem dan.
Eenhoorn

Wolkjes en lampjes! Ik zei toch dat ik van toffe lampjes hou? Deze lampjes zijn super cool aan de muur. Als ze uit staan, vallen ze haast niet op en blenden ze mooi weg in je interieur. En als ze aan staan, ben je net de vernieuwde weg tussen Waalwijk en Tilburg. Maar dan in je woonkamer. En een stuk sneller dan de BAM dat kon. Kopen, ophangen en aanzetten maar!
Wolk Lampjes
Kende jij deze shop al?

You Might Also Like

0 reacties