Kids Basics

november 26, 2016

Zelf draag ik het liefste alle dagen basics. Een mooie jeans, een net shirt (eventueel met vest) of trui, sneakers of veterlaarsjes eronder en klaar. Makkelijker kan het niet. Je zou bijna kunnen zeggen dat mijn volledige garderobe uit basics bestaat, op het moment is de enige print die je erin kunt vinden een streepje. Een soort capsule wardrobe, eentje waarbij je alles met elkaar combineert en je honderden sets kunt maken met maar een paar items. Klinkt ideaal toch?

Voor Dani hanteer ik ook een garderobe met een berg basics, die ik afwissel met mode items. Ook ik ben zo'n moeder die stiekem altijd te veel in huis haalt voor de kast van haar kind. Maar eigenlijk kun je met een paar mooie basics al een super garderobe maken. En bijzondere basics maken het net wat anders dan standaard. Om een handige basic garderobe voor je kind te maken, die je kan afwisselen met mode en overige seizoens items, geef ik je hieronder mijn tips voor een bijzondere basic garderobe.


 1. Biker Jack van Kukukid
 2. Asymmetrische capuchonvest van H&M
 3. Gestreepte muts van Zreefer
 4. Gestreepte colsjaal van Zreefer
 5. Longsleeve van Hema
 6. Dubbellaagse longsleeve van Nununu World
 7. Sweater van No Colours
 8. T-shirt met zakje van Mingo
 9. Gestreept t-shirt met zakje van Mingo
 10. T-shirt van Hema
 11. Zwarte slim fit jeans van H&M
 12. Grijze skinny fit jeans van H&M
 13. Veterlaars van Dr. Martens
 14. Witte gympen van Converse
Zoals je ziet krijg je een veelzijdigheid aan basic kleding. Een jas kun je ook als vest dragen en andersom, een vest met een shirt is als een trui en een vest met een longsleeve is een extra warme trui. Ik koos voor basics met net een andere twist, want basics hoeven natuurlijk niet saai te zijn!

Zo koos ik voor de Nederlandse merken Zreefer, Mingo en No Colours, maar ook voor grote concerns als Hema en H&M. Een streep wissel ik af met effen en sommige basics zijn wat minder basic als je inzoomt, zoals de longsleeve van Nununu World. En om warmer en koud weer te trotseren de handige keuze tussen waterdichte stoere kistjes, samen met zomerse fijne gympen. Eventueel naar wens nog een makkelijke korte broek en je kids garderobe kan zo jaren mee.

Minder kopen en meer kunnen is mijn doel voor komend jaar. Dus geen sets kopen, maar zorgen dat alles matcht. Zo kan hij overal veel meer gebruik van maken en ziet het er altijd leuk uit!

You Might Also Like

0 reacties