Hoera! Dani is 3 jaar!

november 09, 2016

Hoera! Vandaag is het dan zo ver, na jullie al tijden te hebben 'vermaakt' met allerlei verjaardagsvoorbereidingen, is het dan eindelijk zover. Dani is écht vandaag 3 jaar geworden. Wij hebben dat inmiddels al gevierd met familie en vrienden en Dani heeft al getrakteerd op de peuterspeelzaal. In september al hebben we Dani op de foto vast gelegd met een mega grote 3 ballon en een toffe outfit erbij. Deze is gemaakt door Nicole tijdens de Steptember fotoshoot op Strijp S. En vandaag is uiteraard de perfecte dag om deze te showen! Waar we vorig jaar nog voor een studio shoot gingen bij Hoeke Fotografie, gingen we deze keer voor een locatie shoot door Nicole. Een totaal andere shoot, maar zeker geslaagd. Echt eentje die bij zijn leeftijd nu past, vind ik.

Nieuwsgierig hoe het er vorig jaar uit zag? Kijk dan eens bij dit artikel: Birthday Prepping: Terugblik naar vorig jaar.

En hoe cliché het ook klinkt, 3 jaar is er alweer voorbij gegaan sinds zijn geboorte. Maar wat gaat die tijd toch vlug! Nog maar een jaar en hij gaat naar school. De kleine wijsneus weet heel goed wat hij wil en hoe hij dat duidelijk kan maken en keek samen met mij toch al wel uit naar zijn verjaardag. Hij stelde al voor wat hij wilde voor zijn verjaardag als kado's, Deze ging hij dan onthouden en moesten we maar kopen als kado voor zijn verjaardag. Qua shoot had hij iets minder ideeën en liet het maar al te graag aan mij over. Ik liet hem wel voorbeelden zien van wat ik wilde, hij was toch wel enthousiast, want hij mocht lachen naar de camera haha.

Op Strijp S heb je een toffe zwart-wit graffiti muur, waar Dani voor geposeerd heeft. Het shirtje heb ik zelf bedrukt op een basic shirtje van Zreefer. Daarover heb ik een geruite blouse gedaan met capuchon van de H&M. Daaronder een skinny jeans en kistjes, beide ook H&M. De grote 3 haalde ik bij Jetjes en Jobjes. Deze foto's van zijn standaard wat donkerder dan ik gewend ben, maar ze zijn zo stoer en gaaf dat ik er helemaal verliefd op ben!

Later in de shoot droeg Dani nog een winterse tricot broek in het grijs eronder, die ik had gepland, maar hij eigenlijk niet zo graag aan wilde. Hij heeft liever spijkerbroeken aan en vroeg daar dan ook weer om na de shoot. We kozen bij deze foto's voor een wand om de hoek bij een toffe winkel (waar ik echt vergeten was binnen te gaan, terwijl ik er stiekem graag had willen kijken) tegen een witte muur met lichte, betonnen vloer. Lekker light en bright, echt mijn ding qua foto's!

Hier nog een toffe collage met de overige foto's die ik ontving van Nicole. Nicole wist hem goed op zijn gemak te krijgen en maakte echt leuke foto's. De shoot was lekker ongedwongen en gezellig en de resultaten spreken natuurlijk voor zich. Echt een aanrader!

You Might Also Like

1 reacties

  1. Haha het was even loskomen, maar dat hoort erbij! Ik vind dat hij het eigenlijk heel goed gedaan heeft en heb dan ook veel plezier gehad met het vastleggen van deze momenten! Van harte gefeliciteerd nogmaals <3

    BeantwoordenVerwijderen