Hiep Hiep Hoera! Een verjaardagsmuts voor de jarige

november 07, 2016

Afgelopen zaterdag vierden wij de verjaardag van Dani. Drie jaar alweer, hij werd gewoon al drie! De tijd vliegt en die dag wilden we natuurlijk goed vieren. Heel de vrijdag was ik druk in de weer met taarten bakken. Ik moest en zou alles zelf maken. Het huis moest nog opgeruimd en schoongemaakt worden. En verbouwd, je kent dat wel. Banken aan de kant, tafel anders, gewoon zodat het huis goed vol kan met bezoek.


Dani vierde die ochtend bij de peuterspeelzaal al zijn verjaardag en kreeg daar een verjaardagsmuts van op zijn hoofd. Ken je dat nog van vroeger? Wij kregen er ook altijd een. Meestal in thema, maar dat is nu bij de peuterspeelzaal niet meer. Gewoon een grote verjaardagsmuts met een paar slierten omhoog aan elkaar geniet en klaar. Ik snap het ook wel, geen tijd om bergen tijd te besteden aan het versieren van verjaardagsmutsen. Ik ben ook geen wonder met papier overigens hoor. Knippen en plakken eindigt bij mij altijd in een vieze boel. Maar gelukkig is daar een super oplossing voor.

Onze kleine draak doet zich het liefste heel de dag voor als dino, met heel veel geluid erbij. Echt een ventje van drie jaar oud. 


Op zaterdagochtend met de post kwam daar een handig pakketje binnen. We kregen een verrassingspakketje van Studio Kisa. Super feestelijk ingepakt, Dani stond ook te popelen om het mee uit te mogen pakken. Onderstaande items vonden we in de envelop. Je voelt je direct jarig als je dit binnen krijgt natuurlijk. Op het kaartje stond een leuk berichtje aan Dani. Een leuk persoonlijk geschreven kaartje, wat echt een extra geeft aan het pakket. 


Als extra verrassing vonden we onderstaande slinger. Een super leuk item wat de verjaardag meteen in de stijl brengt van de muts. Wij hingen hem op aan de kast, zodat ook die er direct feestelijk uit zag. Voor diegene die me volgen op instagram, je hebt hem al voorbij kunnen zien komen in de stories die dag! Dani was direct enthousiast. 'Aah dino's! Wat mooi!' (lees dit, terwijl je in je hoofd inbeeld dat je dit roept als vrolijke bijna 3 jarige peuter). De slinger is best lang, en de dino's zitten om het touw geschoven, waardoor je ze nog verder van elkaar of naar elkaar toe kan schuiven. Hij schoven ze wat breder uit elkaar, om ze zo over de gehele breedte van de kast te hangen. 


En in de grote verpakking vonden we een prachtige verjaardagsmuts. De verjaardagsmuts heeft dezelfde dino's in silhouette, in dezelfde kleuren als de slinger, maar dan groter natuurlijk. Ook bevat hij de naam en de leeftijd van Dani. Echt een uniek item wat hier ook bewaard gaat worden voor later. Gelukkig maakte hij deze niet kapot (zoals met die van de peuterspeelzaal. Oeps!), hij vindt hem zelf ook super leuk.

De verjaardagsmuts is op maat te maken, en heeft aan een uiteinde een plakstrip. Dit werkt super handig! Even de verjaardagsmuts om het hoofd meten en dan een vinger dikte strakker maken (althans, bij mij, want ik hou natuurlijk mijn vinger ertussen om hem goed op maat te passen). Vast plakken, opzetten en feesten maar! Dit is wel iets wat ik echt een voordeel vind. Je hoeft niet eerst nog te klieren met een niet apparaat of pritt (en dan maar hopen dat het blijft zitten). En zo zitten er ook geen scherpe nietjes aan de verjaardagsmuts, lekker veilig!


Op de website van Studio Kisa kun je nog meer van deze leuke verjaardagsmutsen en andere verjaardagsitems vinden. Verschillende thema's en kleuren zijn er terug te vinden. Voor ieder wat wils! En vind je nu net niet wat je zoekt, dan kun je altijd nog navragen of dit mogelijk is, zoals Anne ook vermeldt op haar website. Zo zag ik ook taarttoppers en heb ik al een leuk idee in mijn hoofd voor volgend jaar.

Wat is jouw favoriete verjaardagsmuts uit de collectie van Studio Kisa?

Deze blog is gemaakt naar aanleiding van een gesponsord product. Uiteraard is onze mening niet gesponsord!

You Might Also Like

0 reacties