Friday Favorites #12

november 18, 2016

Iedere vrijdag laat ik opnieuw een aantal van mijn favorieten zien. Er is dan ook zoveel leuks online te vinden! De ene week zijn dat dingen uit een thema, zoals fashion of wonen. En de andere week kan het weer een wirwar zijn van allerlei toffe items. Deze week voeg ik een extra stukje toe!


Laatst paste ik een yogalegging bij de H&M. Ik heb hem uiteindelijk niet mee genomen, want eigenlijk sport ik alleen thuis met wat oefeningen, attributen en de Wii. Maar wat zat hij lekker zeg! Ik dacht hem aan te doen als een legging, maar hij biedt veel meer steun en zit super comfortabel. Opeens snap ik al die vrouwen die deze leggings als broeken aan doen en daar het liefst dan ook in leven. Ik zou dat ook wel willen.
Via H&M

Laatst in Tilburg liepen we spontaan bij Meneer en Mevrouw van Hout binnen. Ik kende de winkel niet, maar zag de Design Letter items staan en wist gewoon dat ik naar binnen wilde. Binnen werden zowel ik als Martin verliefd op deze lamp. Gelukkig hebben we hem niet mee genomen, want eer we bij de auto waren viel de buggy om (en ging mijn one of a kind bordje stuk.. snif). Dat had die lamp nooit overleefd.
Via Meneer en Mevrouw van Hout

Deze jurk stond al iets langer in mijn favorieten lijst, maar ik herkende hem eerlijk gezegd niet in de winkel. Vlak hangend ziet hij er totaal anders uit. Maar ik heb hem wel gepast hoor en hij hangt dus ook in de kast (daar was die legging zoektocht voor van hierboven). Hij zit wat baggy, maar is wel echt super leuk met een toffe legging, laarsjes en een accessoire.
Via Didi

Met de koude dagen wil ik me nog wel eens betrappen dat ik naast Dani op de bank ga zitten. Eigenlijk zit ik haast nooit op de bank en gebruik ik hem als decoratie plek voor mooie plaids en kussens. En zo'n aaibare ontbreekt dan natuurlijk wel. En als ik dan toch per ongeluk op de bank beland, dan zal dat vast zijn om te aaien aan dit kussen. I love it!
Via H&M

Macramé is hot! De mooiste designs zie je overal aan de muur. Ik moet zeggen dat ik ook wel warm loop voor een mooi exemplaar in een lichte tint. Andrea, de eigenaresse van Hip Macramé, maakt ze allemaal zelf en ze maakt er zelfs naar wens! Voor zo'n mooie hanger zou ik wel een plaatsje vrij maken bij ons in huis. Het fleurt de boel meteen op en geeft sfeer, zelfs al is hij in de tinten van je huis.
Via Hip Macramé

Een accessoire waarmee je iedere outfit af maakt, is toch wel zo'n hoed. Ik heb ze al vaker in mijn handen gehad (en op mijn hoofd) en ben er altijd weg van. Oké, oké, ik geef toe, of het nou mutsen, petten of hoeden zijn, om een of andere reden heb ik een hoofddeksel-hoofd. Het staat allemaal leuk. Net als brillen overigens, maar die heb ik niet nodig. Deze hoed maakt iedere outfit af en nog leuker is dat hij afkomstig is van onze bijna buurtjes. 
Via ZoYou

Sieraden draag ik niet bijster veel. Ik draag een ketting met een hanger die ik als klein meisje kreeg (de ketting ook, maar hij is nu gewoon wat minder lang geworden), mijn oorbellen en plugs (en overige piercings), mijn trouwring, een ring met de naam Dani en dat was het dan ook wel. Inmiddels ben ik er zo aan gewend dat ik een ketting draag, dat ik het er gek uit vind zien zonder ketting. Maar een andere ketting zou ook tof zijn, zoals die met een simpele letter.
Via Sissy Boy

Mooie smalle broeken voor Dani zijn maar slecht te vinden. Dani is ontzettend dun en alle broeken zijn gemaakt voor vollere kids. Of nou ja, ze maken altijd een model waarvan ze hopen dat alle kids erin passen. Dus zijn ze standaard breder, dan passen volle kids er ook in. Niks mis mee, maar voor hele dunne kids ziet dat er alleen niet uit. Deze broek oogt erg mooi smal en het donkere bij de omslag maakt hem erg mooi om te zien.
Via Sissy Boy

Met mijn nieuwe winterjas in het zwart is contrasterende accessoires wel mooi. Een grijze set bijvoorbeeld. Afgelopen week trok ik voor de lol een muts op mijn hoofd met zo'n fake fur pompon. Een tikkie fout, maar daarom wel extra leuk. Als ik dan voor zo'n muts zou gaan, is een bijpassende sjaal wel mooi om de set af te maken. 
Muts en sjaal via Superdry

Link love

  • Meisje Eigenwijsje: Nicole is zwanger en deed zo de familie aankondiging die ik mee mocht verzorgen. Super leuk om zoiets te mogen doen natuurlijk!
  • Aukjes Wereld: Aukje werd 3 jaar! Feestjes zijn té leuk om niet te vernoemen, toch? Ik vind van wel, dus hij is zeker het vernoemen waard. 
  • By Jon: Marjon verzamelde een berg leuke knutseldingen voor Sinterklaas. Regent het? Verveel je je? Zeker even kijken! Er staan super veel leuke ideeën bij. 
  • Iooon: Ioni blogde eindelijk weer, ze is namelijk sinds kort gaan werken en beschrijft dat op haar allermooist. Echt Ioni op haar best, ik heb haar blogs echt gemist!
  • Hare Maristeit: Maris Maria ging sporten (ik behoud me een woordgrap) en beschrijft dit hilarisch in een aantal berichten over die Couch Potato die van de bank vertrok. Ze schrijft altijd lekker herkenbaar, ik hou ervan. 
  • Schitterend Leven: Aleid van Schitterend Leven blogde over Tiny Houses. Wonen met alleen wat je nodig hebt. Het opruimen wat ik niet nodig heb of niet gebruik (alles wat je op zolder bewaard voor ooit... ja waarom eigenlijk?) wordt hier regelmatig gedaan en ook pas ik graag de Marie Kondo stijl toe. Plus, de huizen zijn gewoon werkelijk prachtig!
  • Clean Cheater: Ze schreef een blog vol met dingen die haar happy maken! En zo'n lijstje terug lezen maakt mij ook direct happy. 

You Might Also Like

0 reacties