Dani en Fay

november 29, 2016

Sommige hebben vast al online wat foto's voorbij zien komen, maar Dani heeft opnieuw een fotoshoot gehad met Fay voor het merk Zreefer. Eerder stonden ze samen op de foto voor de hoog zomer collectie, nu mochten ze, in september alweer hoor, samen op de foto voor de winterbasics. De eerste keer leek het meteen te klikken en ook de tweede keer hadden ze volop plezier. En bij thuiskomst vertelde Dani 'Ik ga met Fay trouwen, binnen 2 jaar'. Goed, dan weet je dat ook weer.


Herken je Fay? Dat zou best goed kunnen. Fay is de vrolijke dochter van Nicole van Meisje Eigenwijsje. Nicole ken ik al een aantal jaar en uiteindelijk kwam het er van dat Fay model stond voor Zreefer, samen met Dani. En dat klikte meteen, zoals je ook kan lezen op de blog bij Zreefer en zoals hier op de blog bij Nicole. Buiten het foto's schieten om hadden ze elkaar ook helemaal gevonden en speelden ze er heerlijk op los.Nog een shoot werd er gepland. Dani staat altijd model en deze keer verzorgde Nicole de shoot op Strijp S. Waar Dani nog even los moest komen, was Fay al een stuk losser om op de foto te gaan en zo zijn ze uiteindelijk samen heerlijk bezig geweest! En dat zie je terug aan de foto's met Fay en Dani. Twee vrolijke noten die samen lol aan het trappen zijn. Een knuffel en een kroel. En zelfs nog een kusje van Dani. Het was ze niks te gek. En toen kwam het dus dat hij thuis vertelde dat hij met Fay ging trouwen. Nadat ik er stiekem om heb gegniffeld, appte ik Nicole dit. Het is zeer aandoenlijk, maar hoe komt hij erop? Die vertelde op haar beurt dat Fay overtuigd was dat ze al getrouwd waren. Mega schattig!Hierna volgde nog een super gezellige speeldate met de twee kids. Dani hoopt er al op dat hij binnenkort weer met Fay mag gaan spelen. Maar dat moet nog een keer gepland gaan worden, Nicole werkt sinds kort alle dagen en dat maakt het natuurlijk erg druk en lastig met plannen. Maar dat komt vanzelf goed natuurlijk.


Het allerleukste zijn natuurlijk alle foto's die ik kan laten zien. Dani vindt het superleuk voor de camera en samen met Fay vindt hij het ook super. Stiekem zou ik alleen al daarom een beter fototoestel willen, gezien mijn huidige de lens nogal aan het aftakelen is. Dat wordt sparen dan maar!

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat een heerlijk stel he! Echt zo schattig die foto's zo bij elkaar. Goed bewaren voor over 20 jaar als ze echt trouwen :P

    BeantwoordenVerwijderen