10 tips voor schoencadeaus

november 17, 2016

Sinterklaas is weer in het land. Dat betekent dat de schoen gezet wordt en kinderen, naast een berg snoepgoed, vaak ook schoencadeaus krijgen. Er zijn natuurlijk honderden ideeën waar je schoencadeautjes voor onder de €5,- kan vinden, maar waar vind je nu echt leuke? Ik maakte een selectie van de 10 leukste schoencadeaus. Eentje waar ik me natuurlijk in kan vinden voor Dani, dus ze zijn natuurlijk wel jongens en monochrome gericht. Maar natuurlijk is het ook gewoon leuk voor de stoere meiden.


 1. Opwind Robot van Hema
 2. Lamp Melkfles van Ik ben zo mooi
 3. Snacktrommel van PS Ik hou van jou
 4. Naamblokken van Huusje
 5. Liniaal Revolver van Boefjesfabriek
 6. Cijfer puzzel van Ikea
 7. Memory van Flying Tiger
 8. Opbergbox van H&M
 9. Houten speelgoedauto van Action
 10. Paperbag van Ma-Ciel
Mooi op de kinderkamer is deze melkfles lamp. Voor de allerkleinste al leuk, maar ook grappig voor de grotere kids. Zet hem in een hoekje als nachtlamp bijvoorbeeld. Hoe dan ook, een prachtig item om te geven! En vanwege het zachte materiaal zijn ze kidsproof. Ook de opwind robot is natuurlijk super leuk om neer te zetten in de kinderkamer, maar je er ook uren mee spelen. Super stoer. Voor die paar euro is het een ideaal schoencadeau. En nog een voordeel: er hoeven geen batterijen in! Dit geldt ook voor de revolver liniaal. Zo kunnen ze er heerlijk mee spelen, bijvoorbeeld politie'tje (leuk ook met de matching auto erbij). Maar ook kunnen ze er uren mee kleuren. Later is hij nog handig wanneer ze echt gaan oefenen met een liniaal. En als ze dan toch politie'tje spelen, de stoere houten politie auto is natuurlijk erg leuk! En maar €0,99 bij de Action!

Opbergen is altijd handig. De mooie zwart-witte bak van de H&M staat super leuk in de kamer en er kan een berg speelgoed in. Of knutselspullen, knuffels of spellen bijvoorbeeld. Wil je nog eens extra gaan knutselen met je kind, kies dan voor de effen paperbag en versier deze naar eigen wens! Een stylisch item voor in huis, maar met een eigen kunstwerk erop helemaal bijzonder. En krijg je tijdens het opbergen nou honger? Dan is de mooie snacktrommel een goed idee. Boterham nog niet op in de ochtend? Snel in een bakje doen en meenemen maar. Maar ook lekkere snoepjes, koekjes en natuurlijk fruit of groente zijn ideaal mee te nemen in de mooie bak. En niet leuk als schoencadeau? Ik weet zeker van wel! Dani zou meteen vragen of er iets in mag natuurlijk. Helemaal geslaagd!

Leerzame spellen zijn hier altijd favoriet. Memory wordt hier vaak gespeeld en Dani raakt er dan ook steeds beter in. De cijferpuzzel valt ook in deze categorie. Cijfers benoemen en dan gaan kijken hoe ze horen. Net wat anders dan een gewone puzzel. En ben je de houten look beu? Dan geef je hem een lik verf. En wil je iets wat ook mooi staat op de kinderkamer, maar waar ook leerzaam mee gespeeld kan worden? Dan kies je voor mooie letterblokken. Of je ze nu voor de sier wegzet, of er mee gebouwd wordt of zelfs de naam mee geoefend wordt, ze blijven veelzijdig en mooi.

Heb je nog meer monochrome schoencadeau-tips? 

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ik zou zelf voor de blokjes van hip en hout gaan haha of een houten camera die zij verkopen.. ook heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O inderdaad, die hebben ook schoenbudget blokken! Leuk. De camera valt boven het schoencadeau budget, maar wel een aanrader als gewoon cadeau.

   Verwijderen
 2. Die melkfles is leuk zeg. En de kleine robot ook :)

  BeantwoordenVerwijderen