Weekly #8

oktober 17, 2016

De week is weer om. Het is weer maandag en dus tijd voor mij om terug te blikken naar afgelopen week. Een week met pieken en dalen voor mijn gevoel.


Maandag
Op maandag was het werken, werken, werken. En tussendoor het werken ook nog wat voor mezelf mee genomen, omdat het kon. Naast het bedrukken van een berg kleding, bedrukte ik voor mezelf ook onderstaand setje. Ik vond een voorbeeld op Etsy, schrok van de verzendkosten (ruim €18,-!) en besloot dat ik dat makkelijk zelf kon. En dus hieronder het resultaat. Hartstikke leuk als je het mij vraagt, sokken met wat humor. En het allerleukste deel: ze werken ook nog. Althans, toen ik ermee op de bank ging zitten, bracht Martin mij spontaan een glas wijn.


Dinsdag
Een ochtend met een zeer relaxte start. Samen knuffelen, kroelen en stoeien. Heerlijk is dat soms! De dinsdag hebben we de grote bankentruc gedaan. Onze bank ging de deur uit en er kwamen twee banken voor terug van vrienden. Een totaal ander gezicht in huis, nog wennen aan hoe we de indeling gingen doen, maar wel net alsof het hele huis gedaan is. Later heb ik onze koe (zo'n vloerkleed) neergelegd nog onder de salontafel. Oogt meteen super gezellig! Blij dat we de banken wissel gedaan hebben, nog voor onze verjaardag er is.

Woensdag
Vandaag kon ik Dani een dagje wegbrengen naar mijn schoonouders om even flink door te werken. En gekke vragen te krijgen van mijn thee. Wie dat toch heeft verzonnen? Bij het ophalen van Dani toch nog even gebleven, want er waren hem (hmmm!) pannenkoeken beloofd als avondeten. Met nog een mooie avondwandeling sloten we de dag af.

Donderdag
Na de boodschappen ben ik met mijn moeder Eindhoven onveilig gaan maken. Of nou ja... we kwamen niet verder dan een paar winkels. Nadat ik mijn kledingkast had uitgeplozen, merkte ik dat ik een boel kleding nodig ging hebben. Truien, vesten, shirts. Echt van alles wat te klein was en met het koude weer wat steeds meer door komt, was het hard nodig. Ik ben zeer ruig gaan shoppen (ahum) en kwam met een berg toffe items van de sale thuis. Zo scoorde ik onderstaande blouseje voor een paar euro en nog een aantal items. Nu is mijn kast weer helemaal winter ready! In de avond bleek Dani niet zo lekker, met een opgezette keel is hij gaan slapen voor een onrustige nacht.

Vrijdag
En toen bleek Dani dus echt ziek. Koorts, nog steeds een opgezette keel en veel slapen. Wel wilde hij van mijn fruit ontbijt wat mee snoepen en pas later op de dag ging het hem iets beter af. Samen dus thuis geknuffeld op de bank, tijdens dat hij sliep wat gepoetst. Nadat Martin thuis was ben ik snel mijn moeder gaan halen en zijn we nog gaan kijken bij de Groenrijk in Waalwijk. Deze is officieel dicht, maar ging spontaan nog even open. Wij waren daar dus! De rest van de avond ben ik maar thuis gebleven en heb ik alleen Martin de deur uit gestuurd. Mijn schoonvader was immers jarig, dus Martin heeft het gezellig mee kunnen vieren!

Zaterdag
Dani voelde zich vandaag een stuk beter. Eindelijk weer pit in het ventje. Wij zijn, na nog zo'n fruit ontbijtje, richting de Intratuin gegaan en daarna nog door naar een dierenzaak daar in de buurt. Martin was van mening dat Siep, sinds ze niet meer zo graag buiten komt, wel een krabpaal kan gebruiken. Alleen vind ik de dingen in de winkel én lelijk (fluffy lelijk bont) en nog eens heel duur. We besloten dat wij dat beter konden. Binnenkort kom je vast het resultaat tegen van onze DIY krabpaal. 's Avonds nog op bezoek gegaan bij mijn schoonouders, Dani bleef heerlijk slapen en wij zijn op de weg terug nog een 'blokje' om gegaan. Zo'n blokje van 8 kilometer.

Zondag
Terwijl Dani zich nog prima vermaakte bij mijn schoonouders en eigenlijk nog lang niet naar huis wilde, heb ik het huis opgeruimd en ook zijn kamertje. Daarna zijn we zelf maar op pad gegaan voor een nieuwe bril voor Martin. En ja, hij is geslaagd! Kan hij binnenkort weer jaren vooruit met nieuwe brillen (ja brillen, hij kon er uiteindelijk maar liefst 4 vergoed krijgen!). Dani wilde erna overigens eigenlijk nog steeds niet mee. Lekker spelen bij opa en oma blijft leuk. Dat hij volgend weekend weer mag komen was dan ook totaal geen straf vond hij zo.

Zo zag onze week eruit. Niet zo heel spannend, wel een anders ogend interieur, een aangevulde garderobe en inmiddels weer beter ventje. Hoe zag jullie week eruit?

You Might Also Like

3 reacties

 1. Ben altijd zo jaloers als mensen bloezen kunnen dragen. Door mijn grote voorgevel blijven er altijd van die knoopjes open staan snap je wat ik bedoel? Ziet er niet uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken dat! Hier ook een grote voorgevel. Deze blouse doet het gelukkig niet, maar anders naai ik ze gewoon wat dicht daar hoor.

   Verwijderen
 2. Mijn week was leuk! Je kan het altijd lezen op mijn blog ;-) hahaha. Leuke sloffen ;)

  BeantwoordenVerwijderen