Weekly #7

oktober 10, 2016

De week is weer voorbij, tijd voor een nieuwe Weekly, waarin ik je meeneem naar mijn o zo spannende (uch, kuch) leven. Ik laat er gemakshalve vaak het wandelen en werken maar tussenuit. Zie het al eens 7 day job enzo, zowel het werken als het wandelen.

Maandag
Wij hebben in de middag heel ruig de Kwantum bestormd. En de Leenbakker, de Jysk en de Woonexpress. Ja echt. Ze zitten vlak bij elkaar in Waalwijk. Oké, Dani wilde gaan wandelen en spontaan trok de lucht dicht, je kent het wel. Volgens mij dacht mijn moeder aan ramen zemen, want dan gaat het al-tijd regenen. Ik vond bij de Kwantum een woonketting voor het nog ruigere bedrag van €3,- en nam hem mee voor een heuse Kwantum-hack. Hier lees je morgen meer over (DIY dinsdag!). 'Kleine' hint, hij hangt hier dus aan de muur.


Dinsdag
Oef Alissa, wat een kleuren op je blog! Snel je ogen dicht doen hoor. Maar ik ging met mijn schoonmoeder naar Oosterhout, terwijl Dani een rondje was fietsen met mijn schoonvader. Ik kwam overigens thuis met niks. Maar even de deur uit was wel leuk. Oosterhout was compleet versierd dus met al deze paraplu's en nog altijd een berg zandsculpturen zag het er gezellig uit, ondanks alle gesloten winkels. Wat een leegloop zeg. Zonde!

Woensdag
Vandaag deed ik een poging om wat leuke dingen te vinden voor de feestdagen alvast. Zo kwam ik er ook achter dat ik weer eens een maat kleiner van broek aan kon (maar ik weigerde hem mee te nemen, mijn broeken misstaan niet met een riem). Ik scoorde wel wat kado's voor de feestdagen en vond eindelijk een tas die voldeed aan mijn wensen. De helft in formaat van wat ik had, hij mag niet doorregenen en hij moet zwart zijn. Ik vond hem bij Van Haren, dus duur was hij ook nog eens niet. Ik heb niet meer zo'n grote tas nodig, gezien ik geen luiers meer mee hoef te nemen (hoera!).

Donderdag
Cavia Luna is niet meer. Ons arme meisje, wat toch al wel 3 jaar weer cushing heeft (as seen on tv), was inmiddels voor cavia begrippen stokoud en is helaas overleden. Voordat ik 's ochtends vertrok is ze nog een kroel komen halen en bij thuiskomst leefde ze niet meer. In de avond hebben we haar met zijn drieën begraven, ik, Martin en Dani. Dani was onder de indruk van het gebeuren, maar daarna draaide hij zich om en wees naar de andere cavia 'Nu gaan we Gaia begraven'. Ja... niet dus.

Vrijdag
Nadat Dani de ochtend had gespendeerd op de peuterspeelzaal gingen we nog de deur uit voor een kleine boodschap en gewoon wat frisse lucht. Niet te lang hoor, hij wilde graag ook weer lekker thuis spelen, net als wat hij gisteren deed. Hij is echt op het moment erg van het thuisspelen. En dat is prima hoor! Lekker laten genieten met zijn eigen spullen, terwijl ik kan rommelen aan het huishouden en de zaak (en waar hij mij dan weer van afleidt zoals je hieronder ziet, zodat ik niet kon werken achter de laptop en hij hem overnam met youtube filmpjes).
In de avond begon ik mijn zoektocht naar een trui, toen bleek dat er meer veel te groot was dan ik dacht. Dani begon te plukken aan mijn afzakkende vesten. Ik besloot liever een trui te willen voor erbij. Drama, ik zeg het je. Drama. Ik kan geen trui vinden naar mijn zin blijkbaar.

Zaterdag
Na een lekkere lunch (later op de blog), zijn we vertrokken naar een lokale speelgoedbeurs. Tweedehands, maar wel in zeer nette staat. Voor een paar euro scoorden we dus zo nog een aantal leuke dingen voor Dani. Dani koos zelf nog een draak uit. Dani is helemaal in to draken, dus het was voor ons niet verwonderlijk. Blijkbaar is het Fligthmare van How To Train A Dragon. Voor mij is het gewoon een blauw ding. Daarna nog lekker buiten geweest, mijn gefaalde zoektocht naar een trui weer opgepakt (en weer gefaald) en nog genoten met zijn allen zoals het hoort.

Zondag
De zondag stond in het teken van het huishouden en het gezin. Was wegwerken, schoonmaken, opruimen etc. Gaia voelt zich eenzaam nu Luna er niet meer is. Siep speelt er overigens perfect op in en mauwt op een afstandje naar haar, waarop Gaia weer terug fluit. Beide lijken ze de dame toch wel te missen.
Tussen het huishouden door hebben we tijd gemaakt voor het gezin. Een flinke wandeling naar het vlonderpad bij Huis ter Heide, een paar uurtjes Pukkemuk en een ballondaling waren de invulling. Die laatste bekeken we trouwens, niet dat je denkt dat we daar in zaten natuurlijk.
De avond stond overigens gewoon in het teken van nog wat huishouden, werken en een beetje relaxen. Het is immers ook voor mij gewoon zondag.

Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties