Weekly #10

oktober 31, 2016

De week is weer om en dus is het tijd voor een Weekly. Ben jij o zo nieuwsgierig wat ik allemaal doe in een week, naast werken zoals ieder ander? Neem een kijkje in ons leven, wat wij beleven doen en vergeten.

Maandag
Nadat Dani en ik in de ochtend wat gerommeld hebben thuis 'Mama, maak jij een foto van me?', 'Prima jongen', hebben we een boodschap gedaan en zijn we richting mijn moeder gegaan. Daar hebben we ook nog wat huishouden getrotseerd en heeft Dani hele bouwwerken gemaakt van de duplo. Wel waren we op tijd thuis, zodat ik nog lekker aan de slag kon met het eten, een heerlijke schotel met wortel, pastinaak, zoete aardappel, uien en knoflook. Hmm!


Dinsdag
Poetsen, poetsen, poetsen. Echt, mijn dag bestond voor een groot deel uit poetsen. Met Dani nog op pad geweest voor nieuwe schoenen, hij was er alweer uitgegroeid. Laat het even bezinken zou ik zeggen, maar ik heb dus een peuter van nog geen 3 met schoenmaat 27. 27!
Later ons mam opgepikt, want de kapster zou komen om ons haar te knippen. Die ik gisteravond al had bestookt met een berg appjes wat we toch ins hemelsnaam met mijn haar gingen doen. Ze heeft het geknipt, matje er weer af en we kozen de kleuren uit die erin gaan. Ja kleuren. Meer zie je dus binnenkort wel. 's Avonds voor het naar bed gaan trok ik voor de lol nog een oude broek aan.

Woensdag
Mijn geheugen is blanco, mijn apps zijn leeg voor deze dag en zelfs mijn rekening laat geen activiteit zien. Volgens mij was ik van de aardbodem verdwenen ofzo. Al verwacht ik dat ik bij mijn moeder langs ben geweest en misschien daar nog wat aan de zaak gewerkt heb. Maar vooralsnog, ik kan me er geen barst van herinneren en ik kan er ook niks van terugvinden. Weet je meteen hoe geweldig mijn geheugen is! Niet dus.

Donderdag
Boodschappendonderdag! Alle boodschappen voor de hele week al binnen gehaald en ook de aanbiedingen bekeken voor de aankomende verjaardag. Zo kon ik mooi wat dingen in bulk inslaan, zodat er zeker genoeg is met de verjaardag. Opgeruimd staat netjes denk je erna en verder is er weinig spannends meer gedaan, op een fijne wandeling na dan. Oke, in de avond ben ik nog actief geweest op de Wii. Je weet wel, zo'n ouderwets spannend pc-platform waarbij je moet bewegen om het ding aan de praat te krijgen. Bijna hetzelfde als de Gameboy van vroeger waarbij je nog van je stoel sprong als je Mario moest laten springen. Maar dan meer bewust.

Vrijdag
Dani kon weer heerlijk naar de peuterspeelzaal, waarna ik mij heel de ochtend heb vermaakt met de zaak. Ja echt! Nieuwe dingen toevoegen, kletsen en ondertussen ben ik ook bezig geweest met een nieuw project, iets wat ik eigenlijk ook erg leuk vind. Websites bouwen. Niks bijzonders hoor, maar ik vind het heerlijk om te doen.
In de avond hadden we een verjaardag, die met dat mooie gênante voorval waar je gisteren over las. Ik ben blijkbaar zo druk bezig geweest dat ik vergeten ben foto's te schieten. Dus bij deze eentje van een quote die je op mijn Instagram nog tegen hebt kunnen komen.

Zaterdag
Het was Veteranendag in Kaatsheuvel en ook wij zijn een kijkje gaan nemen. Een aantal flinke wagens, schietmachines (geweren en andere apparaten), abseilen en een ritje in een klein vrachtwagentje in stijl. Dani geeft alleen niet zoveel om veel geluid en daarom hebben wij voor hem eens een setje kleppen aangeschaft. Hij is daar dan ook mega blij mee (dat straalt hij hier wel niet uit, maar hij vond het mega spannend!). Hij werd nog verrast met een koekje, een sticker en mocht zelfs 2x een rondje rijden! Bij het naar bed gaan vertelde hij er nog hele verhalen over.

Zondag
Waalwijk stond in het teken van Halloween vandaag. Winkels open, straattheater erbij. Althans, dat stond zo mooi omschreven op internet. Wij doken erop af om te kijken wat het was. Na een rondje centrum, passende muziek bij de Hema en een clown met toffe ballonnen (waar Dani méga bang voor was, maar uiteindelijk wel Martin voor op trommelde om toch nog een ballon te scoren) kwamen we nog een setje heksen tegen en een Dracula (met snoeptandjes voor de kids). Enne, meer dus ook gewoon niet. We hadden er iets meer van verwacht. Geeft niks verder, het parkeren was gratis en we zijn lekker even de deur uit geweest.
In de avond nog mijn zus met vriend op bezoek gehad voor een gezellig avondje. Eerst wat eten met zijn allen, dan een wandeling met Dani (die nog wat moet wennen aan de wintertijd) en daarna tijd voor een avondje Dominion. Een gezellige afsluiter van de week!

Dit was in het kort onze week. Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties