Shop Saturday #9

oktober 15, 2016

Voor diegene die het niet gezien hebben, ik heb opgerekte oorlellen. Al best lang ook. Soms laat ik ze een tijd leeg en dan draag ik er weer sieraden in. Ik ben begonnen met rekken op de middelbare school en belandde uiteindelijk op een ruime 25mm (1inch). Bergen oorbellen had ik ervoor en ik kon ook uren staren naar mijn collectie. Dat gevoel ebde weg toen ik van Dani ben bevallen. Ik droeg tijden lang geen oorbellen meer. Inmiddels en ik weer gaan dragen en merk ik dat mijn oren vlug weer terug willen naar hun oude formaat. Ik heb nog een boel van mijn collectie van toen, maar kijken naar wat er inmiddels weer op de markt is gekomen blijft leuk. Hieronder snel een foto voor je beeldvorming. Overigens kun je ook wat voorbeelden zien in mijn throwback van de zwangerschapsshoot.

Een oude foto van mij waarbij er een oor goed genoeg zichtbaar is. Dateert uit 2011 overigens.
Deze week kijk ik in de Shop Saturday dan ook graag naar mijn favoriete webshop wat betreft piercings. De naam zegt het natuurlijk al, ze hebben echt alles van piercings. En een rete gezellig team (die hele grote ballonnen opsturen, ik schrok me wild toen ik een mega doos ontving nadat ik bevallen was van Dani). Een kijkje naar mijn favorieten bij:

All Over Piercings


Deze tunnels zijn handgemaakt van messing en geven je opgerekte oorlel een extra mooi effect. De grote rand vind ik persoonlijk altijd mega sierlijk en feestelijk. Voor sommige wellicht wat te opvallend, maar voor mij zeer zeker niet te gek. Zelf ben ik meer van een zilvere kleur dan brons of goud en dat maakt deze tunnels nog eens extra mooi voor bijvoorbeeld in mijn collectie.
Messing Ornate Eyelets

Ik hou erg van simpele tunnels. Van mij hoeft het, op mijn formaat toch zeker, niet meer zo overduidelijk 'gat' te zijn (wat ik op de kleine maatjes nog wel had). Deze subtiele tunnels hebben een zeer strak design, maar zijn net niet helemaal simpel. Het naar binnen gaan van de ringen (concave) geeft een bijzonder effect aan deze tunnel. Deze tunnels zijn van hout en daardoor ideaal bij alle weertypes.
Ebony Concave Ring Eyelets

Deze plugs met de wereldkaart erop liggen al in mijn collectie. Ik vind ze zelf erg bijzonder om te dragen en te zien. De wereldkaart is sowieso een ding wat ik graag terug zie op objecten (posters, kleding, beddengoed etc). Deze tunnels zijn gemaakt van hout en dragen heerlijk licht. Erg fijn ook met koud weer bijvoorbeeld.
Globes
Deze prachtige hummingbirds zijn gegraveerd in barnsteen, die weer via een zilvere laag is ingelegd in een mooie houten tunnel. Het licht schijnt zo bijzonder door de tunnels dat ze werkelijk waar een stuk kunstwerk zijn om te dragen en te zien.
Hummingbirds

De peyote plugs zijn handgemaakt volgens oude tradities en laten een peyote cactus zien, een sacrament voor diverse volkeren in Midden-Amerika. Deze plugs zijn van catalox hout gemaakt, met zilver ingelegd en daarin het groenige emaille wat de vorm geeft van de cactus. Deze plugs zijn in het echt zeer bijzonder om te zien. Het emaille lijkt in iedere houding en lichtval anders te ogen. Ze dragen super licht en zijn heerlijk met kouder weer (zoals alle houten plugs). Mijn favorieten ten top. Zodra het zo ver is, zou ik ze ook weer erg graag dragen.
Peyote Plugs

Deze plugs hebben altijd op mijn wishlist gestaan. Het zijn half tunnel, half plug. Een catalox houten tunnel, ingelegd met zilver en daarin een ammoniet. Ammonieten behoren met hun opgerolde schelp tot de fraaiste fossielen. Het zijn de resten van een uitgestorven groep inktvissen. Een zeer bijzondere plug dus om te zien. Ik heb er thuis een hanger van, gekregen van Martin op een van onze eerste vakanties. De ideale match om samen te dragen.
Ammonites

Deze tunnels zijn gemaakt van bloodwood hout. Een prachtige houtsoort met een rode gloed. Ze zijn handgesneden en laten een trillium bloem zien (ook wel boslelie genoemd). Deze tunnels heb ik altijd met liefde gedragen en zal ik ook zeker weer met liefde gaan dragen. Vrouwelijke tunnels voor alle gelegenheden.
Trillium Plugs
Dit zijn mijn favorieten! Heb jij piercings en/of zelfs gerekte piercings?

You Might Also Like

0 reacties