Shop Saturday #8 - Winter Musthaves for Boys

oktober 08, 2016

Iedere zaterdag spot je hier een shop die je gezien moet hebben. Omdat ik door het koude weer echt de winter in m'n bol heb, neem ik je mee naar de winter musthaves voor jongens van Toddlers and Tees. Uiteraard zijn er nog meer toffe items te vinden voor jongens, meiden en de ouders. Overigens vind je hier ook speelgoed en interieuritems. Keuzes maken was nog nooit zo moeilijk!

"Winter, time to get cozy"


Toddlers and Tees is een shop een paar dorpen verder van hier en wordt gerund door Danielle Vermolen. Ze omschrijft haar shop als volgt:
"We verkopen kinderkleding die vooral heel comfortabel maar ook stylish is. De meeste kleding is gemaakt met duurzame materialen en vaak van biologisch katoen. Naast kinderkleding verkopen we ook items voor papa's en mama's omdat onze merken natuurlijk zo leuk zijn dat je ze ook zelf zou willen dragen."

Omdat keuzes maken bij Toddlers and Tees niet mijn ding is, ontstond er voor mij een 'battle of the best' en geef ik je dus steeds 2 toffe opties. Echte musthaves dus! Ik hoop dat jij straks wel kan kiezen en me hieronder je stem laat weten voor je favoriete outfit. Kijk je mee naar mijn favoriete opties?

Sweater weather! 
Met het kouder worden van de temperatuur (kom op, het is nog maar rond de 13 graden!) verlang ik naar heerlijke sweaters van de fijnste materialen. Ook voor Dani wens ik natuurlijk toffe truien waar hij lekker warm en comfortabel in kan spelen. Mijn voorkeur ligt standaard bij monochrome items. Maar of ik nu ga voor een vriendelijke lichtkleurige trui of een stoere zwarte variant met all over print?

Links: Sweater van Tiny Cottons
Rechts: Ghosts Jumper van Beau Loves

Denim is a way of life
Een spijkerbroek is standaard mijn favoriet als het gaat om een jongens outfit. Hoe leuk al die tricot en jogging broekjes ook zijn: jongens rennen en vallen veel, kruipen overal over en stunten waar het maar kan. Geen lang leven beschoren voor al die leuke broekjes. Tijd voor stoere jeans! Met een skinny zoontje ben ik fan van skinny jeans, zodat ze niet overdreven breed lijken. Ik viel voor dezelfde jeans, maar kiezen tussen de kleur leek wel onmogelijk! Het model Bruce van I Dig Denim staat dan ook bovenaan stoere jeans. En waar ga jij voor?
Links: Zwart
Rechts: Grijs

Cold days, warm jackets
Met koude dagen is je jas het kledingstuk wat het meest gezien wordt. Niet gek dus dat je een mooi exemplaar wil scoren. Voor jongens ben ik dol op stoere parka's en grote jassen. Maar of ik nu ga voor een stoere zwarte jas met afneembare nep-bontkraag of dat ik ga voor een grof geruite parka met een kleuraccent (oe, gewaagd!), daar ben ik nog niet helemaal over uit.
Links: Tiny Cottons
Rechts: Mini Rodini
Beanies for boys
Een warme muts is echt ideaal in de winter. Niet alle kinderen hebben al een volle bos haar of langer haar. Dani heeft kort geschoren kantjes bijvoorbeeld. De ideale plek waar het snel koud wordt met winters weer. Een muts is dan een uitkomst. Ik ben zelf erg weg van gebreide mutsen voor bij het echt koude weer en zou voor een stoer zwart exemplaar gaan (ik niet alleen overigens, Dani koos vorig jaar ook een zwart exemplaar uit voor zichzelf). Maar ga ik voor een speelse pompon bovenop of toch voor eentje zonder?
Links: Kukukid
Rechts: I Dig Denim

Vertel me maar eens, als jij zou moeten kiezen voor de linker of de rechter van iedere optie, waar zou jij voor gaan? Voor de fijne licht gekleurde sweater, of de stoere variant met gekke spookjes? En zou je voor een zwarte of grijze jeans gaan? En wat betreft de jassen, durf jij zo'n kleurtje aan of ga je voor een stoere variant in pikzwart? En qua beanies: to pompon or not to pompon?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik kan ook nooit kiezen en ik eindig altijd met ALLE items en een lege portemonnee..

    BeantwoordenVerwijderen