Shop Saturday #7

oktober 01, 2016

Iedere zaterdag zet ik een webshop in het licht waarvan ik vind dat je die echt eens gezien moet hebben. Ze bevatten toffe merken, leuke spullen en mooie kwaliteit. Of het nu gaat om items voor in huis, kleding voor jezelf of de leukste dingen voor je kindje, ze komen hier allemaal voorbij. De echte internet pareltjes, die je in de gewone winkelstraat niet snel ziet.

"Ik ga logeren en neem mee..."


Deze week laat ik je kennis maken met Little Jackie and Me. Ze omschrijven zich als volgt:
"In deze shop vind je de leukste spullen voor je kleine mini! Shop toffe monochrome items met a touch of colour van merken als Zreefer, En Las Nubes of ons eigen merk Little Jackie and me. Ik hoop dat je geniet van al deze hippe items en met veel plezier de tofste dingen voor je kleintje shopt."

LJAM is een kleine webshop, met een berg mooie producten van haar eigen ontwerp en daarnaast ook nog de mooiste inkoop items. Het is een echte webshop voor de monochrome liefhebbende mama, zoals ik dus. En gezien de webshop LJAM een grote variatie aan toffe items in hun collectie hebben, koos ik voor een complete 'uit logeren' showcase. En daar hoort natuurlijk meer bij dan enkel een broekje en een shirtje. 

Zreefer Stripes T-shirt
Ik start de logeer outfit met een fijn shirtje. De ideale basic en wanneer je een pyjama vergeet, hou je hem natuurlijk lekker aan. De super zachte en fijn rekbare tricot is daar ook prima geschikt voor. Maar eigenlijk is hij zo mooi, stoer en tijdloos dat hij altijd kan. Dit shirtje is van het merk Zreefer, een van de merken die LJAM verkoopt.
En Las Nubes Cross Pants
Om je outfit af te maken, nog een ideale super zachte tricot broek erbij. Zo kan hij eventueel ook aan als je die pyjama vergeet. Maar dit broekje is zo mooi, dat hij gewoon gezien moet worden. De stof is van heerlijk zachte kwaliteit en de afwerking is zeker bijzonder te noemen. De rauwe randjes, het neppe kontzakje en de borduring van het merk erin maken hem uiterst bijzonder. Dit broekje is van het merk En Las Nubes, ook zo'n mooi merk wat LJAM verkoopt. 

LJAM Beanie
De beanies uit eigen collectie van LJAM zijn super stoer. Een warme, gebreide beanie in het zwart met de grote letters BOY maken het een stoere blikvanger, die met koude dagen ideaal is. Tot in de nek kun je hem omlaag trekken, dus koude oren of een koude nek zijn uitgesloten! Dani zal er zeker mee gaan showen naar iedereen die hem maar ziet, hoe stoer zijn beanie wel niet is.

LJAM Knitted Scarf
Deze gebreide colsjaal van LJAM past perfect bij de beanie. Ondanks dat je een zwarte zou verwachten als set, maakt een grijs exemplaar juist een mooi contrast in de winterse outfit. Het breisel is lekker warm en mooi van kwaliteit en ik weet zeker dat Dani hem vaak zelf zal pakken om om te doen en hij hem het liefst niet meer af zal willen doen. 

LJAM Koffertje
Als je gaat logeren, neem je natuurlijk alles mee in een fijne koffer! En wat is er nou leuker dan een stoere zwarte koffer met een grof stiksel? Als Dani uit logeren gaat, gaat hij zeker met zijn eigen koffertje willen lopen, zoals hij nu ook met zijn tas loopt. Maar dan natuurlijk in stijl, in plaats van nu met zijn beige met wat roze tas van mijn oude baas (sorry ventje, hier past gewoon lekker alles in).

Geometrische Blokken
Last but not least, als je uit logeren gaat neem je natuurlijk ook nog extra speelgoed mee, zodat je je zeker nooit verveelt. Spelen in stijl is natuurlijk leuk, maar met blokken helemaal. Oneindig veel ideeën over wat te maken, duizenden bouwwerken die je steeds maar kan maken. Een echte must have om mee te nemen, maar ook voor thuis. 


Uiteraard koos ik in mijn shop saturday voor items die op ons gericht zijn. Er zijn nog veel meer toffe items in de winkel, al is de winkel iets meer gericht op het wat kleinere segment kindjes dan Dani (bijna 3). De meeste kleding loopt door tot 86 en qua speelgoed is het ook voor het iets jongere kind. Zeker een aanrader om naar te kijken, maar wel items waar wij dan niet voor gaan natuurlijk. 

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat ze allemaal nog meer in hun collectie hebben? Snel kijken in hun webshop! Voor baby tot minimaal 2 jaar is er genoeg leuks te vinden. En zoals je ziet ook voor de wat grotere peuters. Dé musthave webshop voor iedere mode bewuste mama. 

You Might Also Like

0 reacties