Shop Saturday #11

oktober 29, 2016

Iedere zaterdag zet ik weer een webshop in de spotlights. Eentje waarvan ik vind dat je die wel mag kennen. En als echte monochrome liefhebber, is deze webshop natuurlijk niet te vermijden om te melden op een van mijn shop saturdays.

Zwart Wit Shop


Ze omschrijven zich als volgt:
"Bij ZwartWitShop vindt u een uiteenlopende collectie woonaccessoires en cadeau artikelen in de kleuren zwart en wit. Zwart en wit passen perfect bij elkaar en door ze te combineren creëert u een stijlvol interieur. Met zwart of wit als basiskleur in combinatie met andere kleuren kun je ook eindeloos variëren."

Uiteraard strooi ik weer met een lijstje met favorieten. En geloof me, ik word er mega vrolijk van! Ondanks dat niet alles mijn smaak is in de webshop, hoef ik gelukkig niet te denken 'leuk, maar liever in zwart of wit'. Alles is namelijk al zwart en wit! Dat is nog eens feest.

Deze cottonballs zag ik zo op de foto als hieronder en ik wist meteen wat ik eigenlijk wel zou willen in mijn vaas voor de ruit. Hier staat een setje met takjes in, die er al een hele tijd in staat. En deze cottonballs zou ik eigenlijk veel mooier vinden om er neer te zetten. Zelfs al zou ik het licht er niet eens van aan zetten. Ik hou van de mooie ronde vorm en structuur van deze ballen.
Cottonballs

Lijstjes van glas zijn altijd super mooi om te zien. Wij hebben behang met een structuurtje, maar ook voor de ruit zouden ze super mooi staan. Eerst zocht ik er echt naar, maar vond er enkel met een standaard, wat ik dan weer niet mooi vind. Nu ik er eindelijk een gevonden heb, zie ik ze opeens weer overal. Zo ook bij ZwartWitShop.
Fotolijst

Met onze nieuwe banken ben ik helemaal fan van mooie kussens. Was ik ook al voor die banken, maar nu heb ik tenminste de ruimte om ze mooi te laten zien! Deze zou ook echt super staan bij ons op de bank.
Kussen

Vazen heb ik niet veel, zoals ik gisteren toch al zei. Ondanks dat ik meer van de glazen vazen ben voor bloemen, vind ik deze ook wel bijzonder om een kunsttak in te zetten die mooi opvalt. Een bijzondere vorm vaas.
Vaas

Ondanks dat ik geen kok ben, ben ik wel dol op mooie dingen voor in de keuken. Ovenschalen worden bij ons veelvuldig gebruikt, maar de meeste zijn nogal standaard om te zien. Deze is daarentegen echt super mooi en weer eens wat anders om te zien. Hij zou veelvuldig gebruikt worden, dat weet ik wel.
Ovenschaal

Van dit servies heb ik al een aantal dingetjes in huis (er zijn een boel printjes die bij dit servies horen). Dit schaaltje staat leuk op tafel, met verjaardagen, of als je de tafel dekt. Ook je bakje nootjes (daar ik niet van chips houd) zal er opeens een stuk leuker uit zien.
Schaal
Weet je, bij deze theepot ben ik opslag verliefd. Wat een mooi exemplaar! Een strak design met een reliëf erin, dat maakt mij altijd al vrolijk. Maar het werkje erboven maakt deze theepot helemaal bijzonder om te zien. Zo zou ik wel een theepot op tafel zetten bij een gezellige middag theeleuten met vriendinnen.
Theepot

Eerder had ik ook wijnglazen met een mooi zwart bolletje, maar dan net onder het glas aan de bovenkant van de voet. Deze zijn helaas gesneuveld en dus drink ik nu mijn wijntjes uit een standaard Ikea glas. Niks mis mee natuurlijk, maar eigenlijk mis ik wel mijn mooie glazen. Ik zag daarbij opeens deze glazen bij ZwartWitShop en was oprecht weg van het mooie design. Deze zouden de perfecte vervanging zijn van mijn gesneuvelde glazen.
Wijnglazen

Wat zijn jouw favoriete items bij ZwartWitShop?

You Might Also Like

0 reacties