Shop Saturday #10

oktober 22, 2016

Hoera, het is weekend! Tijd om je weer voor te stellen aan een toffe shop. Een shop die zelfs voor mij een bijzondere vondst was. Ondanks dat ik denk al een berg shops te kennen, kende ik deze toffe shop nog niet, tot ik door iemand op instagram getagd werd en zelfs spontaan een toffe paperbag won.De eigenaresse, Mariska, omschrijft haar webshop in het kort als volgt: 
'Bij Woodkidz vind je toffe spullen voor kids en coole kinderkameraccessoires. We love monochrome! Maar ook wat kleur mag niet ontbreken.'

Een webshop dus die zeker niet mag ontbreken om genoemd te worden tussen alle andere toffe shops. Deze shop bevat een berg toffe merken vol met spullen voor in huis, maar heeft ook nog een kleine eigen lijn lopen in de shop. Vandaag toon ik je een aantal van mijn favorieten uit de webshop, om je een indruk te geven van hun geweldige assortiment.

Woodkidz


Waar ik het meeste speelgoed lelijk vind en maar gewoon accepteer dat speelgoed enorm kleurrijk is, is het met deze set wel anders. Een mooi design, nog veel ruimte voor creatief denken voor je kids en bijzonder vormgegeven auto's.
Pinch City Toys

Eten is nooit zo de favoriete bezigheid van Dani. Met een leuke beker krijg je hem al wel sneller aan tafel. Met een vrolijke set zoals hieronder weet ik zeker dat hij vrolijk aan tafel komt om te eten. Deze set is gemaakt van melanine en gaat dus niet zo snel kapot bij het vallen. Ideaal in gebruik dus, zeker met een wervelwind van een peuter.
Set Happy Clouds van Buddy and Bear

Dani is geen kind wat graag met knuffels speelt. Wat mij betreft erg jammer, gezien er zoveel toffe knuffels bestaan. Kijk dit stoere zwarte muisjes eens, mét snor en pompom staartje. Een vrolijk vriendje, die ook nog eens lekker zacht knuffelbaar is.
Ricepapa Gold van Noodoll

Deze plankdragers zijn van hun eigen lijn. Ze zijn gemaakt van canvas band, zien er stoer uit en passen in verschillende ruimtes. Super stoer op de baby kamer, maar ook in de woonkamer of zelfs je keuken. Ik hou wel van dergelijke toffe manieren om een wandplank te maken.
Plankdragers

Dit mooie boek is bijzonder om te zien en heeft prachtige tekeningen aan de binnenkant. Een magisch avontuur over meisje Birdie die 's nachts grote dromen heeft. Een prachtig boek om vaak uit voor te lezen als je het mij vraagt.
Voorleesboek Dreamer

Het meeste kinderbeddengoed is altijd over extreem kleurrijk. Wanneer je dat liever niet hebt, kom je vaak uit bij volwassen sets. Een kinderlijke monochrome variant kom je maar zelden tegen. Dit dekbedovertrekset van Ono Design heef een monster print er overheen, oogt vrolijk en kinderlijk en is toch mooi monochrome. Echt een vrolijke aanrader voor de monochrome liefhebber!
Dekbedovertrekset Monster van Ono Design

Houten speelgoed heeft altijd mijn voorkeur, heeft het ook altijd al gehad. Foto's maken is iets wat ik vaak doe en vaak grijpt Dani dan mijn camera uit mijn hand om ook foto's van mij te maken (waarbij ik half in m'n broek pis, want wat als hij hem laat vallen?). Deze mooie handgemaakte camera's zijn daarbij de oplossing en geven veel speelplezier voor je kindje. Dani zou hier lekker mee aan de slag gaan. Voor welke kleur ik zou gaan, weet ik nog niet. Bij Woodkidz kun je kiezen uit een zwarte, een witte, een grijze of een roze.
Camera Manowoods

Ken jij Woodkidz al? 

You Might Also Like

0 reacties