Guilty Pleasures

oktober 16, 2016

Een guilty pleasure. Iets wat niet standaard bij je past wat je wel erg leuk of lekker vindt. Althans, zo omschrijf ik het het liefste. En die heeft iedereen vast wel. Dat ene foute nummer, die gekke film, of misschien die reep chocolade die je op eet, verstopt in de kelderkast, zodat je kind achter de tv je niet hoort. Dat soort dingen. Oke oke, die laatste is wel een beetje mijn ding. Niet meer zo'n hele reep (of ze moeten niet zo groot zijn), maar toch zeker wel een paar stukjes... Wat zijn mijn guilty pleasures?

Chocolade
Die Tony's chocolonely met zeezout en karamel. Hij lust het niet, ik weet het, maar als hij ook maar denkt dat ik iets pak, dan moet hij ook. Vul hier de naam maar in, want beide mannen in huis kunnen dat hier wel. En ik geef ze geen ongelijk hoor! Maar die ene keer dat ik iets in huis haal van zoiets, wil ik het zelf. Helemaal! Enne... hij ligt aangebroken in de kast. Jummie!


Cookie decorating
Dit soort filmpjes bingewatchen. Dani vindt ze inmiddels ook helemaal te gek en dan kijken we samen gerust minimaal een uur lang dit soort filmpjes van een paar minuten. Ik kan er zelf niks van en des te meer fascinerend is het! Op youtube volg ik een berg van dit soort kanalen. Maar ook op facebook kun je een boel van dit soort te gekke filmpjes vinden. Ook van taarten overigens, en mega snoeprepen a la Snickers enzo. 

Online neuzen
Niks leukers dan online neuzen tussen alle gave spullen in de dito shops. Ik zou de lotto moeten winnen om alles te kopen en dus blijft het vaak bij de Friday Favorites, Shop Saturday en heel veel verlaten winkelwagentjes. 
In gedachte het huis opnieuw decoreren, de leukste diy's en de tofste kleren voor mij en Dani. Ik koop zelden tot nooit online, meestal cadeaus met de feestdagen (die hier niet zo makkelijk in de winkel te vinden zijn) of kleren voor Dani bij de voor mij bekende winkels, zodat ik weet welke maat ik nodig heb en hoe het valt. 

Wel doe ik graag ideeën op om te kijken wat ik wil en waar ze het dus verkopen. Pasvorm bekijken, materiaal voelen en het in het echt zien. Kleur, materiaal en grootte zijn de belangrijkste redenen waarom ik het in het echt wil gaan bekijken. Vaak zien dingen er op de pc anders uit, ogen ze groter of kleiner en is de structuur slecht te zien. 

Uitslapen
Dit is echt iets wat ik tegenwoordig heel goed kan. Dani put me overdag zo enorm uit, dat ik, na ook nog een hele avond werken, als een blok in slaap val en niks meer merk. Dani kruipt in de ochtend dan lekker bij ons in bed, waarna we de dag lekker lui starten. Heerlijk! 

Wat zijn jouw guilty pleasures?

You Might Also Like

1 reacties