Friday Favorites #8

oktober 21, 2016

Het is weer vrijdag en dat betekent dat ik me weer heb mogen uitleven op mijn favorieten! Ik heb het internet weer afgesnuffeld naar de tofste dingen. Het koude weer en de feestdagen zorgen ervoor dat ik naar van alles en nog wat kijk en door de krantjes altijd vrolijk verrast wordt door een berg toffe dingen. Kijk je mee naar mijn favorieten van deze week?


Omdat onze verjaardag voor de deur staat, maar ook Sinterklaas en kerst, kijk ik maar wat graag rond voor ideeën voor Dani. Zo vond ik pasgeleden deze magnetische wereldjes van Kiko+. Bovenop het krijtbord, waar je dus de tofste landschappen op kan tekenen, kun je huisjes en boompjes (etc.!) plaatsen, die blijven dus staan met magneetjes. Ideaal! Er zijn hele gave uitbreidingssets van Londen en Parijs. Uren speelplezier gegarandeerd!
Via Oh My Goody

Ik ben een sneakermeisje. Ja echt, geloof het of niet, maar ik heb een zwak voor sneakers. En dat heb ik al jaren. Naast kistjes dan. Eerst zagen ze eruit als sneakers, daarna werden het skateschoenen (ik heb een paar Etnies dusdanig versleten dat er gaten in vielen) en toen stapte ik toch weer terug naar de sneakers en scoorde ik een zwart paar Adidas Superstars, die ik compleet versleet. Om daarna nog een paar aan te schaffen, waarvan er een schoen zich na een paar weken niet dragen had misvormd onder de verwarming. Oeps! Inmiddels heb ik al een aantal sneakers versleten en loop ik vrolijk rond op een heerlijk paar van Ecco (je ziet ze hier in mijn I Love Shoes stukje), maar die worden dus aardig koud. En dus verlang ik stiekem weer terug naar warme schoenen en heb ik mijn oog zwaar laten vallen op wederom Adidas sneakers. Maar dit keer heb ik een liefde gekregen voor een setje witte. Of ze volledig wit gaan zijn, of met zwarte strepen, is nog niet duidelijk natuurlijk en wit is ook wel een beetje gek in mijn aldoor zwarte kledingkast. Toch gaan ze hier zeker heel goed van pas komen en zal ik ze vast compleet verslijten.
Via Adidas

Weet je nog dat ik zocht naar de perfecte sweater? Ik zou hem vast alleen thuis dragen, maar ik raakte een jaar geleden al helemaal verliefd op het Nederlandse merk Fuuki. Ze zeefdrukken alle items zelf en hebben een toffe eigen stijl. Voor zowel mannen als vrouwen en kids. Echt een aanrader dus!
Via Fuuki

Nu de Hema 90 jaar bestaat hebben ze feest met confetti enzo. Bergen met kleuren, maar ook aan mensen als mij is gedacht! Theedoeken met confetti, maar ook deze mega gave dubbelwandige glazen. Zo kan ik nog vrolijker (in stijl) genieten van mijn thee'tje. Ik had ze bijna meegenomen in de winkel, maar wie weet zoekt er iemand nog een hint voor iets kleins voor mijn b-day binnenkort.
Via Hema

Jurkjes zijn eigenlijk niet zo mijn ding. Ik heb er al jaren geen meer aan gehad en heb er ook echt maar één in mijn kast hangen. Rokjes net zo min overigens, maar toch. Voor dit jurkje maak ik wel een uitzondering, want hij is zo gaaf. Qua kleuren zou hij prima in mijn garderobe passen en omdat hij niet helemaal standaard is wat je in de meeste winkels ziet, maakt hem voor mij extra tof.
Via Sloppop Yeah

Een bijzonder item voor aan de muur, dat spreekt me wel aan. Eigenlijk hebben we niet zo veel aan de muur hangen, een wandplank, een lamp en een klok. Maar zo'n hoofd zou dan wel weer stoer zijn. Of wellicht bij Dani aan de muur, daar zie ik hem ook wel hangen. Ik was in ieder geval oprecht verliefd op dit mooie exemplaar. Een tikkeltje stoer, maar vooral heel bijzonder om te zien doordat hij van stof is en prachtig is afgewerkt.
Via Mevrouw Aardbei

De koude dagen zijn er weer en ik kruip spontaan met een kop warme thee op de bank onder een plaid, met een warme laptop er bovenop. Brrr, dit weer is echt zo niet aan mij besteed! Als ik dan de mooie dekens zie van Lauw Design, zou ik mijn kont nooit meer van de bank willen halen, behalve om het huis nog even mooi te stylen voor bij de deken natuurlijk (grapje! Veel te koud voor).
Via Lauw Design

Dit waren mijn favorieten weer van deze week! Wat zijn jouw favorieten?

You Might Also Like

0 reacties