Friday Favorites #7

oktober 14, 2016

Yes, het is weer vrijdag en ik heb weer een week lang rond gesnuffeld in krantjes, winkels en op internet naar de leukste dingen. En ik vond weer wat mooie pareltjes waar ik wel warm voor loop. Deze week vond ik een aantal super toffe items voor in huis, die zeker de moeite waard zijn om even te zien. Leuke budget items of items met een mooi verhaal. Ik koos mijn favorieten. Kijk je mee?

Een stalen wandrek zie je steeds meer in interieursettings. Loop een willekeurige woonwinkel in, kijk eens op Pinterest of op Instagram en je ziet meteen wat ik bedoel. Vaak zijn dit de rechttoe rechtaan rekken van een gewone bouwmarkt. Staal in vakjes, nog net de hoeken geveild na het knippen. Deze variant is net een tikje anders, mooi subtiel wit en heeft een spannendere vorm door de driehoekjes. Ik ben enthousiast! Wanneer we kaartjes krijgen of leuke foto's afdrukken, kunnen ze er direct aan. Nu alleen nog bedenken waar ik plek zou hebben om zoiets op te hangen.

Via Xenos

Deze bijzondere wandhaakjes kwam ik laatst spontaan tegen op Instagram. Ja, je ziet nog eens wat als je op Instagram zit. Deze haakjes worden met de hand gemaakt en kun je dus bijvoorbeeld in je muur schroeven als stoere wandhaak. Of aan je kast of een ander meubel wellicht? Ze zijn er in verschillende kleuren, zwart, wit, baby blauw, baby roze en okergeel. Ondanks dat ik ze voor het eerst zag in een webshop vol met voornamelijk baby artikelen, staan ze gewoon stoer in ieder interieur!
Via Leuk en Hip design

Onze krantenbak past niet helemaal meer op zijn plek in de woonkamer sinds we de bankenwissel gedaan hebben. Ik heb hem echt maar gewoon tussen de bank en de muur gepropt. Hij komt niet tot zijn recht en staat ook gewoon niet mooi meer. Misschien dat hij nog eens vervangen gaat worden voor een mooiere, zoals deze die ik zag bij Sissy Boy.
Via Sissy Boy

Hou je van een bijzondere accessoire die ook nog eens met een mooie reden is gemaakt? Dan is deze variant op de Matroesjkapopjes wellicht iets voor jou. Je steunt hiermee het goede doel, Energy4All, en koopt daarmee direct een prachtig handvervaardigd product. De bloemen vrolijken je interieur op en ze staan door hun neutrale basis in iedere ruimte. Wij hebben al een setje van de Ohana Sisters (op Dani zijn kamertje), anders had ik deze vast overwogen. Zo mooi is hij.
Via Ohana Sisters

Met de koude dagen wil ik weer graag een kleedje op de vloer (ondanks de vloerverwarming...) en sta ik al te springen om onze koe weer te poetsen en neer te leggen. Maar ik zag ook nog dit schaapje bij Live With Love en was opslag verliefd. Wat een mooierd! Lekker warm aan de voetjes of mooi om neer te leggen/overheen te draperen. Prachtig in de woonkamer of ergens anders in huis.
Via Live With Love

Wanneer je nog een leuk extra vloerkleed kwijt wil, dan stem ik voor deze. De vrolijke print maakt hem leuk om te zien en de kleuren matchen ieder interieur. Hij lijkt mij bijvoorbeeld ideaal voor naast je bed, geen koude voeten wanneer je uit bed stapt (en geloof me, ik ben een koukleum). Maar ook erg leuk op de kinderkamer of om je gang een vrolijke noot te geven.
Via H&M

Leren handgrepen zijn super stoer om meubels bijvoorbeeld mee op te leuken. Mooi aan je keuken, vrolijk aan je kast of net die extra mooie noot in de babykamer. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn makkelijk te monteren. Als ik een meubel op zou knappen, zouden deze zeker heel stoer staan. Ik heb er al vaker naar gekeken, want ze blijven zo leuk. Alleen nog geen geschikt project gevonden waarbij ik ze zou willen gebruiken.
Via Woodbrand

Dit waren mijn favorieten van deze week. Waar loop jij nu echt warm van?

You Might Also Like

0 reacties