Friday Favorites #6

oktober 07, 2016

Het is weer tijd voor de Friday Favorites, waar ik een aantal van mijn favoriete items presenteer. Waarom? Nou, gewoon, omdat het kan. Deze keer kijk ik naar allerlei toffe kinderkleding en accessoires. Voor Dani is dat altijd leuk zoeken, maar sinds ik zakelijk en privé instagram bestorm, kom ik een berg meer toffe kinderspullen tegen. En daar zitten soms wat pareltjes tussen! De volgende items móet ik gewoon even aan je laten zien.

Monochrome at it's finest!


Deze tassen, zowel die met de letters als met de strepen, zijn echt super cute! Als Dani straks naar school gaat, zou zo'n tasje echt super geweldig zijn voor hem. Of een tasje om mee te nemen uit logeren of voor een dagje weg. Hij valt op, is stoer en toch een tikje speels. En ze zijn van heerlijk materiaal wat niet doorregent. Ik ben er nog niet over uit of ik die met de letters het leukste vind of die met de streepjes.
Van Toos and Dabush via SuzyB

Grid is wel iets wat ik afgelopen lente/zomer ook veel terugzag in allerlei kinderkledingcollecties en accessoires. Lekker strak en modern, maar ook bij de kids erg leuk. Deze winter neemt Deer One ze mee in sweaters en longsleeves (zoals hieronder beide te zien is), maar ook in t-shirts, jurkjes, rokjes en broekjes. Zelf ben ik wel van de toffe shirts met printjes voor op een stoere spijkerbroek bijvoorbeeld. En zo'n sweater is natuurlijk een heerlijk comfortabel item wat niet mag missen in de kledingkast. Lekker knus, lekker stoer. Echt mijn ding.
Via Deer One

Dat buggy's lelijke dingen zijn die je er maar bij gebruikt, naast je wandelwagen, is verleden tijd. Er zijn steeds mooiere buggy's op de markt. Zo vond ik deze bij Mevrouw Schaap in de webshop en ik was opslag verliefd. Wat een tof item. De print is grafisch en monochrome, maar de wiebers staan er zo op dat het lijkt alsof ze getekend zijn. Lekker speels dus weer. De bruine handvaten maken het geheel af en ogen daarbij erg luxe. Als ik nog een buggy zou moeten aaschaffen, dan is dit zeker een hele leuke die overwogen zou worden!
Elodie Details via Mevrouw Schaap

Met het koude weer wat opeens binnen komt, en heel hard binnenkomt (brrrrr), kan ik aan niks anders denken dan warme truien, sjaals, mutsen en warme chocomelk. Wanneer ik dus een toffe trui vind van een nog toffer merk, dan moet ik die gewoon even laten zien. Zo ook met deze trui van Moi Kidz. Ik ben al jaren fan van Moi Kidz en deze trui moet ik dan ook echt even laten zien hoor. Een raglan versie met capuchon en daarop een grafische print die wat weg heeft van snaveltjes (al hun collecties hebben met vogels te maken).
Via Moi Kidz
Deze zag ik pas al op instagram voorbij komen waarbij er meerdere kleuren beschikbaar waren (en ik natuurlijk voor de grijze stemde, waarbij de rest een kleurtje had). Een super leuke accessoire voor de kinderkamer (of je woonkamer!) van prachtig materiaal. Deze handmade walvis is een echte eyecatcher voor in ieder interieur en zal daarbij ook de ideale speelkameraad zijn voor je kindje.
Via Veerdesign
Ik krijg nooit genoeg van sweaters, dus krijg je er lekker nog een te zien. Deze is zeer basic, maar dat waardeer ik juist enorm aan deze trui. Hij is van het merk Iglo + Indi, vandaar de mega 'i' voorop de trui. Ik zou Dani er zo mee zien lopen, maar wellicht wordt dat ook wel een beetje versterkt door het modelletje die een zelfde soort kapsel als Dani heeft. Stoer, basic en dus ideaal voor in de garderobe tussen alle drukke prints.
Via Iglo + Indi
Drinken uit een beker die doorzichtig is vind ik voor Dani altijd wel handig. Niet voor hem in het bijzonder hoor, maar vooral voor mezelf. Zo zie ik meteen wanneer hij over enthousiast gaat drinken en hem eigenlijk te schuin houdt (en zichzelf pontificaal onder knoeit). Deze vrolijke beker vind ik dan ook super leuk voor hem, maar ook leuk voor bijvoorbeeld in de badkamer met wat tandenborstels erin (waar laat je die anders?).
Via En Las Nubes
Cut My Milk kwam ik een tijd geleden tegen via instagram. Ik mocht met korting een shirtje uitzoeken en ik koos daarbij voor een exemplaar wat hij volgend jaar wel aan kan. Ze vallen wel een tikje breed (ik heb hem dan ook smaller gemaakt) voor Dani. De kwaliteit is geweldig mooi, super zacht en mooi afgewerkt. Ze maken de items met de hand en kiezen voor mooie tricots met print.
Via Cut My Milk
Ken jij nog meer van dit soort leuke kleine shops?

You Might Also Like

0 reacties