De 5 lekkerste tussendoortjes

oktober 26, 2016

Ben jij ook iemand die houdt van tussendoortjes? Ik wel hoor! Nou had ik je al eens eerder vermeld dat een vriendin van mij een super toffe blog heeft met allemaal lekkere recepten. En omdat ik ze eigenlijk allemaal uit wil proberen, maar er simpelweg geen tijd voor heb, heb ik wel een mega lekkere top 5 gemaakt van haar recepten. Van de lekkerste tussendoortjes. En zij heeft er een volledig gevulde categorie mee, waarvan ik je mijn 5 favorieten laat zien!


Mijn top 5 favoriete tussendoortjes van Layla van Cleancheater.com


Voor de echt luie bakker zoals ik, ga je natuurlijk voor een 4 ingrediënten recept. Met cacao poeder, dadels, bloem en water kom je al een eind. Stiekem voeg je nog baksoda en bakpoeder eraan toe en je hebt een mega lekkere en makkelijke chocolade cake. Ik ben fan. Het kan mij namelijk nooit genoeg chocolade zijn! Jou ook niet? Check de titel onder de foto, daarin zit een linkje naar het recept. Smullen!
4 ingredient chocolate cake

Dat ik graag bananen eet, was je vast niet ontgaan. Je spot ze veelvuldig in mijn recepten en dus kon ik deze lekkere ook niet laten staan. Zeker gezien het hoge luie mens gehalte zijn ze echt mijn ding. Op deze manier at ik nog niet eerder bananen, maar het is zeker een feestelijke en lekkere aanrader! Linkje vind je weer in de tekst van het recept hieronder.
Tropical Banana

Ijsjes, ze worden hier enorm veel gegeten. Niet door mij hoor, maar door Dani. Als het aan hem ligt, eet je toch wel minimaal alle dagen 1 ijsje. Liefst meer. Andere snoepjes en koekjes kunnen hem niet zo veel schelen. Dit recept is makkelijk en bevat maar 3 ingrediënten, dus ideaal om samen te maken, zonder dat je de halve supermarkt hoeft leeg te kopen met van alles en nog wat.
Banana Raspberry Icecream

Daar is hij dan! Het recept dat ik binnenkort echt uit ga testen. Ik heb deze dus zelf nog niet getest, maar man, wat is dit een idee voor mij. Lekker makkelijk in een mok en hoppa eten maar. En chocolade! Het is dat ongesteld zijn niet meer mijn excuus kan zijn, maar chocolade blijft favoriet. Je hebt er wel wat ingrediënten voor nodig, maar geen bijzondere dingen. Althans, voor mij is het zeer logisch dat ik alles in huis heb ervan, zo standaard zijn de ingrediënten. Dus mocht je binnenkort op mijn instagram een foto zien van een mugcake, dan weet je dus dat ik me hieraan tegoed heb gedaan!
Mug-cake

En last but not least een heerlijke afsluiter. Weer zo'n handig recept met maar 3 ingrediënten en eigenlijk zie ik hem me met de feestdagen wel als nagerecht op tafel zetten. Mango is een heerlijke soort fruit waar je me echt blij mee maakt, dus dit vrolijke gerecht is zeker iets wat bij mij vaker gemaakt zal worden. Wil jij hem ook maken, check dan het linkje hieronder!
Mango Trifle

Dat was mijn top 5 van de lekkerste tussendoortjes van de blog van Layla: Cleancheater.com . Hou jij ook van lekkere gerechten en lijkt het je wat om nog eens een lekker (vegan) tussendoortje te maken? Denk dan eens aan deze lekkere recepten of check haar blog voor nog veel meer lekkers. Ook voor andere recepten dan tussendoortjes kun je er geweldig slagen. Welke is jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties