Birthday Prepping: Dani wordt 3!

oktober 27, 2016

Binnen 2 weken zijn we jarig. Ja, je leest het goed: we. Niet iedereen valt het op, maar ik ben bevallen op mijn verjaardag. Zo kan ik niet meer om mijn verjaardag heen (waar ik het jaar ervoor vond dat ik hem niet meer hoefde te vieren, gaat dat nu dus niet meer op). Maar ik hou hem wel voor Dani, voor mezelf hoeft niet zo nodig. Wel hou ik van op tijd voorbereiden.

De voorbereiding start vaak al wel een paar maanden van te voren. Ik hou de krantjes in de gaten voor handige aanbiedingen van bijvoorbeeld frisdrank, chips etc. Gewoon lang houdbare dingen. Zo hou ik onze verjaardag qua budget in de gaten en verspreid ik het budget over een paar maanden.

Maar dat zijn niet de leukste dingen. De leukste dingen die ik voorbereid zijn dingen als een outfit voor Dani, een taartje/cake voor hem, gebak voor het bezoek en dingen als versieringen en traktaties. Ook mijn Pinterest loopt over van de ideeën. Altijd veel te veel en veel te uiteenlopend, dus wat het uiteindelijk wordt, weet je toch niet van te voren.

The party cake
Ik ga zelf aan de bak. Je gelooft het vast niet, want mijn bakkunsten zijn niet geweldig, maar ik ga toch echt aan de bak. En smaken doet het wel hoor! Eruit zien is nog de vraag. Met onderstaande foto's deed ik wat ideeën op. Het idee met het cijfer dat geen gekleurde balletjes heeft vind ik leuk, al hebben wij een cijfer bakvorm in huis. De zebra taart ziet er gaaf uit en zag er erg makkelijk uit om te maken. Die laagjes taarten daarentegen.. Hartstikke leuk om te zien, maar of ze er echt gaan komen? Ik denk het niet. Maar ze zijn wel erg leuk om ideeën van op te doen hoe ik onze taarten ga versieren.
Party Decorating
Versieren is echt mijn ding. Het was je vast nog niet opgevallen natuurlijk. Op mijn blog ben je al verschillende vlaggenlijnen (halve maantjes en gewoon) en slingers (tassels) tegen gekomen en heb ik je al een terugblik gegeven naar vorig jaar de verjaardag. Een aantal leuke dingen om het huis meteen in stijl mee te versieren horen er voor mij wel bij. Hieronder deed ik wat inspiratie op met vlaggenlijnen, ballonnen en decoratie. Die ballonnen aan de muur met die 4 ga ik onthouden voor volgend jaar ofzo, super leuk met een foto!

The party outfit
Als ik het internet rond struin, kom ik zoveel leuke kids kleding tegen dat het soms maar moeilijk is om te kiezen. Deze plaatjes had ik bij elkaar, met een berg andere, staan als party outfit idee. Tezamen met een foto van Dani (links-midden) in zijn shoot ouftit die mijn inziens prima is voor zijn verjaardag. Een skinny jeans (want ook die zitten gewoon los om), kistjes, een tof t-shirt en een blouse. En wanneer het echt koud is, trek ik wel een vest bij hem aan of een trui. De witte sneakers had ik al langer geleden opgeslagen, maar aangezien we van de week nieuwe schoenen moesten kopen en hij overduidelijk voor een set Doc Martens koos, worden het dus Doccies.

Hou jij ook zo van verjaardagsvoorbereidingen?

You Might Also Like

0 reacties