Weekly #3

september 12, 2016

Het is weer maandag en we starten de week met een Weekly.Maandag
Een korte blik door de maandag, waar Dani en ik een heerlijke dag bij ons mam hebben gespendeerd. Zo'n dag waarop je gekke vragen krijgt van je theezakjes. 's Avonds uiteraard gewerkt en gewandeld.

Dinsdag
Een dagje uit met Nicole en Ioni en de kids.
Wij waagden ons aan een uitje Intratuin in Nuenen, waar ze een indoor klimrek hebben, terwijl wij konden genieten van wat te drinken. Iets wat ons wel leuk leek voor de kids, samen spelen en wij wat kletsen. Helaas zat Eon niet zo lekker in zijn vel, waardoor Ioni besloot eerder naar huis te gaan.
Nicole en ik zijn na het afscheid verder gegaan naar de Brandevoortse Hoeve, waar Dani en Fay samen nog lang hebben gespeeld buiten en wij konden genieten van de lunch. En niet te vergeten ook nog gezelschap kregen van Charlotte. Een geslaagd dagje uit!
Overigens hebben Nicole en ik nog wat leuke dingen besproken voor binnenkort. Wat dat is, hou ik graag nog even tot een verrassing.

In de avond zijn we nog een ronde gaan fietsen, nadat ik mijn fietsstoeltje voor achterop had geïnstalleerd. Ik bleek alleen geen plek te hebben voor mijn beoogde mand voorop, nadat het stoeltje achterop zat en ik al afscheid moest nemen van mijn fietstassen. Bummer! Een ronde fietsenmakers in de buurt leverde op dat er veel vraag is naar tweedehands damesfietsen, maar weinig aanbod. Een nieuwe fiets vind ik persoonlijk mega zonde. De enige degelijke tweedehandsfiets die we konden vinden, daar moest ik nog zoveel aan bij leggen... Voor dat bedrag heb je een nieuwe bij de lokale bouwmarkt. Een belletje naar mijn schoonmoeder leverde een handig alternatief. Ze had nog een reservefiets staan die heerlijk fietst én stevig is en we hebben de fietsen dus omgeruild. Tijd voor een mandje en veel fietsplezier!

Woensdag
In de ochtend hebben Dani en ik samen gerommeld in huis, om later op de dag onze dag vol te maken met ons mam in de stad. Ik had een mailtje gehad met korting op korting bij de Takko (echt een Nederlander hè, korting!) en eenmaal daar bleek het filiaal dicht te gaan en álles voor de helft te zijn, in plaats van enkel de kortingsitems. Een boel niet meer op voorraad natuurlijk, maar voor Dani nog een broek gevonden (in de categorie: daar groeit hij vanzelf in) en voor mezelf nog een trui. Zwart en zwart, zoals je van me gewend bent natuurlijk. Eenmaal thuis bleek Dani aardig moe te zijn van de dag en is prompt in slaap gevallen op de bank.

Donderdag
Ik zou mijn zoektocht nog verder gaan naar een mand voorop de fiets. Een rondje door het dorp leverde me een fietsrek voor op mijn stuur op bij de Action. Bij de lokale fietsenmaker heb ik nog de opties bekeken wat je erop kan zetten, zoals een plastic krat, een houten krat of een rietenmand. En dat laatste vind ik het mooist. Het liefst had ik een ouderwetse fietsmand, maar die had hij niet. Marktplaats wel en dus diezelfde avond was ik ook nog eens eigenaar van een toffe fietsmand.

Vrijdag
Hele ochtend tijd om hard door te werken, want Dani is naar de peuterspeelzaal. Na het ophalen met hem naar Pukkemuk geweest, een lokale speelboerderij hier in de buurt, waar we hadden afgesproken met een vriendin en de kinderen. En inderdaad, wederom #daniandthegirls .

Zaterdag
Tijd om een berg af te ronden voor het weekend voor de zaak, alle was weg te werken en wat aan het huishouden te doen. In de middag ging ik, in het kader van Open Monumentendag, naar de lezing in de kerk in Sprang-Capelle. Hier heeft mijn zus, naar aanleiding van haar onderzoek naar de secco's in die kerk, prachtig verteld over de bijzondere schilderingen.
Om erna thuis te komen bij een ondergekotste auto (ik was op de fiets weg). In de avond nog een fijne wandeling gemaakt van 2 uur.

Zondag
De zondag was vooral een dag met rommelen, rommelen en nog meer rommelen. Was wegwerken, boodschappen doen en nog even de deur uit voor quality time met het gezin. En de laatste afronding gemaakt voor deze blog.

En hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hoe mijn week eruit zag kon je gisteren lezen hahaha. Nee ik had ook een lekker weekje en erg genoten van afgelopen dinsdag. En zin in onze plannen!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb ook zo'n zin in onze plannen! Dat wordt vrijdag nog wel aan de bank, maar komt helemaal goed. Ik ga snel bij lezen wanneer de wifi iets beter is :)

      Verwijderen