Weekly #2

september 05, 2016

Tijd voor een nieuwe Weekly! Een week vol wandelen, fietsen, werken en een meidendag uit!


Maandag
Geen spannende dag. Een ochtend werken stond hier op de planning, net als een avond werken tot laat. Nadat Dani me kwam melden het onderhand wel beu te zijn, dat werken van mij, zijn we de deur uit gegaan om een wandeling te doen in de lokale Woonexpress, Leenbakker en Kwantum. Dani heeft zich prima vermaakt door een boel aan te wezen wat mooi was, geschommeld op de schommelbank, ik deed ideeën op wat ik nog wel kon doen in huis (10 jaren plan) en zag geen kast die ik wel zou zien zitten op de kamer van Dani. Om je even heel kort bij te praten daarover: Dani vond spontaan dat hij nu echt zindelijk wilde zijn en dus is zijn commode een niet meer gebruikt object in zijn slaapkamer. Hij ligt al ruim een jaar in een peuterbed (ook zoiets wat meneer besloot en dan ook direct super ging) en vanaf nu is enkel zijn kledingkast nog in gebruik van de babykamer. Omdat er geen nummer 2 komt, leek het me handiger de volledige kamer te verkopen en dus ben ik een zoektocht gestart voor een nieuwe kast voor Dani. Eentje die hij over 15 jaar ook nog prima vindt. Wordt vervolgd dus.
Na het avondeten maakten we nog een korte wandeling door het dorp, zodat ik erna weer veel tijd had om te gaan werken. Spannend, niet waar? Ik werk én wandel zo ongeveer alle dagen. Life of an entrepreneur on a diet. 

Dinsdag
Een Dani dagje voor mij. Pas werken als hij naar bed gaat. Rustig wakker worden, in bad 'Mama, jij ook mee?' en daarna op voor een fijne ronde fietsen. Langs de Efteling, waar hij natuurlijk alle attracties die hij ziet benoemt, of uh... gilt. Zoals hier naar de Python.
Erna zijn we aangeland bij ons ma, want hij zag tijdens het fietsen opeens een herkenbaar stuk route en vond dat we er heen moesten om te spelen en een boterham. Ook deze avond weer een wandeling gedaan.

Woensdag
Ein-de-lijk is die peuterspeelzaal weer open! Dani kon er weer heen, vol trots vertellen dat hij inmiddels zindelijk is en zou erna opgehaald worden door mijn zus, zodat ik volle bak kon werken. Zo gezegd, zo gedaan. Alle wholesale btw bonnen afgerond, orders mee ingepakt, de AW16 collectie verder gefinetuned, social media voorbereid, mails weggewerkt. Maar ook aan de blog is gewerkt en staan er al een boel items voor je klaar. En nog veel meer concepten met ideeën. Nadat de orders opgehaald waren, kon ik Dani halen, koken en opruimen. Erna nog genieten van een standaard wandeling, om erna weer aan de slag te gaan. Vandaag meer uren dan sommige andere dagen, zodat ik morgen een dagje de deur uit kan. Ik werk nogal graag in de woonkamer aan mijn laptop, in de bende van het gewone leven enzo.

Donderdag
De lang verwachte meidendag die gepland staat! Yeah! Ik had er al anderhalve week flink zin in, Dani gedropt bij mijn moeder en op weg om mijn vriendin op te halen om door te gaan naar het Wijnegem Shopping Centre. Lekker geluncht, wat gedronken, geshopt (die jeans van de H&M waar ik het eerder over had, die overigens wel een maat langer/groter uit valt. Echt langer zeg maar.. ), kleuring om te bakken (red velvet muffins!) en 2 t-shirts voor mezelf, omdat ik eigenlijk maar 1 écht goed zittend t-shirt meer over heb en 2 zo ongeveer. Conclusie: ik stapte de H&M uit met een maatje S t-shirt. Ik blijf erbij, het valt vast heel groot.
Tot dusver onze serieuze dag uit... I rest my case, de Plopsa winkel was overweldigend natuurlijk. Enne... de avond as usual, wandelen, werken.

Vrijdag
Tijd voor de boodschappen (doe lekker vreemd joh! Op vrijdag nota bene). Alvast wat flinke aanbiedingen gescoord voor de verjaardagen over 2 maanden. Zo ben ik he, dik van te voren al aanbiedingen scoren. Afijn, gedaan, opgeruimd, Dani van de peuterspeelzaal gehaald en een wandeling gemaakt richting het centrum. Verder gewerkt, SEO op orde gemaakt, analytics verder ingesteld, een instagram loop erin geknald met een berg toffe dames en wijn. Voor het avond eten was Dani nog in slaap gevallen tijdens zijn favoriete marathon 'On Rides van de Efteling' kijken.

Zaterdag
Mijn schoonouders waren een dag vroeger thuis gekomen van vakantie en een van hen was zijn telefoon verloren op een bergpas. Tijd voor een nieuwe dus. Met het aankleden kwam ik er nog achter dat al mijn riemen te groot waren, en er minimaal 2 gaatjes bij moesten in dezelfde lijn. En die van Martin werden slecht en die past de mijne allemaal prima. Dus ook ik ging mee de stad in voor een nieuwe riem. Best gek, zo zonder V&D in het centrum van Tilburg.

Later op de avond zouden we gaan dineren bij mijn ouders. Oke wacht, dineren klinkt wel heel spannend voor simpel friet eten. Goed, nog een keer. Wij gingen 's avonds friet eten bij mijn ouders. Dani had vanochtend al besloten dat hij bij mijn schoonouders wilde logeren (en die stemden toe), dus brachten we die weg om daarna een wandeling te maken naar mijn ouders (3km, denkt niet te spannend hiervoor) i.v.m. de verjaardag van mijn ouders die avond. Te voet was dan ook prima te doen en na de verjaardag hebben we een wat langere wandeling gemaakt naar huis, om om 2 uur 's nachts thuis aan te komen. Ik snapte mijn wandelapp ook niet dat ik de zondag al ruim 10k stappen had gezet, tot ik de tijd zag.

Om je nog even lekker te maken, mijn zus bakte weer lekkere taarten, waaronder deze blauwe bessen cheesecake taart met mueslibodem.

Zondag
Omdat we er pas laat in lagen (na 2 uur vannacht), hebben we uitgeslapen en rustig aan gedaan in de ochtend. Tot ergens tegen de middag, waarop we Dani weer op zouden gaan halen. Wel hebben we verse druiven uit de tuin. Jum! Voor het geval je het niet wist, wij hebben een moestuin, dus veel verse groente en fruit uit de tuin. Lekkerder kan niet, toch?Hoe zag jouw week eruit?

You Might Also Like

0 reacties